בימים טרופים אלו להוציא 750 ש"ח לזוג במסעדה זה לא מציאותי, ולא שקיבלנו משהו מיוחד שניקח איתנו הלאה.לא צריך לשלם סכומים שכאלה למסעדה ברמה בינונית.
טוב, הכבד אווז עם השוקולד היה מצוין. בפתיח הוגש לנו לחם ו"אצבעות" פוקצ'ה עם מטבלים סתמיים, הפוקצ'ות היו מאוד מאוד טעימות.נתח הקצבים, היה, איך להגיד, משעמם. לא הבנתי את הכרוב ליד (זה ירק... כזה משעמם בעיניי!) התפודים היו טובים.הזמנו קינוח. וופל בלגי עם תפוחים - פשוט היה לא טעים. הוופל היה רך מדי (עוד לפני שהגלידה נמסה) והמרקם של הקינוח באופן כללי היה מתוק מדי.השירות היה מעולה. בסך הכל בשביל ארוחה עסקית ב-120 ש"ח היה ממש אחלה. בנוסף, הייתה לנו מלצרית בעלת סבלנות רבה שממש פינקה אותנו. בסוף גם קיבלנו חפיסת שוקולד כי חגגנו! נחמד מאוד. לסיכום, יש/ מנות טובות יותר ויש שפחות, אני מניחה שבמשך הזמן נדע מה להזמין.
מסעדה מדהימה שממש כיף להיכנס אליה. האוכל מעולה אבל מה שעושה אותו באמת טוב זה ההגשה של כול מנה,כל מנה באמת נורא מושקעת גם עם יש קצת לחץ. העיצוב קצת פלצני אבל יש גם חמימות כפית ומפנקת. ... אווירה נפלאה אתה מרגיש שאתה נמצא לבד במסעדה. שווה לכול אחד!
I am surprised to see the discouraging reviews... "Messa" is by far one of the best restaurants in the country. We came to celebrate my wife birthday in the middle of the week (Monday)... and both the service and food were exceptionally terrific. We took the bar seats and the barman (I think his name was Liran) was professional, kind and very helpful. The food was top notch and each course was spotless. Will definitely return.
אין מה להגיד, אני בד"כ לא נוהג לכתוב ביקורות אבל המסעדה הזאת השאירה עליי רושם חבל"ז לפני כחודש בערך סעדנו ביום שישי בערב (רצוי להזמין מקום כבר באמצע השבוע) זאת המסעדה הכי מעוצבת... שהייתי בה אני ממליץ לשבת על כיסאות בצד ולא על השולחן הגדול ( אם מדובר במפגש רומנטי כמובן). שלא תטעו, המחיר יקר מאוד ואני אישית לא יכול לחזור לשם כל שבוע (יצאנו עם 600 ש"ח 2 ראשונות, 2 עיקרית וקינוח 1 כולל יין שעלה 200 ש"ח -אין פחות יקר מזה...-) אבל אני לא מתחרט על שקל (בקימל שאני מאוד אוהב הייתי יוצא עם 400 ש"ח בערך אבל אין מה להשוות, בקימל ממש לא נעים לשבת כולם דחוסים) האוכל היה ממש ברמה, למנות ראשונות אל תוותרו על הכבד אווז ושוקולד (המנה ההכי טעימה שאכלתי במסעדה בחיי) , לעיקריות הפילה בקר ברוטב ערמונים היה גם ממש טעים ונמס בפה , הרוויולי כמהין גם טעים מאוד. בקיצור מאוד נהננו והשירות גם היה ממש מפנק - פינקו אותנו במנות ביניים וממש האווירה פשוט מעולה ומרווחת. אין ספק שלא זול בכלל אך מאוד נהננו מחכה בקוצר רוח לביקור הבא (אתם יודעים בפעם הראשונה תמיד מתלהבים יותר יהיה מעניין אם גם להבא זה יעשה עליי את אותו רושם...)
צהרים יום שישי,האמת שבאתי בלי יותר מידיי ציפיות והופתעתי לטובה. נתחיל בעיצוב המיוחד למרות שכבר ראיתי מסעדות יותר יפות,החלק השמאלי אינטימי משהו ,והכריות מסוכנות שכן אפשר להירדם... בקלות. מנה ראשונה שווארמה טלה היתה עילאית ואפשר לאמר שהיא האפילה על המנה העיקרית .אחרי דבר כ'כ מצוין קשה להתעלות. מהמנה העיקרית רצועות פילה, שוב היה קשה להתרשם אחרי הטלה אבל באופן כללי היא היתה טובה. המנה האחרונה היתה מהטובות שטעמתי והיא חתמה את הארוחה הכמעט מושלמת הזו. אציין בהזדמנות את צוות המלצרים שלמרות שהיינו כמעט בלתי ניראים, שכן ישבנו בפינה ,היה עירני, קשוב ,מקצועי וללא דופי. למרות שלפי דעתי השף לא היה נוכח באותו זמן אפשר לאמר שהאוכל במקום הוא מהטובים בארץ. אין ספק שאחזור למקום זה ואמליץ גם לאחרים. המחיר:מכיוון שמדובר בעיסקית התמורה יחסית למחיר שווה כל שקל ואף יותר.מומלץ.
חבל על הכסף, המסעדה פשוט יקרה והתמורה לא שווה את האוכל, בוודאי שלא את השירות החובבני.
הגעתי לעסקית צהריים לחגוג יום הולדת לחברה, השירות, שכל כך שמעתי עליו, היה מביך. מלצרית הציגה את עצמה בחוסר רצון, מלמלה משהו על על המנות ונעלמה. כשחזרה הביאה סלסלת לחם עם ארבע פרוסות... לששה סועדים, וכמה מטבלים שאף אחד מהם לא השאיר רושם. העיקריות היו בסדר גמור, אבל שוב - רק בסדר. ממסעדה שיצאנו ממנו עם 250 ש"ח לסועד ציפינו לאיזו חוויה קולינרית שלא קיבלנו. על הקינוח ויתרנו. לא נחזור לשם.
מאחר ואני רוצה להאמין שמטבעי אני בן אדם מפרגן, הלוואי ויכולתי לתת ביקורת רק על המנות הראשונות. כי אז זה היה מסתכם ב 'מסעדה בליגה לאומית'. אבל לא כך המצב- כמו לא מעט מסעדות בארצנו,... הציפייה לעוד שמשאירות בפיך מנות הפתיחה, מביאות אותך לאכזבה בשלב העיקריות- סעדנו שבעה אנשים ואף אחד לא ממש נהנה ממנת ה 140 ש"ח וצפונה שלו (טעמים שגרתיים, נטולי עוקץ). חברי מסה היקרים,כשמשלמים קרוב ל-300 שקל לאדם, מאד רצוי להגיש רק עילוי בצלחות. נראה שבהמשך לתפאורה המדהימה מסביב, גם במנות יש יותר חשיבות לצורת ההגשה ולכלים המרשימים מאשר לטעם עצמו- ח ב ל !!! מאחל לכם מכל הלב שרק תשתפרו.
הגענו לחגוג את יום הולדתי. השירות היה מקצועי מאוד, עד לרמה שגרמה לי חוסר נוחות- המלצרית פצחה בהרצאה על השף, מנתה את המרכיבים של כל מנה לפרטיה, וחייכה חיוך מאוזן לאוזן שלא מש מפרצופה... לאורך כל הערב. מוגזם וטרחני, אבל אני מניחה שצריך להצדיק את התמחור איכשהו. והאוכל- לא נפלתי מהרגליים. יחסית לתמחור הגבוה, המנות היה סטדנרטיות ולא הפתיעו בטעמן או בדרך עשייתן. הרוטב של הניוקי פירות ים היה מלוח מדי, הקוסקוס פירות ים היה בינוני, בייבי צלעות טלה היה משעמם ונתח הפילה היה מצוין- אבל כאן את העבודה עשתה הפרה. הקינוחים דווקא היו טובים יותר. בקיצור, אני מניחה שאם הולכים על מסעדת שף ומודעים למחירים המנות (ראשונה- 65, עיקרית 130-170, קינוח 40-50 ואם שותים יין זה עוד 200 שקל- אל תגידו שלא ידעתם, ואין מה להיות מופתע מהחשבון) כבר עדיף ללכת למקום עם אוכל יותר יצירתי. יש לציין עם זאת שהם מאוד מתאמצים לתת את השירות הטוב ביותר. לחובבי המלצרים הכנועים- זה המקום!