כמי שאכל במספר מסעדות מהמובילות בעולם כמו נובו, ז'אן ג'ורג', פר'סה וכו' אומר מס דברים. שירות:באופן כללי השירות טוב והמלצרים קשובים ללקוחות ועירנים לכל מה שקורה בשולחנות הסועדים.לדעתי... אחד המלצרים שטיפל בנו צריך להיות יותר מרוכז בעבודתו. עדיין לא שירות על אבל במדינה שלא יודעים לתת שירות אפשר לאמר שהמצב במקום הוא מעל למצופה.כמו כן השירות עמד בצורה טובה בכל הבעיות שהיו ונתן תשובה הולמת וראויה ובזמן הסביר. אווירה:מיוחדת שקטה ונינוחה כשבכל הפעמים סעדתי בשעות הערב המאוחרות. אוכל:המחירים במקום מעט יקרים יחסית לתמורה. חומרי הגלם משובחים וברוב המנות שהוגשו בולטת היצירתיות והמחשבה שהושקעו,כמו כן ניתן היה להבחין מתי נוכח השף במסעדה ומתי לא. לסיכום,אין ספק שזו אחת המסעדות הטובות בארץ והשף משקיע מחשבה רבה במנות שהוא מוציא. מכל הדברים שטעמתי (כ-12 ) לא היתה נפילה, והכל היה מדויק ובמינון הנכון. ממליץ בחום ,רק הייתי שמח אם המחירים היו שפויים יותר, שגם לאחרים תהיה אפשרות להנות מאוכל איכותי ומיוחד.
וואו!! מעולה!! לקחתי את בן זוגי לחגוג יומולדת 30 וחווינו את אחת מחוויות האוכל המוצלחות! למנה ראשונה אכלתי ניוקי עם בשר סרטנים - אחת המנות הטובות אי פעם (אם אחזור למסעה אזמין 2 כאלה... במקום עיקרית...) ובן זוגי אכל רביולי גבינות צאן - מעלף. הלחם לפתיחה היא מלא שומשום וטעים נורא... והמים בניחוח לואיזה שהוגשו במהלך הארוחה היו גם טעימים... המנות העיקריות היו טובות גם הן. העיצוב מדהים! בקיצור אחת המסעדות השוות בארץ! בתאבון!
אחת המסעדות שיכולה להתהדר בכל הכוכבים. האוכל האסטטי ,שילוב הטעמים הגאוני !לא פחות, אמנות לשמה ! השירות היה המקצועי ונעים .חוויה.גם האורחים מחו"ל אתם הגענו לא הפסיקו להתלהב. אחד המקומות... שלא רק שומר על רמתו אלא אף משתבח שאפו
זוג גרגרנים , שאוהבים לאכול במסעדות טובות מאוד בכל מקום אליו אנחנו מגיעים בעולם (כל אחד והשריטה שלו ) , גילינו את שגב לפני כמה ימים ויצאנו מוקסמים . קודם כל הצוות האדיב , האוירה... הנעימה והרגועה , הדאגה לפרטים הקטנים ביותר וכמובן - האוכל ...וואו ... שלוש כוכבי מישלן .
היינו כבר 3 פעמים ואין מה להגיד אחת המסעדות המוצלחות..לחמים טעימים המוגשים לשולחן עם הגעתנו,מנות ראשונות מעולות - בשר סרטנים עם ניוקי ופרוסות רוסטביף - להתעלף מהן. מנות עיקריות נהדרות -... פילה יען וריזוטו נהדרים!! והמנות האחרונות - אי אפשר להאמין שסלט פירות יכול להיות כ"כ מוצלח!! בקיצור,נמשיך להגיע ולכל המשמיצים - או שאינם מבינים באוכל או שעינם צרה בשף המוכשר ולא אין לי כל קשר לשגב..
באוגוסט 2008 חגגנו 5 חברות יום הולדת 40 לאחת מאתנו. באנו בשעת הצהריים כאשר מנה עסקית עולה 115, שתיים מאתנו בחרו לאכול סלט קיסר בלבד שזו מנה ראשונה. כלומר שלוש מנות עסקיות מנה אחרונה אחת... ושתי מנות ראשונות עד כאן הכל טוב, כאשר ביקשנו את החשבון קיבלנו שוק!! סלט הקיסר עלה 65 ש"ח!!!! חשבון פשוט יותר מחצי ממנה עסקית. פנינו למלצרית תשובתה היתה סתמית ופנינו למנהל משמרת שעמד ואמר לנו באדישות שזוהי המדיניות, אף אחד לא טרח להגיד לומר לנו לפני שלא כדאי לנו או מאידך לעשות לנו קומבינה ואת שני הקיסר כמנה עסקית שהיה יוצא טיפה זול או את המנה האחרונה להוסיף. זה תפקידה של מלצרית טובה ו/או לאחר תלונתנו המנהל יכל לבוא ולתת איזו הנחה על טעות שלהם וחוסר עדכון שלא כתוב בשום מקום. המסקנה ברורה לא חוזרים לשם ליד יש מסעדת חסילון שאני אוכלת שם לפחות פעם בחודש ועוד לא נפלתי. תודה
אני וחברתי הלכנו לעסקית צהריים באמצע השבוע, כמובן לאחר שהזמנו מקום. סה"כ האוכל היה מאוד טעים, השירות (היינו בקומה למעלה) היה מעולה, כל פעם שנגמרו לי המים בכוס, המלצרית מילאה מחדש. הייתה... הרגשה של שירות מעולה.המנות הגיעו בזמן.המוסקה-מעולה. חברתי לקחה את הפילה יען ומאוד נהנתה. המחירים -קצת יקרים. 115 ש"ח לעסקית שלא כוללת שתיה קלה הוא מחיר גבוה. אבל שורה תחתונה-נהנו מאוד.
אחת החוויות הקולינריות הטובות ביותר שחויתי בארץ. אוכל נפלא ושירות מושלם. אפשר היה לראות שהמסעדה מנוהלת באופן המקצועני ביותר ולמרות זאת האווירה היתה נינוחה. נכון, לא זול אבל לאירועים... מיוחדים זה שווה כל אגורה. אין ספק שאחזור.
השירות היה מעולה ,המלצרים ומנהלי המשמרת עושים עבודה מצויינת לכל הדיעות.האוכל היה בסדר ומעלה.אבל אין כל הצדקה למחירים יצאנו בתחושה ששילמנו מחיר מוגזם.זו לא הפעם ה-1 יצא לי להיות שם ממש... כשנפתחה המסעדה זכור לי שהמחירים היו הרבה יותר סבירים לפעם ה-3 לא אחזור ולא חבריי!!!
טוב, לקח לנו זמן להחליט לכתוב אבל החלטנו שלא לשמור את זה בבטן. היתה ציפיה למשהו אחר, נתחיל כך. הגענו לחגוג 10 שנות נישואין ביום 2/7/08. הודעתי על כך למי שרשם א ההזמנה, שאלתי אם הדבר... יקבל איזו התייחסות ונאמר לי שבהחלט כך ייעשה. סיפורים! לא מילה ולא חצי מילה, אפילו לא חיוך מיותר אחד. הגענו, אנחנו מתיישבים ומעיפים מבט אל הבאר, הברמן פותח מול עינינו בקבוק יין עם השיניים. ממש כך!! הקוקטיל עם התפוחים הגיע ורגע לפני שהונח על השולחן מעדה המלצרית שלנו ושפכה חלק ממנו על השולחן. בנונשלאנט היא שואלת אותי "נרטבת?" עניתי שלא, היא פשוט סובבה את הפרצוף שלה והסתלקה. לא החליפה את המשקה, לא ניקתה את השולחן, כלום!! המשקה, אגב, היה טוב מאד. הלחם השרוף, רוטב הכמהין שלא הורגש כלל בגלל טעמו החזק של הלחם, כל אלה היו רק התחלה של ארוחה משמימה שמתאימה לשף מתלמד. סליחה שגב אבל פיקששת בגדול!! המנה הראשונה באה על צלחת ענק, ניוקי עם סלט שלא היה מתובל כלל וגם לא מעורבב כמו שצריך. המנה העיקרית, מנת פילה ומנת אנטרקוט, שתיהן עשויות כמעט במידה (הפילה הרבה פחות מהמידה והאנטרקוט קצת יותר מהמידה) אבל שתי המנות היו ממש שרופות מבחוץ. בשר פשוט חרוך. שנינו יוצאי מסעדות בשריות רציניות ויודעים שכדי לחרוך בשר כך צריך ממש "כשרון". הקינוח של השוקולד היה לא יותר מקפולסקי למתקדמים. הסופלה נזל כמו מיים, ואתה יודע שגב שזה צריך להיות קצת יותר צמיגי מזה, המקפא היה פשוט להפליא וכך גם המוס. סתם מוס שוקולד. סתם. המחיר..... כאילו לא אמרנו את כל מה שאמרנו לעיל. חבל על הזמן. ציפינו להרבה יותר מזה. חבל, שם זה לא מספיק, צריך להקפיד על האוכל. לא היית במסעדה וזה מורגש!! השירות היה חובבני המסעדה רועשת מדי, המלצרים נראים מבסוטים מאד מהחברה שלהם זה עם זה. השארנו טיפ גדול מתוך הרגל, לא בגלל שצריך היה. שוב, לקח לנו הרבה זמן להחליט אם לכתוב אבל החלטנו שלא לשמור את זה בבטן. מצטערים אבל זו האמת!!