כ"כ כיף, רואים שהמקום נוצר מאהבה.אוכל מצוין, מנות גורמה לא קטנות...הקוד המתקתק מ-ע-ו-ל-ה, ברמת הנובו אם לא טוב יותר.יין יקר מעט אך גם על אוירה משלמים כיום.כדאי כדאי כדאי.באותו היום כבר... הזמנתי מקום לסופ"ש.
במילה אחת מ-ז-ע-ז-ע!חשוב מאוד!! לא להזמין שם דגים!!! (בייחוד לא את הדג קוד). אכלנו 5 אנשים, אף אחד שהזמין דג לא הצליח לגמור את המנה (ולא כי הוא "התפוצץ"). לאחר שהפקדנו כמעט 1000 ש"ח,... הלכנו הביתה ועשינו על האש... נשבעת!
כדי לא להלאות רק נאמר: פשוט אוכל מדהים, מזמן לא נתקלנו ברמה כל כך מוקפדת, שירות נעים ומקצועני. בקיצור, מושלם.
מסעדה מעולה, מומלץ בחום.השירות מעולה, העיצוב מעניין ונעים, המוסיקה מצוינת והאוכל נפלא.המחיר קצת יקר, אך שווה ביקור מדי פעם.
המסעדה מעולה!!! ישבנו לארוחת ערב של בנות ונהננו מכל מה שיש.1. העיצוב מיוחד ומשרה אוירה נעימה.2. המוסיקה מצוינת ובווליום הנכון.3. האוכל היה מעולה.4. השירות מקצועי ומפנק.אחזור לשם במהרה.
אני לא נוהג לכתוב ביקורות דרך האינטרנט אך הפעם אחרוג ממנהגי. הייתה זו הפעם השלישית שבה אני מביא אורחים (עסקיים) מחו"ל למסעדת-שגב וידי עוד נטויה. המקום משרה אוירה תל אביבית צעירה וחמה,... המלצר שלנו דיבר אנגלית רהוטה כמעט כשל אורחיי, המנות פנומנליות, המוסיקה נבחרה בקפידה אך לעיתים רועשת מדי (הרמקול היה מעל השולחן שלנו). ישבנו 8 בפינת המראה והיה קשה לתקשר בגלל הרעש. מבחר ראוי ועשיר של יינות עולם ישן, פשוט קסם של מקום. אמשיך להגיע עם אורחים ומשפחה אך בבקשה תשמרו על המקום ועל רמתו. תודה רבה, ד"ר שמואל פלוטניק.
ביקרנו במסעדה לפני מס' חודשים לראשונה, נהננו מאד מאד וחיכינו להזדמנות נוספת להגיע שוב. חזרנו אתמול ושמחנו לגלות שהכל כולל הכל נשאר נהדר - האוכל, האווירה וכמובן השירות המפנק. בדר"כ אנחנו... אוהבים לגוון אבל לשגב נשמח לחזור שוב ושוב. המבחן האמיתי של מסעדה משובחת הוא היכולת להנות בה כל פעם בדיוק כמו בפעם הראשונה. האוכל היה חלומי, ההגשה מפתיעה וכמובן, כל הכבוד לצוות המקצועי שבלעדיו החוויה לא הייתה אותו הדבר.
אכלנו עסקית (5 חברים), לרגל עזיבתי את הרצליה.המנות הראשונות היו מצוינות (ניסינו רוסטביף ורביולי), המנה העיקרית שלקחתי היתה ה"פילה יען" - טעימה מאוד גם היא, ולקינוח - את מנת האגסים... שכולנו נהנינו ממנה. צ'ופרנו גם בפבלובה (טובה). לסיכום - מאוד נהנינו וב-89 ש"ח זו עסקית כדאית (אם כי יקרה בד"כ ולכן החברים שלי לא מגיעים הרבה למסעדה). אישית ניסיתי את כל המנות העיקריות (למעט מנות הדגים = אני לא אוהב דגים), ותמיד יצאתי מרוצה.
חגגנו יום הולדת 60. הגענו 10 אנשים והיה מעולה.האוכל, השירות והאווירה. ממליצה בחום!
הזהרו הזהרו משולחן לחמישה או שישה אנשים! הזמנתי שולחן ביום ראשון ליום חמישי לשישה איש. חגגנו יום הולדת חמישים לבעלי. מאורע חשוב ומשמעותי ללא ספק. שמענו המלצה על המסעדה ובחרנו לבלות בה.... כבר כשנכנסנו ראיתי שהמקום קטן משחשבתי (המראות עושות את העבודה ומכפילות נפחים...). הובלנו לשולחן מלבני כשמצד אחד שלושה מושבים מצידו השני שני מושבים ועמוד. השישי יושב בראש השולחן. ואל מי מדבר היושב מול העמוד? בנוסף לכך השולחן מוצב ליד דלת הכניסה למטבח, דלפק העזר למלצרים (שמנגבים סכו"מים כל הזמן) וארון היינות (שנפתח ונסגר מעת לעת). רצינו לעבור מקום אבל המלצרית החמודה אמרה שאין לאן. פשוט אין עוד אופציות ישיבה לשישה אנשים ושידוע לה "שהשולחן הזה בעייתי" ונפוצה על כך בהמשך הערב.אמנם כך היה אבל הפיצוי לא העביר את הטעם הרע שהשאירה לנו הישיבה המאולצת, הלא נוחה, הרועשת והמטרידה (אפילו למלצרים קשה להגיש בסיטואציה כזו ומישהו מהיושבים תמיד סובל).אין לי ספק שמסעדה יוקרתית שיודעת ששולחן שלה בעייתי צריכה: לחסל אותו ולא להמשיך ולתפקד בו ולהרוויח עליו כסף (והרבה כסף) על חשבון נוחות הסועדים!מה שבטוח למסעדה הזו לא נחזור ועליה לא נמליץ!