הייתי במקום כבר פעם שניה ובשני המקרים הבשר היה טעים ביותר, השירות מצוין והחוויה נפלאה. אני כן מוריד נקודה על זה שהתפריט באתר לא היה מעודכן לתפריט האמיתי במקום, אז מנה שחשבתי להזמין לא... היתה. אומנם המחירים גבוהים, אבל בהחלט שווים את זה- סטייק כה טוב לא אכלתי מזמן. אשמח לחזור לשם שוב.
המסעדה ממקומת במקום טוב ואווירה יחסית רומנטית במקום, למרות שהמקום טיפה. אוכל בסדר (בשרי), אבל השירות אמור היה להיות יותר טוב. אולי המלצרים עובדים שם יותר מדי קשה?!
הבשר נפלא השרות טוב המחיר קצת יקר בסביבות 400 שקל לאדם כולל טיפ
רציתי להזמין מקום לי ולאשתי כדי לחגוג את יום הולדתה. באופן מאוד לא אופייני לי, הייתי אחראי והזמנתי שבוע מראש שולחן לזוג , ביום ובשעה שהתאימה לנו. יומיים לפני, התקשרו אלי כדי להגיד לי... שאין מקום פנוי בשעה שרצינו, ושאפשר להושיב אותנו רק בבר. לא עזרו נסיונות השכנוע שלי, או העובדה שהזמנתי מקום שבוע מראש כדי שדבר כזה לא יקרה, או שרצינו לחגוג יום הולדת. הטלפנית היתה אטומה לחלוטין, ולכן נאלצתי לבטל ולהזמין מקום במסעדה אחרת בהתראה קצרה.
ארוחת ערב מטורפת - מנת הדגל לא מאכזבת - אפילו מפתיעה, כל ביס פשוט תענוג. לא זול אבל שווה את הקולסטרול
כמו תמיד ב- NG היה מצוין! טעמנו נתח חדש, וסיו, שזכאי לכל השבחים. הטען טעים וברמה גבוהה מהמנות הראשונות, דרך העיקריות והקינוחים. נחזור שוב. בוודאי שנחזור. רמי
אחרי הביקור השני שלי במסעדה הזאת אני יכול להגיד בלב שלם שכדאי ואפשר למצוא מקומות אחרים יותר משתלמים והרבה יותר טעימים. לא התרגשתי בכלל, לא מהבשר(טי-בון טלה בפעם האחרונה) לא מהיין-... פינוטאז. קינוחים נחמדים. לא שסבלתי אבל אפשר לצפות ולקבל הרבה יותר מבשר. לא שגרוע חס וחלילה, אבל פשוט להגיד next. בנוסף מאוד הפריע לי שהשולחנות מאוד קרובים אחד לשני, המילה סליחה נאמרה לא פעם בין השולחנות השונים. השירות היה טוב מאוד.
כמו בכל ביקורי הקודמים הבשר במסעדה הוא לדעתי הכי טוב שיש בארץ. בקינוחים יש מקום לשיפורים אבל למי אכפת כשהבשר כל כך טעים. המחיר גבוה, אבל לפחות התמורה מלאה.
אנחנו חוגגים כל שנה בוולנטיין במסעדה שונה, ואתמול חגגנו את יום הנישואין באנג׳י - היה מדהים ישבנו על הבר, אכלנו ארנבת (באמת, הגישו שם מבחר של מנות ארנבת), שתינו יין מקסים (של ברבדו)... והברמן היה קשוב ומקצועי והמוזיקה שלכם פשוט מעולה! בטוח נחזור
בחמישי האחרון - הזמנו מקום לחגוג מסיבת רווקים במסעדה בקונספט מיוחד שנקרא: "ארוחת ברברים". הארוחה כללה נתחים גדולים של ברווז, אנטריקוט וזנב שור. אז ככה: איכות הבשר: - חלק מהנתחים הגיעו... ממש קרים, לא פושרים, קרים - כאילו יצאו מהפריזר והופשרו. - חלק מהבשר הוגש חי, ולא אני לא מתכוון למדיום-רייר, אני מתכוון חי לגמרי. ועכשיו נעבור לחלק הכלכלי: - המחיר היה 300 ש"ח לאדם שכלל גם 2 דרינקים לכל אחד, הדרינקים (בירות) הגיעו בקנקנים מה שאומר שכל אחד שתה למעשה פחות משני כוסות (רגילות, לא של חצי ליטר בירה). - כשהודענו למארגנת שמגיע בנאדם אחד פחות (מתוך 15) היא אמרה שכדי לשמור על המחיר (שגם ככה יקר מאוד) היא תוריד לנו חצי קילו מהאנטריקוט בטענה שהחישוב הוא קילו ברוטו בכל הארוחה. נשמע הגיוני נכון ? רק כשהגעתי לארוחה הבנתי כמה עבדו עלי, בזנבות שור יש מעט מאוד בשר וגם הברווזים לא היו עסיסיים, האנטריקוט הוא החלק של הבשר נטו, חצי קילו ממנו השאיר קילו וחצי אנטריקוט ל-14 איש. בקיצור שילמנו מחיר מאוד יקר על ארוחה חובבנית ומעט מאוד בשר. קחו בחשבון לפני שתיכנסו לשם.