מקום פיצוץ!!! הייתי ונהנתי מכל רגע! ממליצה בחום...
מדהים! האוכל טעים מאוד!השירות מעולה!האווירה נפלאה!והעיצוב מדליק!
מעולה, ואתם עובדים ביום שני בפסח?
נראה לכם סביר שהזמנתי שתיה שנקראית שוקולד מרשמלו ושמו בפנים מרשמלו אחד? מה קרה? הם מתקמצנים על המרשמלו?
הבית קפה מקס ברנר הוא פשוט מעולה גם בשביל הילדים וגם למבוגרים. יש שם פיצת שוקולד, מרק שוקולד, מזרק שוקולד ואפשר גם לקחת את המזרק שוקולד ולשים אותו במקרר, זה עולה 12 ש"ח. המקום פשוט... מעולה, אני נותן לו 100 כוכבים. הוא הבית קפה הכי טוב שהייתי בחיים שלי והייתי הרבה בבית קפה הזה. מעולה.
הייתי בסניף מקס ברנר בראשון לציון. המקום מעוצב בצורה מאוד מיוחדת, רומנטית, נעים לשבת שם. האוכל היה פנטסטי, השירות היה בסדר גמור ויצאתי משם עם חשק לחזור שוב. יש מבחר בתפריט והמחירים... סבירים ביותר. האוכל מוגש בצורות מפתיעות ומעוצבות. במסעדה יש גם חנות למי שרוצה לקנות סוגים שונים של שוקולד מקס ברנר. מומלץ בחום.
הייתי בסניף ברוטשילד ומאוד נחמד שם, אפילו ממש נחמד, והשוקולד הכי טעים בעולם. מלצרים נחמדים. היה פשוט כיף. בהזדמנות אחזור לשם.
בתאריך 30.12.06 ישבנו בשוקולד בר ברוטשילד, 2 זוגות וילדים. הוזמנה ארוחת בוקר וכריכים עם גבינה. האוכל הגיע כאשר היה עובש על הלחם, זה היה נורא מביך ומזעזע במקום שמוכר ומותג ובמיוחד מקום... של ילדים. המלצרית לקחה את ההזמנות והחליפה למרות שלקח המון זמן עד שהביאה לחם חלופי. נשארנו עם החביתה, זה היה דיי מבייש והמלצרית ששירתה אותנו לא היתה סימפטית וחייכנית והוחלפה למלצרית יותר סימפטית.לאחר תלונה הגיע אחראי משמרת וביטל את מנת הגבינות עם הלחם הקלוי {מנה דיאטטית} ואת ארוחת בוקר לא יכל וקיבלנו מנת פיצוי של קינוח.לדעתי איך שהעניין טופל בנו זה נורא, אתם מותג ואורחים מקבלים אוכל עם עובש. אני בערב לא הרגשתי טוב והקאתי. אני לא חושבת שהפיצוי היה הולם אנחנו לא נבוא יותר ובטוח לא הילדים - עובש באוכל זה נורא ואיום. אבקש התייחסות לנושא במהרה.נעמה משיח כהן. אבקש תגובה במייל.
אני מתכננת ללכת לשם עם ביתי. אני מקווה לא להתאכזב :]
התאכזבו מאוד. מנה של "פיצה שוקולד" היתה פשוט בדיחה, זאת למעשה פיתה שעליה פוזרו שבבים של שוקולד מגורד ואז הוכנסה לתנור. מנה של קרפ שוקולד ונוגט היתה בינונית וסתמית, דומה באיכותה לקרפ... שוקולד שמכינים בדוכן בקניון. מנה זוגית של פונדו שוקולד לזוג - מגיעים שני סיפלונים של שוקולד חם בכמות זעירה והסועדים היו צריכים להתקמצן טוב טוב בכל טבילה בשוקולד כדי שלא ייגמר השוקולד עד סוף הבננות. השירות משתדל אך חובבני: שלוש פעמים (!) המלצרים שברו כוס או צלחת בתוך חצי שעה. בפעם השלישית כבר לא קפצנו מהכיסא בבהלה, פשוט התרגלנו.