פינת אסקפיזם מפנקת ונעימה, מוסיקה מרגיעה, שירות אדיב ומקצועי ואוכל פשוט נפלא. פינוק אמיתי למי שעבר עליו יום קשה וכל רצונו הוא ליהנות מארוחה טובה - ולהירגע.
מעולה מעולה מעולה...הפורטר היה נכון במידת העשיה שלו ומתובל כהלכה.קרפצ'יו מצויין ושירות נעים וחם. סיימנו ערב מוצלח וטעים במקום יפיפה.ממליץ בחום.
הבשר הכי טוב שאכלתי בארץ, שווה כל שקל.
הפילה הגיע קר ובשני ביסים. נגמר מרוב שהיה קטן בצורה מוגזמת, כך שלא יכולנו אפילו להחזיר אותו. הריזוטו היה יבש, מנות ראשונות ללא טעם ושרות טכני. היה נראה שהמלצרית מדקלמת את דבריה והרימה... מהשולחן דברים כאשר עודנו אוכלים מהם. מתחת לכל ביקורת, יקר ללא הצדקה. אנחנו לא נחזור לשם.
מחירים יקרים בטירוף!!! סטייק טעים אך לא מצדיק מחיר של 100 ש"ח לאנטריקוט ממוצע... לא כולל שתייה, לא כולל מנה ראשונה. 100 ש"ח!יצאתי בהרגשה של פראייר.
למה "בורדייל"? איך אפשר לבוא אליכם, אם זה "בית-בושת"(בורדייל)? זה לא משעשע.
בתור לקוח קבוע לשעבר של המקום, לעולם לא אחזור!!!תמיד הסטייק היה שווה, גם מבחינת הטעם, וגם מבחינת המחיר, ובשביל זה באתי.לאחרונה הופתעתי לגלות שהבעלים העלו את המחירים ביותר מ-50%!!! סטייק... אנטריקוט רגיל של 330 גר' - 100 ש"ח!! (סליחה - 98...). סטייק לשניים, שתמיד הייתי חולק עם חבר של 800 גר' - 210 ש"ח!! עם כל הכבוד, זו לא מסעדת יוקרה אלא בר משודרג.. סתם יצאתי בתחושה של עזות מצח כלפי הלקוחות הוותיקים וזילזול בפראיירים שמוכנים לשלם סכומים אסטרונומיים שכאלו בשביל סטייק שיגרתי בבר.לא הולך לשם יותר ושיבושם לבעלים...
פעם שלישית שלי ב-NG ובכל פעם אני נהנה מחדש, נווה צדק, שעת בין ערביים של יום שישי, שקיעה יפה, צוות מקצועי ואדיב, מוסיקה נעימה ברקע, כוס יין אדום וסטייק חלומי של 1.2 קילו שמוגש על מחבת... רותחת לא צריך הרבה יותר מזה בשביל לעשות אותי מאושר.
סעדתי אתמול ארוחת יום שישי על הבר ב-NG. לפני שאתייחס לארבעת הפרמטרים שבחרתי להם ציון, אסכם לטובת מי שאין לו כוח לקרוא את הכל. מה שמאפיין את NG זה "חוסר אחידות", ברמת האוכל ובשירות.... לדעתי, תלוי על מה ועל מי "נופלים". בנוסף, אין מספיק מבחר בעיקריות ובסיכומו של דבר מדובר במסעדה מאוד יקרה ואין לכך הצדקה לטעמי, שכן האווירה במקום היא לא של מסעדת יוקרה. היה מאוד נחמד בגלל האווירה והחברה, יחד עם זאת עם כל ההיצע התל-אביבי לא אמהר לחזור ואם אחזור זה בשביל לשבת על הבר ולשתות משהו.1. הזמנו למנה ראשונה "פטה כבד עגל כפרי". המנה הייתה טעימה, אבל מעולם לא אכלתי פטה בטעם ובמרקם של כבד קצוץ וזה היה קצת מוזר (אולי כי זה עגל?). למנה עיקרית הזמנו מנה לזוג "פילה עגל ברוטב יין אדום, בלסמי ובצל". המנה הייתה טעימה מאוד, המוצלחת מכולן. למנה אחרונה הזמנו מוס שוקולד עם לבנדר. קינוח נחמד, לא יותר. 2. עיצוב - כמדומני הטאפטים מתקופת תמוז נשארו במסעדה. המקום מאוד מאוד נעים ומזמין. 3. השירות היה ככה ככה. לאחר שכבר התיישבנו והזמנו ביקשו מאיתנו בהתנצלות עמוקה לזוז, כי זוג אחר הזמין את המקום שלנו. קיבלנו שעה אחר כך לימונצ'לו כפיצוי, אולי אם היו עושים את זה מייד זה היה נותן תחושה יותר נעימה. על הבאר היה ברמן קצת אנטיפט וברמנית חביבה ומסבירת פנים. 4. אווירה - בהתחלה קצת נלחצתי מזה שאנחנו על הבר ומשהו מהאינטימיות יעלם עם הצפיפות אבל היה נוח ונעים.
הופתענו לטובה! האוכל פשוט חלומי, רמה מאוד גבוהה. אמנם יקר אבל פעם בכמה זמן אפשר להתפנק וזה בהחלט היה פינוק. מחכה כבר לפעם הבאה.