אוכל מעולה. בעיקר ממליץ על סלט אנדיב (ניוקי) ונתח הקצבים.
אין שזאת אחת המסעדות הטובות והיקרות בארץ היום. האוכל מעולה והמחיר למי שיכול להרשות לעצמו. מומלץ בחום.
זוהי מסעדה הטופ של הטופ. האוכל מצויין, מוגש יפה אבל למרות כל "הקישוטים" האוכל גם טעים!!!השירות מעולה, מתי שאתה צריך המלצר שם בשבילך... המקום פשוט יפה להפליא, הכל ממש כמו שצריך.כשישבנו... לאכול שם, פשוט נהננו מכל רגע ובטוח נבוא לבקר שם שוב.המחירים שווים כל ביס וכל לגימה!!! תבואו גם אתם, זה שווה...
היינו, מנות ראשונות מאכזבות, מנות עיקריות טעימות ואיכותיות אך שום דבר לא שווה את ה 650 ש"ח שהשארנו שם (כולל שרות וכוס יין לאדם).מנת לוקוס שמתומחרת ב 160 ש"ח זו רשעות לשמה.לסיכום, הרבה... כוונה טובה, הרבה יותר מדי פלצנות, אין לי ספק שאפשר לתמחר את האוכל במחיר יותר הגיוני שיתן תחושה של תמורה נאותה למנה שמונחת על הצלחת. לבזבזנים בלבד...
תשמעו זו אחת המסעדות היותר טובות שאכלתי בהם.כל מנה הייתה כ"כ טעימה, מלאה בטעמים שממלאים את החיך ופשוט מעלים חיוך על הפרצוף.לידיעת אלה שלא יודעים, המסעדה מדורגת במקום ה-89 בעולם עפ"י... הדרוג של טרבל וזוהי המסעדה הישראלית היחידה שנכנסה לדירוג!
הרגע חזרנו מהמסה (ואני כותב שורות אלו כשהטעמים עדיין מתגלגלים על הלשון) וזו לא הפעם הראשונה... איך אגיד בקיצור: להלל ולשבח!!! החל מהמארחת בכניסה ועד אחרון נותני השרות פשוט תענוג, הכל... כל-כך מוקפד ורציני כל מה שהוגש לשולחן היה פשוט מעדן. היינו חמישה + תינוקת (חבל שאת הכסא לתינוקת נאלצתי להביא מהבית כי במקום אין). הזמנו למנות ראשונות מרק דלעת, ניוקי פירות-ים, רביולי שרימפס ומח-עצם, למנות עיקריות הזמנו סטייק אנטריקוט ופילה לברק. לקינוח הזמנו קרפצ'ו תפוחים ופוטיפורים. כל המנות היו מדהימות - זאת מסעדה שפשוט כיף לחזור אליה פעם אחר פעם... מומלץ בחום (לצערי אין לי אחוזים... אבל עדיין מומלץ - לא תתאכזבו). להתראות.
עיצוב הפנים של המסעדה מדהים ביופיו. המסעדה צרה וארוכה, מחולקת לשני אגפים, לסדרת שולחנות משותפים ארוכים ומצד שני שולחנות אישיים המופרדים על ידי וילונות לבנים. האוירה נהדרת שם אך לצערי... האוכל לא.הזמנתי את "מנת הדגל" שלהן, כבד אווז ברוטב שוקולד לבן. ומאוד התאכזבתי מהמנה. השילוב שבין המרקם של הכבד לבין המתיקות, חמצמציות של השוקולד פשוט יוצרות אסון ביחד. הפרזנטציה של המנות מאוד יפה ומרשימה. בנוסף לזה השירות היה מזויע. התזמונים של המנות לא היו טובים והייתי צריך לבקש 3 פעמים בקבוק של מים מינרלים. הדבר היחידי הטוב שיצא מהארוחה המזעזעת הזאת היה שניסו לפצות אותנו ובטעות הביאו לנו שלושה קינוחים חינם. ארוחה עסקית בשעות הצהריים יוצאת כ-130 ש"ח לבן אדם (ללא יין או משקאות אלכוהולים).מקום אופנתי עם אוכל נוראי - פלצנות לשמה.
אכלנו זוג סועדים ארוחה עסקית. ליווינו אותה בשתי כוסות שרדונה ובכוס אחת קברנה סוביניון.המתבלים/מתאבנים: החציל גס ותפל. מתאים למסעדה ביתית בנוסח "האוכל של אמא".המתבלים מזרחיים משהו - לא... ציפיתי לסוג מתבלים כזה במסעדה הזאת.מנות ראשונות: פאטה כבדים, גלי מוסקט וסילאן:עיצוב המנה והכלי עליו הוגש - מצויין. טעם הכבד טוב מאוד. הפיסטוקים המזוגגים תרמו לעיצוב המנה אך היו רכים מדי.מה שאיכזב מאוד ולא צפוי במסעדה כזאת הוא הריח שנדך מפטה הכבד (ריח של לול). לא הייתי מצפה לזה כאן.כיסוני גבינת עיזים בויניגרט גספצ'ו - מנה יפה מאוד, אסתטית. הכיסונים - מדוייקים להפליא, טעימים ביותר. ממש עינוגי חיך. הגספצ'ו אינו ברמה של הכיסונים - אנמי גם בצבע וגם בטעם. הזיווג בין שני מרכיבי המנה לא עלה יפה.מנות עיקריות:אנטריקוט ופירה כמהין בקונפי שום ורוזמרין:האנטריקוט מנה מכובדת ואסתטית. פירה הכמהין מאכזב בצבעו ובטעמו (אכלנו כמותו בצרפת - לא דומה).דגת הים בפפריקה מעושנת עם ניוקי בחמאת כורכום עדינה: מכל המנות זו היתה הפחות מעוצבת. מהדג נדף ריח דג בולט, הניוקי היה קשה משהו וכל המנה לא התמזגה בטעמיה.כלי האוכל יפים - אם כי הצלחות כבדות מעט.השרות - המלצרים מאוד משתדלים, אך חסרה המקצוענות.
כשאמרתי למלצרית תודה על ערב נפלא, אז היא ענתה לי שזאת זכות לתת שירות ואכן כך הרגשנו. מה אומר ומה אדבר, חוויה יוצאת דופן שכמוה יש רק בחו"ל. האוכל, השירות, האוירה, העיצוב, לתפארת מדינת... ישראל.והאוכל? לאכול ולמות...
סביר להניח שאם האוירה היתה יותר רגועה וצנועה הייתי מגיע לארוחת צהרים לפחות פעם בשבוע.