הייתי שם פעמיים. מאד נהניתי ואני מתכוונת לשוב לשם בהקדם. שתי נקודות ציון: א. האוכל- מצוין. אכלתי בהרבה מסעדות בחיי, אם בארץ ואם בחו"ל (לרבות הבירות הגדולות בעולם) ואין לי ספק שהאוכל... משתווה בקלות לאוכל בכל מסעדה יוקרתית.ב. השירות- באופן עקרוני השירות היה טוב בשני הביקורים. עם זאת, ביקור השני שלנו, הוגש לנו קוסקוס פירות ים- ללא פירות ים. כשהערנו על כך למלצרית, היא התעקשה ש "יש פירות ים, אולי אתם לא מרגישים אותם".יקירתי, נולדתי בעיר שבה המציאו את פירות הים. לא חושבת שהייתי מפספסת אותם, אם היו. המלצרית הלא מנוסה אילצה אותנו להגיע לדין ודברים בנושא וחבל.על קוסקוס פירות ים אני מוכנה לשלם 125 ש"ח כי הוא מדהים (זו המנה שאכלתי בפעם הקודמת והיא הוגשה כראוי), אך על קוסקוס רגל- לא. בשביל זה יש את סבתא....אז את הנושא הזה- מלצרית שלא מבינה מספיק ומתווכחת- הייתי מסדירה, מר שגב. זה עלול להרוס לך....
פשוט מהמם!!אין לי מילים לפני כמה רגעים חזרתי וישר רצתי למחשב לכתוב משהו...למנה ראשונה אני ואשתי הזמנו שנינו רביולי גבינת צאן - פשוט מדהים,למנה עיקרית אני לקחתי פילה בקר צלוי בגריל והיא... לקחה פילה יעןולקינוח התפנקנו בעוגת ערמונים.
שגב.</P> הייתי במסעדה, האוכל פגז אין יותר טוב מזה, אווירה הכי טובה שיש. אני מת עליך אתה מהמם. ממתן.</P>
הזמנתי מראש שולחן ליום ב' ה-31 במארס 2008 בצהרים כדי לארח חברה מחו"ל ולהרשים אותה בפלאי הגסטרונומיה הישראלית החדשה. הגענו בדיוק (1:30) אך נאלצנו לחכות כ-10 דקות(בעמידה) לשולחן, לא למעלה... כפי שהזמנתי אלא למטה. ההגשה היתה מאד איטית כך שב-3 (שעה בה היינו אמורות לעזוב על פי הוראת המארחת) הביאו לנו קפה אך עדיין חיכינו לקינוח. ואז התבשרנו שעלינו לפנות את השולחן למען אורחים אחרים ולעבור (עם הקפה שבינתיים הלך והתקרר) לשולחן אחר למעלה. נכון שקבלנו פיצוי: שליש מנה של מיני-פבלובה (2 חתיכות זעירות באותה צלחת גדולה שאמורה להכיל 6 חתיכות זעירות). החברה ציינה שדבר כזה לא היה קורא במסעדה מכובדת בארץ שלה... חבל.
אתחיל בביקורת אוכל: מנת שרימפס מה"מיוחדים" - מאכזבת במידה, חסר תיבול, מתקתקות יתר, הרוטב תפל; מנת קלמארי טרי על חציל בלאדי - מאכזבת מאוד! הקלאמרי היה עשוי יתר על הידה, צמיגי, גומיי, קשה... ללעיסה. מנה מלוחה מדי ושאינה משתלבת עם יתר הרכיבים; מנת פילה יען - הבשר היה עשוי לרמה הנחוצה, אך לא היה מתובל, תפל בטעמו, רדוד. ריזוטו גינה היה חסר טעם בעליל! המנה נשארה כמעט בשלמותה בצלחת; מנת ג'אמבו שרימפס על מצע פטריות - מתקתקות גבוהה מידי, חסר תיבול, קישוט יפה של הצלחת בשלושה סוגי קוויאר, לא היה זכר לכמהין, וזה מאכזב!!היינו שניים בשולחן - רק מהיין ספגנו הנאה...אנחנו לא נחזור למקום כל עוד לא יפורסם תפריט חדש.מאכזב.
היום היינו בשגב, מנה ראשונה ט"מ, מנה עיקרית אנטריקוט, הסטייק היה בנוי משתי חתיכות, חתיכת שומן נקי וחתיכת בשר נקי כמו סינטה יבשה, עצוב שזה מה שיצא מהמטבח של שגב, להערכתי מישהו נרדם שם... היום, ניסיתי להתלונן וכאן אני מגיע לשרות, או אז הסבירו לי שככה זה אנטריקוט, כאילו שזו הפעם הראשונה שאני פוגש בשר...פשוט יחס מזלזל, כנראה שההצלחה עלתה למישהו לראש והוא מתחיל לזלזל. אני לשם לא חוזר, אותו דבר חברי. בושה ממש מעליב.
אני מבקשת להתייחס בכל הנוגע לשירות במסעדת שגב. הזמנתי מראש שולחן לשעה 14:00 ביום שני - 31.03.08. כאשר הגענו, לא היה שולחן פנוי למרות שהזמנו, כאמור שולחן. המתננו ליד דלת הכניסה מול הקבלה... כ-25 דקות, מבלי שהתייחסו אלינו. בינתיים הגיעו עוד אנשים שהזמינו שולחן ואף הם המתינו בצד. היה צפוף ולא נעים. לאחר מספר תזכורות שלנו, קיבלנו שולחן במסעדה בקומה השניה, אך זה היה כבר מאוחר עבורנו, שכן היינו לחוצות בזמן, עקב התחייבויות קודמות ורעבות. רצינו לעזוב את המסעדה וללכת למקום אחר, אך מקוצר זמן לא יכולנו לעשות זאת. אכלנו מהר ולא את כל המנות, שוב מקוצר זמן וחבל !משה שגב, לדעתי מנהלת המסעדה והבחורה בקבלה צריכות לעבור סדרת חינוך, שכן, למרות שאין חילוקי דעות שהאוכל נהדר, המגע הראשוני כאשר מגיעים למסעדה הוא חשוב ביותר ויש לתת לכך תשומת לב.
מזה כמה פעמים שאני אוכל במסעדת שגב, וכל פעם אני מופתע מחדש! למנה ראשונה אכלתי את הניוקי סרטנים, שטעמו מעולה, שמשתלב יפה עם הסלט עגבניות בצד. עם המנה הראשונה גם קיבלנו פוקצ'ה חמה ישר... מהתנור עם מתבלים מעולים. כמנה עיקרית לקחתי פילה יען על ריזוטו גינה- מעדן!!!! היען עשוי בדיוק ברמה הרצויה (M) והריזוטו פשוט מעולה עם ברוקולי וחתיכות אננס. כבר לא היה מקום לקינוח! השירות מקצועני ואדיב, המקום מאוד נעים לשבת. המחיר סביר ביותר, (טוב זה היה עיסקי) מומלץ בחום!!!
אכלתי במסעדה מס' פעמים, האוכל מצוין מוגש בטוב טעם, שרות נהדר ואוירה סבבה. באמת לא ציפיתי בארץ למסעדה ברמה כזאת, ואני מקווה בשבילך, שגב, שתדע לשמור על הרמה לאורך זמן, ולא תתחיל לזייף עם... הזמן כי לקוח שמבין ענין פשוט לא יחזור עם הרמה תשתנה לרעה. אני ממליץ להחליף מידי פעם את התפריט של העיסקית כי הייתי בחודש וחצי האחרון שלש פעמים והתפריט העיסקי מתחיל לשעמם, יש מקום לחידושים. בכל אופן אמשיך לבוא כי "סוסים טובים לא מחליפים".
תענוג !!!!!האוכל נהדר, כל ביס שווה את המחיר.היינו בצהריים בעסקית , שילמנו 300 ש"ח בקירוב.ללא טיפ והיה שווה.אין ספק שנחזור כדי להתפנק בשנית.