מאכזב מאד! הגענו בשבת בשעה 14:00 בדיוק בהתאם להזמנה שביצענו יום קודם לכן, בכניסה נאמר לנו שעלינו להמתין 15 דקות בעמידה בחוץ. כ-10 דקות לאחר שהזמנו מנות עיקריות הגיעה מלצרית ואמרה... שנצטרך להמתין לפחות 40 דקות עד קבלת האוכל. כלומר ב15:30 רק לקבל את המנות, אמרנו שלא מתאים לנו לחכות כל כך הרבה במיוחד אחרי שחיכינו כבר בחוץ. ואז הגיע השיא המלצרית אמרה שהיא תבדוק מה אפשר לעשות ואם לא מתאים לנו אז שנלך!דברים טובים: מעוצב יפה, במקום מלא ירוק וטבע. המנות יפות וטעימות אך הבשר יבש (מלבד הצלעות כבש שהיו נהדרות). דברים רעים: (לצערי זה יהיה ארוך)המקום מתיימר להיות מסעדה ברמה של מסעדת שף ופלצני שזה בסדר גמור אך בשביל זה צריך להתעכב על הפרטים הקטנים ולא בסגנון של סטקיית דרכים. לדוגמא, המלצרים ברמה מאד נמוכה ולא יודעים לתת שירות, עורכים את השולחן בזמן שאנחנו מסתכלים בתפריט, לא יודעים להסביר כמו שצריך על המנות. לא שואלים מה דעתנו על המנה? אם טעים לנו? שוכחים דברים שהתבקשו להביא.ניקיון - התפריטים מלאים שאריות אוכל מסועדים אחרים. בשירותים זרוקים שאריות נייר טואלט על הרצפה.מחיר - המחיר גבוה אבל אם המסעדה הייתה באמת מקפידה על הדברים הבסיסיים אז המחיר היה הגון למסעדת שף, איך שאירחו אותנו זה פשוט לא היה מתאים.
מסעדה נהדרת!!! בלי להתנשא, קשה להאמין שמדרום לת"א קיימות מסעדות בסטנדרטים האלו. היינו בדרכנו לאילת, עצרנו בכרמים אחרי המלצה של חבר וההפתעה הייתה גמורה! המנות מלאות במעוף ועושה רושם שהשף... השקיע הרבה מחשבה בעיצובן.האווירה הירוקה בתוכה סעדנו, משלימה את יחדיות המקום והשאירה בנו רצון עז לבקר במקום. גם בדרכנו חזרה מהחופשה, וכך גם עשינו!מומלץ בחום.
מאכזב! בתפריט מנות ראשונות "סופלה בקר" זה כדורי בשר בטיגון עמוק. כדורי בשר אינם סופלה, גם בהגדרה הרחבה ביותר! מציעה לבדוק את המונח בספר בישול. קארה של טלה במנות העיקריות - 4 צלעות... צמיגיות ומלאות שומן של כבש שמזמן שכח שהוא היה טלה. לא טלה וגם לא קארה, סתם לא אכיל. אז מה אם לא חייבו אותי? הכיף הלך. פסטה "אל דנטה" רכה ונימוחה למרות הבקשה המפורשת של "אל דנטה". מנת בשר פילה בקר - מיניאטורית! שווה משקלה בזהב אם לשפוט לפי המחיר! ייתכן ובשבת המטבח לא עומד בלחץ אבל מסופקני אם אשוב, גם לא באמצע השבוע.
מקום ממש נחמד, לחוץ קצת בשבת אבל המלצרים משתדלים ואדיבים, האוכל היה טעים מאוד, לא ממש יקר אך לא מחיר של סטקייה וזה מובן. כמו כן מנות ראשונות טובות אבל ניתן להגדיל את המגוון זה יועיל... לכם. נתקלנו באחראית משמרת לא ממש נעימה, אולי אפילו רגזנית שלא התמודדה עם הלחץ, אולי יש מקום לשפר התנהגות האחראית שלא תצווח על מלצרים אל מול הלקוחות. חוץ מזה מלצרים נעימים אוכל טעים וכיף לשבת.
ביום שישי האחרון היינו אני ובני משפחתי במסעדה.יש לציין שזאת הפעם הראשונה שלנו אך חובה לציין שזאת לא הפעם האחרונה. השירות אדיב מאוד, המנות הוגשו בצורה אסתטית ויפה ואת הטעם של הפטריות... בגריל אי אפשר לשכוח.מאוד כיף לגלות שיש מסעדה כזאת מוצלחת באיזור שלנו (מושבי הסביבה). בטוח שנחזור שוב.
יקיריי, זה קורה ופה בדרום, מסעדה נעימה עם אוכל מיוחד וטעים במיוחד, אווירה נעימה, וקינוחים אלוהיים. המקום מעוצב להפליא. נהנינו וכדאי מאוד. ויולט מוזס + שמעון מלכה באר שבע.
ממליצה בחום על מנת פתיחה טורטיה עם עוף. פשוט מצוין.
הארוחה העסקית כדאית מאוד, המנות גדולות, מושקעות וטעימות ביותר.בהחלט שווה את המחיר.
1. עיצוב פשוט חוסר -סתם הנגר צבוע - לא הרגשת הכפר, ולא הרגשת הבית. 2. אוכל יקר ללא שום הצדקה - בשר לא ברמה. משקאות כלים - מיצים, בירות - רק בבקבוקים - רמת הקיוסק ברחוב. 3. השירות... בסדר.לא ממליץ. חבל"ז.
מסעדת כרמים הינה מסעדה מן הטובות שפגשתי ונהנתי בהן. אני שמחה להמליץ עליה בחום.מלבד האוכל המצויין, הניקיון והאיכות, שוררת במקום אווירה נעימה המשדרת המון רוגע ונועם.