הגענו למסעדת השף של שגב מלאי ציפיות אך גם ספקות, אני חייבת לציין שהופתענו לטובה. האוכל היה מעולה, המנות הגיעו לאחר זמן המתנה סביר וצורת ההגשה פשוט מרהיבה. השירות היה הרבה מעל המצופה,... המלצרים היו אדיבים מאוד, דאגו למלא את כוסותינו במי לואיזה ולמון גראס לכל אורך הארוחה, נתנו הסבר מדויק על כל מנה שהוגשה וכשמנה אחת (נתח הפילה ברימונים) הגיעה מעט שרופה, נתנו לנו להנות ככל הניתן מהמנה ובינתיים הכינו לנו עוד אחת נוספת. בין המנה הראשונה למנה העיקרית הוגשו מרגריטות ליים וסלרי שטעמן היה מרענן וקליל. לקראת סיום אכילת המנות העיקריות זכינו ל"פינוק משגב" - סלט נבטים וצ'ילי מעולה שהוגש לשולחננו. גולת הכותרת הייתה ללא ספק הקינוחים! קינוח השף המומלצת הייתה עוגת הערמונים, שהייתה מיוחדת בטעמה ומעניינת ביותר. גם השוקולדים היו מצויינים ועוגות הבייבי פאבלובה טעימות להפליא ואנחנו ממליצים בחום להזמין אותן. לסיכום היה מאוד טעים ומהנה, מומלץ בחום ובהחלט שווה את המחיר.
אני בד"כ לא כותבת המלצות על מסעדות, אבל בעלי ואני אכלנו בשגב בשישי בצהריים - הזמנו את העיסקית (שהמחיר שלה כלל לא יקר בהתחשב במה שמקבלים.) אני בררנית באוכל, אבל הארוחה הזו נגעה במה... שנקרא - שלמות. הרביולי (מנה ראשונה) היה הטעים ביותר שיצא לי לטעום. מדהים. בעלי הזמין נתח אנטריקוט משובח עשוי בדיוק עם תוספת של מחית תפו"א ועדשים שהיתה מדהימה ומיוחדת. אני הזמנתי את היען על מצע ריזוטו וזה היה פשוט מושלם. לא היית משנה כלום במנה משום בחינה. ואחרי כל זה - קרם ברולה לקינוח, נשמע בנאלי למדי אבל זה אחד הקינוחים המפתיעים והמרעננים שיצא לנו לטעום. קרנבל של טעמים וצבעים. כמו-כן השירות מעולה, אני חושבת שהעיצוב של המקום פשוט מדהים (ואין שם תחושה של מסעדה פלצנית) וברור ברור שנחזור. מקווה שבקרוב.
ראשית - מומלץ להגיע ולאכול. לעצם העניין - השירות מעולה וקשוב ולא מעיק. למנה ראשונה הזמנו רביולי עיזים וסשימי סלמון - ברביולי מדובר למעשה בעלי פסטה ולא ברביולי הקלאסי כפי שהוא מוכר.... המנות טובות אם כי די קטנות. התוספת של ה"קוויאר" לסלמון בהיותה כה קטנה מיותרת לחלוטין ולא ניתן להרגיש את טעמה כלל. למנות עיקריות הזמנו פילה יען וסטייק אנטריקוט - מנות נדיבות ומעולות. גם התוספות מעולות ומוגשות בצורה יפה. מידת העשייה היתה כפי שהמליץ המלצר והוא צדק לחלוטין. קיבלנו גם לחם עם המנות הראשונות ויש להעיר כי למרות שהכוונה בוודאי טובה ויש רצון להגיש את הלחם כשהוא יוצא מהתנוא הרי שבמקרה של לחמים רצוי להמתין קמעה מסיום האפייה ועד להגשה - הלחם היה אומנם חם אבל בפנים היה די בצקי וחבל. למרות ההערות הללו - מומלץ בחום.
אני מעוניינת בפרטים על סדנת בשול שמעביר שגב - כמתנת יומהולדת. מאד נהננו השבוע כשאכלנו לראשונה במסעדה! 3 אנשים- ו-כ-ו-ל-ם ללא יוצא מהכלל נהנו. לא הייתה אף נפילה בשום מנה!!!תודה!!!
היינו בשישי ואכלנו את העסקית. המנות - מקוריות ביותר וטעימות מאד. השירות - מקצועי, מהיר, יעיל ואדיב ביותר. לסיכום - כבר מזמן לא נהננו כ"כ במסעדה. אוכל מעולה, שירות יוצא דופן ועיצוב מיוחד... ונעים.
לאחר אין ספור נסיונות להזמין מקום לשגב המטרה הושגה! הגענו בשעה שבע וחצי בערב ביום שישי האחרון, זוגתי ד' ואנוכי. למעט המתנה קלה לצד הבר במסעדה חד משמעית זו הייתה אחת מהארוחות הכי משובחות... אם לא המשובחת ביותר שזכיתי לאכול בכל ימי חיי. מנת סרטנים כחולים וניוקי ציון 100, פילה בקר ברוטב קברנה שהיה נימוח כמו חמאה בפה פשוט מעדן (רציתי לרכוש מהבשר לביתי אך המלצר בדק וחזר בשלילה) מצד שני נתן לנו רוטב הביתה בכלל בלי שבקשנו (מתוק מצידם) ולקינוח אכלתי בייבי פבלובה. מ ע ד ן!!!
הגענו למסעדה לעיסקית צהריים. לשמחתנו גילינו שיש אפשרות לבחור בן ראשונה ועיקרית לבין עיקרית וקינוח. כבר נחמד. בכל מקרה כדי לנסות כמה שיותר הלכנו על שתי עיסקיות של ראשונה ועיקרית והוספנו... בסוף קינוח אחד מחוץ לעיסקית. האוכל היה מ-ד-ה-י-ם. כבר ביקרתי באי אלו מסעדות יקרות ונחשבות ואף אחת לא מגיעה לקצה קצהו של האוכל כאן. אכלנו בראשונות בשר סרטנים מנה אחת ומנה נוספת של רביולי. אין מילים. ההגשה יפיפיה והטעם נפלא. התענגנו על כל ביס. לעיקריות לקחנו נתח יען - אני התנגדתי כי זכרתי שיען הוא בשר סיבי . פה היה מדובר בנתח נימוח ועסיסי פשוט טעמתי ולא האמנתי. המנה הנוספת היתה שרימפס בתבשיל הודי, שהיתה מעולה מעולה. שרימפס כזה טרי ומתפצפץ בפה כבר מזמן לא אכלתי. קינחנו בקרם בורלה. לכאורה מנה פשוטה. חכו ותראו במה מדובר כאן. פסטיבל של טעמים הגשה מרהיבה. פשוט תענוג. הכל פלוס שתי כוסות יין עלה 300 ש"ח. מ-ד-ה-י-ם. אל תפספסו.
רציתי להוסיף שהתלונה ששלחתי מיועדת לשגב ולא חשוב אם לא תפורסם-חשוב לי ליידע אותו ולקבל תגובתו כ"כ הארוחה היתה עסקית לשעה 14.30 (לזוג) ושוב תודה
הגענו לחגיגת יום הולדתי. ההזמנה כנראה נעלמה והיו רצף של עיכובים-היין והמים -ובסוף הקש ששבר את גב הגמל היה ההמתנה בין מנה ראשונה לעיקרית-שעה!!!!!!!!!!! המלצרית ניסתה לתקן מה שניתן רצה... למנהל -גל- אך הוא היה עסוק במריבות וויכוחים עם המנהל הנוסף ועוד מלצר וכשביקשנו לבטל את המנה העיקרית לשלם ולברוח המנה הגיע עם המנהל ומה שהיה לו להגיד זה שהוא מתנצל וזה לא השרות שרגילים לתת פה.-שילמנו והלכנו עם כעס רב . אשמח אם מכתבי יגיע לשגב עצמו ואודה להתייחסותו וטיפולו.ניתן לבדוק כל השתלשלות הענין עם המלצרית וגם עם גל עצמו למותר לציין שהושיבו אותנו למעלה וראינו את כל המנות מוגשות לאורחים שהגיעו הרבה אחרינו ואותנו פשוט שכחו! המקום כל כך מוקפד ומקצועי שלא מתאים לכם לעבור על תקרית כזו באיזו התנצלות -לנו זה הרס את היום (הגענו מקריית -חיים) מחכה לתשובה כיצד טופל לילי נתיב
אני מאוד מתפלאת על שגב שהוא מוכר סרטנים ושרימפסים במסעדה שלו כי בתוכנית שלו הוא אמר שהוא לא מערבב בשר עם חלב אז בשר סרטנים הוא כן אוכל....?! ואני עוד חשבתי לבוא ולאכול במסעדה שלו....... אבל אני לא אוכלת אוכל לא כשר בפעם הבאה..