הייתי פעמיים - עם אשתי ועם אבא שלי. עם אשתי - ארוחה רומנטית עם בקבוק יין ריוחה רזרב מצויין (חצי בקבוק ב-100 ש"ח) וארוחה שכללה פוקצ'ה טרייה וטעימה ומנות ראשונות שכללו סביצ'ה בורי חמצמץ... ומצויין ואני לקחתי מנה שבה היו סקאלופים (סוג של צדפה) שביניהם כבד אווז חם - מעדן! למנות עיקריות הזמנו אנטריקוט בחמאת רוזמרין למעלה וצלעות טלה עם ריזוטו שהיה כל כך טוב שהייתי בטוח שיש בו כמהין. קינוח כבר לא היינו מסוגלים לאכול.סה"כ כולל האפריטיף מהקופון פה באתר כ-400 ש"ח.עם אבא שלי אכלתי ארוחת צהריים עסקית עם אפריטיפים שהמליצו לנו, מבחר צלוחיות אנטי פסטי למנה ראשונה, אווז עם תמר לח ואנטריקוט. לקינוח לקחנו פנקוטה הל אחת כי לא יכלנו יותר. הכל היה בטוב טעם וההגשה מאוד נעימה לעין. יצאנו עם כ-250 ש"ח שמחים ושבעים.אני מכיר את גיא עוד מימי רסיטל העליזים, שלצערם של חיפאים רבים נגזלה בדמי ימיה ע"י סניף בנק הפועלים, אך הנמל 24 מחפה ומאפילה על רסיטל כמסעדת הגורמה היחידה בחיפה (לדעתי) ובניצוחו של רן ראש השף האמן שמה את חיפה על המפה הקולינרית. כל הכבוד ובהצלחה!
בהמלצה של חבר הגענו לנמל 24. אחרי יאוש ממסעדות רעות בחיפה,הכניסה לא מגרה ולא משקפת את המסעדה. נכנסנו וגילינו מקום מדהים ומרווח כמו באירופה,האוכל היה מצויין! השירות והאוירה.אין ספק... שנחזור שנית ונמליץ כי היה שווה ומהנה.
בשבת האחרונה פקדנו את המסעדה 5 חברים. כל מה שהזמנו (ואכלנו המון) היתה פשוט מצויינת. המנות הראשונות מעולות, מגוונות, ומשאירות טעם של עוד למנות העיקריות. כל אחד מאיתנו הזמין מנה עיקרית... שונה ומנה ראשונה ושונה והכל היה מעולה. כולל המנה האחרונה.במעבר לכך יש במסעדה אוירה ביתית וחמה, כזו שנותנת לך הרגשה של נינוחות. (שהינו במסעדה כ 3 שע'). וזה לא בגלל שהמנות אחרו לבוא, אלא שהיה לנו נעים לשבת. את המנות האחרונות אכלנו בפינה מרוהטת, שנותנת הרגשה של סלון ביתי, התעטפנו בכירבויליות ושתינו קפה.חובה ללכת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אנחנו באנו במיוחד מהמרכז)
תאורים מפליגים של מנות וצלחות שמשאירות אותך וחצי תאותך בידך, השרות והעיצוב מחלקה ראשונה, האוכל בקושי מתקרב למחלקת עסקים, טעים אבל בהחלט לא שווה את המחיר
באנו לצהריים מאוחרים של שבת. מצאנו מקום מפתיע בעיצובו, משרה אווירה נעימה ורגועה. המתנו קצת יותר מידי להגשת התפריטים, אבל זה באמת מתגמד מול העיקר...האוכל. מנות טעימות ומפתיעות בהרכבן.... תענוג אמיתי. יש מספר שיפורים מינוריים שנשמח לחלוק עם גיא ורון אבל הם לא משנים כהוא זה את החוויה. נמליץ ונחזור !!
היינו שם בשבת לארוחת צהרים. את המקום הכרנו מטעימת יין מצויינת שערך אנדרי סווידן. קיווינו אז שהמקום ימשיך להתפתח. לשמחתנו הוא הפך למסעדה יוצאת דופן בנוף החיפאי. השרות, האוכל והאוירה... נותנים הרגשה של כמה כוכבי מישלן!!כל הכבוד גיא ורן! נחזיק לכם אצבעות ונביא את כל חברינו להנות במסעדה המקסימה שהקמתם.
WoW!לרוץ, לא ללכת. איך יתכן שמסעדה חדשה תתחיל בשיאים כאלה? היינו ארבעה סועדים שכבר ראו משהו בחיים, ולא הפסקנו לחייך ולהנות.המקום, האוירה, הם רק התפאורה להצגה האמיתי של רן ראש. אוכל שלא... רואים כאן! על הכל מנצח איש צעיר וחייכן שממש אכפת לו מה קורה בכל שולחן.לא ללכת, ל-ר-ו-ץ!
ארוחת ערב ליום הולדת 45 שלי, שלא אשכח לעולם. ההפתעה הגמורה והמוחלטת עטפה את השולחן במהלך כל הארוחה. המנות מעוצבות טעימות מדויקות ולא מבאיסות וגורמות לך לרצות לשכב ולקבל אינפוזייה. הכל... עדין וממש ממש טעים, עיצוב שלא ראינו גם בחו"ל בטירות עתיקות, אוסף פרטי אומנות עתיקים ושירות מדהים. הגענו מההמלצה בעיתון הארץ, אז תודה על יום הולדת נפלא... הצביעו ברגלים, רק ככה הם ימשיכו ולא יעלמו מהאופק כמו כל דבר טוב כמעט שנפתח כאן בחיפה.