מסעדה נהדרת, אוכל מצויין, הרבה זמן לא אכלנו בשר כזה (מנת הפורטהואס 1.2 ק"ג של סינטה ופילה), בקינוחים לא מצאנו משהו מרשים אז נשארנו עם הקפה. גם לנו גררו את הרכב -תזהרו! בקיצור שווה... ונחזור.
היום היינו במסעדה הזו 5 אנשים וחגגנו יום הולדת לבנינו הצעיר. בדרך כלל אנחנו הולכים לאכול כדי לחגוג מספר פעמים בשנה כל שיש לנו נסיון מלא. המסעדה הזו ממש מעולה מבחינת שירות, אוכל מושלם... אוירה נעימה, מלצר חתיך ומתמצה בהכל, יין מעולה בהמלצת המלצר החביב , חוץ משטיפה טיפה יקר (אבל מי סופר בארועים) ארוע שלא נשכח אותו הרבה זמן , בנוסף יצאנו מהמסעדה קצת שיכורים ושמחים והאוטו לא היה , גררו לנו אותו, אז שימו לב לא לחנות באדום לבן.גם ביום שישי ב22:00 בערב. נחזור ב ט ו ח !!!
ישבנו בשישי בערב 4 אוהבי בשר הזמנו את מנת הפורטרהוס 1.4 פעמים הבשר היה עשוי במידה הנכונה טעים ומשביע אבל לא מוגזם מנה נהדרת לזוג תודה רבה נחזור שוב.
היה טעים, אך לא שווה את הכסף. הזמנתי את מנת הבית שלהם - פורטרהאוס 1.4 ק"ג וכחצי מזה היה עצם, מאכזב קצת. לא שווה לשלם 280 ש"ח בשביל 700 גרם בשר. בקיצור נחמד כחוויה חד פעמית בלבד.
נתחיל מהאוכל כי זה הכי חשוב: פרחי קרפציו - מעולה, אם כי הייתי מוסיף עוד טיפונת אוכל ביחס למחיר. סלט NG- נחמד ומרענן, התוספת של הקראנץ שוברת את השגרה הסלטית שיש במקומות אחרים... מנות... עיקריות היו טובות, לא מדהימות כמו "השמועות". הזמנתי אנטריקוט 300גר' M, אבל הוא הגיע M+. לצערי הרגשתי באותו רגע שאם הייתי מבקש להחזיר את המנה הייתי יוצא "פלצן". כנראה שה"נחמדות" שלי עלתה לי בחויה.. * אגב: המלצרית האמת לא באה לשאול איך המנות.. אולי אם היא הייתה באה כן הייתי מעיר.. דברים אחרים ולא פחות חשובים: האוירה במקום אפלולית. כמעט ואין אור. ישבנו בשולחן שמול דלת הכניסה, כך שממש צפוף שם, כל פעם שנכנס מישהו - מקבלים משב רוח לא מרענן כ"כ.. מה גם שמאחורינו ומלפנינו ישבו עוד אנשים (מן הסתם) רק חבל שאין מקום לזוז. השולחנות שם צמודים אחד לשני! ביום הולדת שלי לא מעניין אותי השיחות של האנשים מסביב! * המלצה: שיוותרו על שולחן אחד שיהיה מקום לנשום. דבר אחרון: המקום לא מסעדה פרופר. אבל המחירים הם של מסעדת גורמה. אכלתי בצרפת את אחד האנטריקוטים הטובים בחיי במחיר של 20 יורו! אז לבקש את אותו מחיר בארץ? (אולי כשנרויח ביורו) אין לי בעיה להוציא גם 200 ש"ח לאדם (בלי יין) רק שיהיה שווה את החויה. סיכום: אוכל שווה+, שירות צריך להיות יותר מקצועני, אוירה ככה ככה. אם אחזור לשם? אולי פעם אחת נוספת בשביל "לתת צ'אנס"..
המלצרית הייתה מאוד נחמדה ומקצועית, עד שגלתה שבחרנו במנות הפחות יקרות בתפריט, אז החלה להפעיל לחץ בצורה מאוד תוקפנית ולא נעימה, כשהתעקשנו על בחירתנו, עזבה בגסות, המנות הראשונות היו... טעימות. הבשר היה חרוך ועשוי בצורה חובבנית
פעם ראשונה ב=N.G ובטוח שנשוב. היינו ארבעה. למנה ראשונה לקחנו שתי מנות חציל סלסה. מנה מעולה. לעיקרית: הצמחוני שביננו אהב את הריזוטו פורצ'יני שהוגש לו, הצלעות טלה היו קצת מתוקות. גולת... הכותרת היתה מנת הפורטרהאוס 1.2 ק"ג. התחלקנו בה שניים. בדיעבד הצטערנו שלא שמענו לדברי המלצרית המ-ד-ה-י-מ-ה אנדראה, ולא לקחנו את הפורטרהאוס 1.4 ק"ג. מנה מעולה. שמענו מפי המלצרית כי הם עובדים על מנה של 2.0 ק"ג. נפלא. חייבת לציין שוב את המלצרית, השירות המקצועי והכייף שהיה לנו ב- N.G.
היינו בשישי בצהריים - אוכל מצויין (פילה עגל ברוטב יין אדום, בלסמי ובצל + פאי ערמונים + יין - ברבדו), שירות לבבי (המלצרית - חנה) ואסתטיקה וטוב טעם מסביב. אמנם חיכינו זמן רב למנה העיקרית... (40 דק' בערך), אך הציפייה השתלמה - מנה נפלא וריחנית! ישבח שמכם!
הגענו זוג, בחמישי ב 22:00, לערב רומנטי וקליל על הבאר. היו מעט שולחנות מלאים והבאר היה ריק לחלוטין. ביקשנו לשבת על הבאר, המארח התנצל שהמקומות על הבאר תפוסים וש"בדיוק" התפנה לו שולחן... (להזכירכם, המסעדה היתה דיי ריקה). שאלתי אותו "אתה צוחק?! הבאר ריק לחלוטין ובכלל מי מזמין מקום לבאר..?" הוא גמגם משהו לו ברור על רשימת המוזמנים ואמר שהוא יכול לסדר משהו. העדפנו שלא להזמין בשר בשר, מה שזיכה אותנו במבט תמוהה מצד הברמנית. הזמנו ממבחר הראשונות וכן 2 כוסות יין ומים מינרלים. הברמנית נסתה לדחוף מנות יקרות בצורה די ברורה, מה שהשאיר תחושה לו נעימה. האוכל מצויין והאווירה נעימה אך השירות די עויין. בNG מתקבלים בברכה רק מי שמעוניין לשבת בשולחן ולהזמין מנות בשר. לא נחזור לשם.
המלצה חמה לכל מי שמחפש מסעדה קטנה ורומנטית במיוחד אומנם התפריט מאוד מצומצם אך לאוהבי בשר כמונו זה בהחלט מספיק, אכלנו שם את מנת הפורטרהאוס שלהם ומאוד נהנינו, שירות מעולה