מסעדה קטנה, שני מלצרים, יש טבח, סו שף ואת הבעלים שנמצא במקום ואולי מדי פעם גם הולך למקום השני, השולחן ערוך כבר, היינו הרבה אנשים, מנות הפתיחה כבר נמצאות על השולחן, שתייה, תפוזים ושתייה...
בטעם לימון כנראה, אבל שניהם מתרכיז ולא הטעם האמנתי, אקסטרא סוכר זה כאן, מנת סלק שנראית נהדר, אבל מתוקה בטירוף, over,קרפצ'יו בקר, עשוי נפלא, אבל גם כאן עודף בלסמי, בקיצור, סוכר והרבה.
בתפריט השרינג כתוב סלט חסות הדרים, המלצר לא הבין למה אני מתכוונת , תפריט שלהם כן....
חוץ מסלט קצוץ עגבניות, מלפפון , בצל, לא היו שום חסות, חבל, אתם שולחים תפריט, אבל בזמן הארוחה משמיטים דברים.
הסטייק היה נפלא, אבל עשוי טיפה יותר מדיי, זה להוריד מהאש דקה לפני , טבח מיומן יודע זאת.
תפוחי האדמה במנה היו גרועים, אולי זן תפוחי האדמה, אולי לא בושל בסמוך לארוחה, טעם נוראי, הקישוא היה נהדר וגם הגמבה.
קינוח, פרווה אין הרבה מה לצפות, אבל סופלה השוקולד, טעם שוקולדי פרווה, שאר הקינוחים, קצפת פרווה עם קוקוס וצבעי מאכל של תות, חבל.
המזגן בקושי עבד, היינו שולחן של 20 איש, שולחן של חברות מקסימום , שולחן של זוג, אבל לא הרגשנו אכפתיות, היה בלבול במנות, קצב של מסעדות חדשות שרק נפתחו הבנו שזו מסעדה טובה ויחידה באזור, די חלשה, חבל.