נגישות
נגישות

הרווי'ס - Harvey’s ביקורות וחוות דעת - עמוד 8

דירוג גולשים

4
אוכל
4.5
שירות
4.0
אווירה
4.0
מחיר
3.5

הייתם כאן? הוסיפו חוות דעת

86 ביקורות וחוות דעת על הרווי'ס

 - תמונה
2 ביקורות
4.7
26/09/06

אמש סעדתי במסעדת גבריאל הנהדרת. חשבתי שאחרי החג יהיה קשה להתעלות על מטעמי החג, אך הופתעתי ובענק, יחד עם כל בני משפחתי. המסעדה מעוצבת כפינת חמד קסומה בלב ירושלים (דומני כי איננו... ירושלמים, אך השמועות פרחו למרכז). השירות היה נפלא, טיפלה בנו בחורה צעירה, מאוד מנוסה, הכירה את התפריט על בוריו, המנות הוגשו מאוד יפה, והכי חשוב - תענוג לחיך. אני ממליצה בחום על שאטובריאן (נתח של 500 גרם בשר, ממש טעים, מעין טקס המלצרית חתכה לנו את המנות מעת לעת), האנטיפסטי בהתחלה היה מפתיע, לא בנאלי ובמיוחד התרשמתי ממבחר יין אדיר שכמותו לא ראיתי הרבה זמן, ישר כוח.

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
5.0
19/09/06

ביום 15/09/06 התארחנו קבוצה של אנשים במסעדת גבריאל. כבר עם הכניסה חשים ברוגע, נועם ואסתטיקה בכל פינה. מסעדה לדעתי ניכרת גם בפינות הפחות "חשופות" כמו שרותים גם שם ניכר חוש אסתטי רב, החל... ממגבות אישיות ארוזות או למי שיחפוץ נייר מגבת. הגענו לארוחה ובשלב זה כבר ידענו שלא נתאכזב וכך היה. אף לא אחד מאיתנו (היינו 16 איש) יצא מאוכזב. השרות היה נפלא, מנות כולן היו טעימות, משובחות מעוצבות להפליא.תודה רבה וכל הכבוד לכם צוות המסעדה. מאחלת לכם באווירת ימים אלה, שנה טובה ובעיקר שתזכו לארח עוד הרבה לקוחות מרוצים לאורך שנים.אביבה.

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
4.3
16/07/06

לכל אלו שהשמיצו אז כשתבינו באוכל ושירות תפתחו את הפה ולאלו ששיבחו המעטתם. המקום נפלא, האוכל פשוט מעדן, פשוט אין יותר מדיי מה להוסיף. המקום המושלם לקחת בחורה טובה לארוחה טובה שלאחר... הארוחה תהיה בטוחה שקטפת לה את הירח.

עוד פרטים
הוספת תגובה
oded - תמונה
oded 2 ביקורות
1.7
16/07/06

כשמשלמים 480 ש"ח לארוחה זוגית אתה מצפה למשהו משהו.הזמנו ב-19:00, הגענו ב-19:00, המקום היה כמעט ריק לגמרי, שלחו אותי לקומה העליונה של המסעדה, היה שם חם, הפעילו את המזגן לבקשתי.בעודי מחכה... למי שסעדה איתי, העפתי מבט בצלחות שהיו אמורות להיות ללחם (אלה שכשאתה יושב, כבר ערוכות לך שם), 2 מתוך 2 היו מטונפות.העלמה שסעדה איתי הגיעה. לה היה קר מידי (נשים), אז עברנו שולחן, העפתי מבט בצלחות שהיו מיועדות ללחם בשולחן החדש - אחת מטונפת (ברמה שיש עליה עוד אוכל יבש) ואחת הייתה עם צ'יפ בקצה - 4 מתוך 4.הם התחילו מאוד רע איתי.הערמתי את הצלחות של הלחם ושמתי אותן באיזו פינה של השולחן, המלצרית אפילו לא שאלה לפשר הדבר.הגיע לחם, היה סביר, הוא הגיע עם 3 "ממרחים" אם אפשר לקרוא להם כך, אחד היה טפנד (מלוח מידי אפילו בשבילי), השני היה סלט פלפלים (באמת היה נחמד, לא חזק מידי, טיפה חמצמץ) וגזר, אמרתי גזר? סליחה, התכוונתי לגזר מבושל, קר ומתוק (לא אהבתי).הראשונות שהגיעו היו:קרפצ'יו וברוסקטה כבד אווז.זה המקום לציין שאנחנו התחלחנו מהקרפצ'יו. וכי מדוע שואלים אתם? הנה תשובתינו - רוטב סויה. מי החליט להוסיף רוטב סויה לקרפאצ'יו? ועוד בכמויות? - איום ונורא.ובנוגע לברוסקטת כבד אווז - זה נראה כאילו שמו שני מדליונים של כבד אווז, אחד על הצלחת והשני על הקצה של איזה בגט יבש משלשום, שבמקרה טיגנו אותו ל-2 שניות. כבד האווז לא היה עשוי מספיק (ואף אחד לא אוהב לאכול כבד אווז שהוא באמת נא), ה"ברוסקטה" הייתה איומה, והרוטב היה כ"כ לא מרשים, שאני אפילו לא זוכר מה הוא היה."מנקי חיך"הגיע סורבה קיווי (שהסועדת עימי היא אלרגית אליו). יופי, חשבתי לתומי - זכיתי ב-2.בואו אני אגיד לכם, אני מעולם לא הסכמתי ולעולם לא אסכים עם מה שאני מגדיר כ"המנהג הנלוז" של להוסיף חלבונים לסורבה בשביל לעזור לייצב אותו. הסיבה היא שאח"כ מגישים את זה ללקוח, ביום חם, והסורבה מתחיל כן להינמס, ואז הלקוח מרגיש כאילו שהוא אוכל חלבון חי, ותנחשו מה? - הוא באמת אוכל חלבון חי!זה לא טעים.עיקריות:נראה לנו נחמד, ואני בד"כ אוהב - אז הזמנו את השאטובריאן הצלוי (מנה זוגית) לדרגת מדיום. ביחד עם שני רטבים.הרטבים האלו נקראו "רוטב יין אדום ושאלוט" ו"רוטב חרדל" אבל אם היה צריך לדגול באמת בפירסום אז היה צריך בעצם לכתוב "רוטב הכלאה בין סירופ פטל לרוטב קרנברי מקופסת שימורים עם בצל אדום מטוגן קלות מאד" ו"חרדל דיז'ון עם גרגרים מהול בקצת מים". הבשר אומנם היה עשוי לדרגת מדיום ואכן היה פילה, אבל ממש לא השאטובריאן של הפילה, וזה בהחלט עיצבן אותי, אם אתה כותב שאתה מגיש משהו בתפריט, אז תגיש אותו ולא משהו אחר. הפיוס היחידי שהיה לי עם זה זה שזה באמת היה פילה בכ"ז ולכן לא טרחתי אפילו להעיר על זה למלצרית.הקינוחים (שהוזמנו, הגיעו והוחזרו כמעט כשם שבאו).מרק מלון וקרם ברולה.בחיי, איך שהיא תיארה את המרק מלון, חשבתי שאם זה אפילו 50% ממה שהיא אומרת, זה צריך להיות מצויין. חבל שזה לא היה אפילו 1%.הגיעה קערה שבתוכה היה מעין מחית מלון, מאפין שקדים (שהיה שרוף מבחוץ ולא אפוי מבפנים) וטוויל שהיה אולי בן יומיים ואולי יותר. טעמתי, ראיתי, החזרתי.קרם ברולה...שאלתי בעניין איך הם עושים את הקרם ברולה בלי שמנת. המלצרית מלמלה משהו לא ברור, זוגתי לטעימות החליטה לנסות ואני הייתי סקפטי. הגיעה צלחת, עם חתיכות טווילים ערומים אחד על השני, שביניהן היה קרם מוזר שבתוכו היה סוכר לא מבושל/אפוי/שרוף. שני תאנים היו על זה (מין קונפיטורה כזו). בקיצור - יצירה מוזרה ולא מוצלחת בכלל. גם זו חזרה כלעומת שבאה.חשבון:480 ש"ח (כולל חצי בקבוק יין ב 60 ש"ח) - בחיים, אבל בחיים אני לא חוזר למסעדה הזו יותר, הם מתעללים באוכל טוב, פשוט חבל לי על המזון.

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
4.3
22/04/06

למרות שזו ירושלים, עדיין היה התקשנו למצוא מסעדה טובה וכשרה בתקופת פסח. למזלנו שמענו על גביראל, ועדיין למרות הביקורות הטובות הינו קצת סקפטים לגבי שילוב בשר וכשרות. כשהגענו גילינו אדיבות... מקסימה מהמלצרים, המקום מעוצב מאוד יפה הכיסאות היו מאוד נוחים, האוכל היה משגע! מאוד הופעתנו לטובה מהתפריט והאוכל! (המלצה אישית - מניפת סינטה היא פשוט נהדרת). שני חסרונות יחידים לטעמנו היו: המוסיקה ברקע נשמע כמו בספא, והיינו ממליצים לשפץ את השירותים.

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
2 ביקורות
4.0
02/03/06

אה. וסחטיקי על רמת הדיוק במידת הצלייה שביקשתי לסטייק. מדיום וול. ממש אבל ממש כמו שרציתי. כיף.

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
4.0
02/03/06

ישבתי לעסקית צהריים. כבד ברוטב יין פורט וריבת בצל היה אלוהי. מנה עיקרית מדליוני פילה גם כן, רכים מאוד, ללא שומן. טעים טעים. חסרונות: שירות לחוץ מעט. ביקורים תכופים מידי של המלצרית. אין... קפה הפוך לקינוח... חוץ מזה המחירים קולעים למטרה. כסאות נוחים מאוד. בכלל מסעדה מושקעת. תהנו.

עוד פרטים
הוספת תגובה
אורלי - תמונה
אורלי 9 ביקורות
4.3
28/02/06

נהדר!!!!

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
2.0
16/02/06

מסעדה לא ברמה גבוהה, השרות לא משהו , חסרים הרבה דברים מהתפריט. המנות יקרות ולא כל כך שוות. היינו 5 איש השארנו 1000ש"ח וממש ממש לא השתוללנו!!

עוד פרטים
הוספת תגובה
חיים - תמונה
חיים 15 ביקורות
4.7
16/02/06

קודם כל הארוחה היתה הפתעה גדולה מבחינתי, לא חשבתי שמסעדה כשרה יכולה להיכנס לרשימת המסעדות הטובות שאכלתי בהן. שאפו!!!ולמנות המומלצות:ראשונות - חציל בלאדי - מעולהכבדי עוף ברוטב קסיס שקדים... מקולפים ותאנים - מעולה עוד יותר.עיקריות - קונפי שוק אווז - טעים +אולם גולת הכותרת סטייק אנטריקוט דוקאסיון (שהוחלף בהתחלה בשל צליית יתר) וחזר פשוט מדהים ! ! ! (ברמת מדיום-רייר).למעשה למעט גלידת וניל הפרווה שהחזירה אותנו למציאות, מדובר באחת הארוחות הטובות יותר שאכלתי בשנה האחרונה.נ.ב. הקשר בין מחירי האתר למחירים בתפריט בפועל הינו די מקרי (נדרש עדכון).שורה תחתונה - מומלץ בחום. לכו ותהנו.

עוד פרטים
הוספת תגובה