ביקרתי לראשונה במקום אתמול.המלצרית ששירתה אותנו הייתה מקצועית ברמות שלא מוכרות לי ממסעדות אחרות בעיר.פתחתי עם פטה כבד אווז עם פטריות כמהין שהיה מאוד טעים והמנה הייתה מאוד נדיבה (אעפ"י... שהמלצרית ידעה אותנו שבעסקית המנות הראשונות מוקטנות).לעיקרית הזמנו פורטרהאוס במשקל של 1.4 ק"ג לזוג (ושוב המלצרית עדכנה אותנו ש-30% ממשקל זה היא העצם) - בשר ברמה כזו עוד לא אכלתי בארץ - פשוט מצויין - בשר מעולה בעשייה נכונה - התוספות (פירה עם קרם בטטה ומנגולד עם שעועית ירוקה) היו חביבות.לעיקריות כבר לא הגענו כי כבר הבטן הייתה מלאה.ללא ספק מקום שאני אחזור אליו - שירות מצוין ואוכל מדהים!
אוירת בורדל? עד כמה שהבנתי את השפה מגיעה בורדל הוא בית זונות. למה שארצה ללכת לאכול בבית זונות? אולי תעדיפו לשנות את הכתוב בדף הבית שלכם...אגב - הציונים שבחרתי הינם מקריים לחלוטין, מאחר... ומעולם לא ביקרתי עדיין בבורדל שלכם, אבל האתר מחייב לדרג ע"מ שאוכל לשלוח את ההערה.
המסעדה יפה, ללא ספק. האוכל, לא מספיק טוב ביחס לתמחור.מנת החצילים בסלסה חייבת להשתפר, אני רואה שיש פה עוד קטרוגים עליה. מנה בינונית במחיר גבוה יחסית לשלושה חצילים עם גבינה ופסטו. אחד... הדברים שהפריעו זה ההיצע הקטן מידי בתפריט. חברים, זה תפריט דל. זה ממש מבאס, במיוחד שנפלנו על ערב שבו לא היה פילה בקר, רק עגל. הבשר טוב, איכותי, אבל האנטריקוט שלי כנראה חיכה לפילה שלו, והגיע דקה שתיים מאוחר מידי. מנה אחרונה של פאי תותים הייתה ממש גרועה, תורידו אותה מהתפריט.
אני גם התאכזבתי מאוד! ממש יקר ומאוד לא משתלם. בכל אופן הבשר לא היה להיט בכלל.
בתגובה להמלצה של ריני, בתור מנהלת המסעדה חשוב לנו מאוד לעשות את כל מה שביכולתנו על מנת שכל הלקוחות יצאו מרוצים. אשמח מאוד אם תצרי עימי קשר בכדי לדעת מדוע לא נהנית ואיך ניתן לתקן את... הרושם המוטעה שקיבלת.
מקום מקסים, הבשר (אנטריקוט ופורטר 2 ק"ג שהוזמנו לשולחן) היה עשוי היטב, כמו שצריך- כבר לא רואים מסעדות שמגישות בשר לא מתחכם ואיכותי, בלי להרגיש צורך "ליפייף" אותו. השירות היה אדיב מאוד,... מלצרית מאוד יפה ונחמדה שהנעימה לי ולאורחיי את השהייה.
הגעתי אחרי ששמעתי המלצות רבות על המקום ועל איכות הבשר בפרט.למנה ראשונה הזמנתי חצילים בסלסה, מנה בינונית ביותר, החציל נראה כאילו הוא חיכה זמן מה עד שהגיע לצלחתי, התוספות שהגיעו עמו היו... סבירות ולא מעבר. ציפית בקוצר רוח לבשר, הזמנתי אנטריקוט מדיום, הסטייק היה נראה טוב וגם הונח עליו דגלון קטן שמציין את דרגת הצלייה, הסטייק היה עשוי מדיום רייר כמעט רייר לגמרי, אחרי שהודעתי על כך למלצר הסטייק הוחזר למחבת והגיע בדרגת העשייה הנכונה, ממש התאכזבתי, הסטייק ממש לא נמס בפה והיה קשה ללעיסה, הטעם די אנמי ולא בשרני כפי שציפיתי, בקיצור אכזבה גדולה.
פשוט כיף לחזור, תמשיכו ככה.
ללא ספק "ה"מסעדה לאכול בה בשר - כמו שצריך.מנה ראשונה פרחי קרפצ'יו מעולה מעולה - חובה להזמין פשוט תענוג.האנטריקוט פשוט מושלם. הטוב ביותר בכל האיזור. הזמנו 800 גר' ב-195 ש"ח. שווה כל גרוש... - נמס בפה. איזו איכות. המסעדה לא יקרה בכלל. מנת הצלעות לא מרשימה - קטנה(3) וצפויה. היינות יקרים מידי. לסיכום - המסעדה מומלצת מאוד לכל אירוע. אני מפנטז כבר על הפעם הבאה. כל הכבוד לשף.
זו הייתה הפעם השלישית שלי במסעדה, שבכל פעם מפתיעה בבשר באיכות גבוהה יותר ויותר. הפעם הזמנו חבר ליומולדת, והלכנו על הפורטרהאוס 2 ק"ג (זהירות, לא לבעלי לב חלש). המנה הייתה מדהימה ביותר... (יותר מה-1.2 או 1.4 ק"ג, אותן יצא לי לאכול בעבר), שווה באיכותה למנות במסעדות הבשר היוקרתיות בחו"ל, דוגמת פיטר לוגר בניו-יורק (למי שמבין עניין ומכיר). השירות היה מקצועי ביותר, אדיב ולא פלצני, האווירה הייתה נינוחה וכולם מאוד נהנו, במיוחד בעל השמחה, שלא ידע נפשו מרוב התפעלות על הבחירה המעולה שלנו למסעדה.נכון, אמנם יקר, יותר יקר מרוב מסעדות הבשר באיזור, אבל בכל הקשור לאיכות, אין מתחרים. מי שעוד לא היה ומבין בבשר - לרוץ!