ראשית אני חייבת התנצלות על ביקורתי מ-28 לחודש! מדובר במסעדה אסייאתית שונה. בכל מקרה היינו 4 בסילבסטר והיה מצוין וטעים טעים ומשכר מאוד. קפצנו עם כל הצוות בחצות שמאות בלון נפלו מן התקרה... ופתיתי שלג עפו לכול תיפופים תופים בורמזים ויורקי אש אסייתיים. רקדנו עם המלצרים ועם חצי מהלקוחות. היה כיף.שנה טובה במיוחד לכולנו!
לא ללכת !!! היינו לפני כשבועיים. יקר בטירוף ללא הצדקה. הייתי לפני כשנה וחצי כחודש חודשיים לאחר הפתיחה והיה לי זיכרון טוב מהמקום ומהפופ קורן שרימפס. מאז כנראה החליטו שאפשר לקחת מחיר ללא... גבול. נתחיל שהפופ קורן שרימפס אכן מנה ראשונה טעימה. חוץ מזה כלום לא מיוחד ולא שווה את מחירו. נתחי בקר ברוטב קוקוס- מנה בינונית באיכותה קטנה מאוד ובמחיר 98 ש"ח. כל מסעדה אסייתית יש מנה כזו במחיר של 50 ש"ח לפני שהספקנו להגיב, המלצר דחוף לנו 2 שיפודי אסקלופ(קטנטנים) שאת מחירם ראינו בחשבון כ-90 ש"ח. סלט בודהה- נחמד עד חלש וכמובן יקר פאד תאי ב-60 ש"ח מנה קטנה כשאפשר לקבל ב-45 ש"ח מנה יותר טובה וגדולה בכל מקום. נסכם, אותנו לא יראו יותר במקום הזה, עד שיפרסמו רשמית שהם מורידים מחירים ומגדילים מנות ולא פחות חשוב גם לשפר איכות. פופ קורן שרימפס לא מחזיק מסעדה מבחינתי. לסילבטר ב-275 ש"ח - בטוח לא אבוא !!!!!
תתביישו לכם ! קולה 15 ש"ח !!! מנה בשרית עלובה שהגיעה בקערית קטנה 88 ש"ח !!! תוספת אורז בקערית פיצפונת 26 ש"ח !!!!! לא חוזרת לעולם ולא ממליצה לאף אחד.
הייתי שם אתמול עם 4 חברים נוספים. המקום מעוצב יפה ומושקע, אבל לא בשביל עיצוב באים למסעדה. המלצרית ישר ניסתה לדחוף לנו מנות ראשונות. בסוף הוציאה חמוצים ולקחה הזמנה. רצינו בירה, במקום... זה, לאחר שנימסר לנו שאין שם בירה ,המלצרית סיפרה לנו על משקה שהוא מספיק קרוב לבירה ובלי לשים לב שמה אותו על השולחן ופתחה את הבקבוק שלו!! (עשתה את המכירה שלה). האוכל היה סביר, הזמנו רק דברים יחסית קטנים ( שתי מנות גיוזה ומנת סושי), כמו כן שתייה קרה אחת, תה, קפה הפוך, פעמיים אספרסו ומים, וקינוח שהיה ממש לא טעים(שוקולוד נוזלי, שהוא בכלל לא בטעם שוקולד). כל זה התגלה כהוצאה ענקית של 328 שקל!!! על הבקבוק שהמלצרית דחפה לנו ולא טרחה לומר את המחיר גבו קרוב למאה שקל, על החמוצים שבכל המקומות מגישים ללא עלות נגבה 14 שקל, ובסך הכל זה הגיע לחשבון אסטרונומי על כלום. לשם אני לא חוזרת. מאכזב ביותר. נ.ב המלצרית דאגה כל הזמן להיות סביבנו ולא נתנה לנו אוויר לנשימה .
בשקט בשקט צפרה פתחה את שעריה אבל גם בלוס אנגלס שמענו ועוד איך שמענו כך שהגענו עם ציפיות וחברים בביקור הראשון לארץ. המסעדה פגז, האוכל ברמה מעל מה שאני מכיר בארץ ואני לא מדבר על מדד... הפלצנות אלא על מדד האיכות, יצירתיות, שירות ומסעדנות. כל מנות הדג הנאות היו נהדרות, תיזכר הטונה פיצה והצ'ופ סאשימי במרק מקסים וחרפרף. פופו קורן שרימפס היו שיחוק מרמת השם למוצר בצלחת. מנת הדג "בר ים" תיזכר עוד הרבה זמן במיוחד לאור הקטע הדרמאטי בו מר קונפורטי יצא ומזג תה פטריות אקזוטי וריחני על הדג שהיה עסיס ברמות על! סיימנו עם ספיריבס מזוגגים שהיו שמנים וטובים כמו שנראו. קינוחים היו באותה ליגה והיין מתפריט היין הברור לשם שינוי היה מרווה ומהנה! טוב, ברור שעזרו לנו כי התפריט קצת גדול אבל המלצר בעדינות הזמין לנו ושאל אותנו אם נרצה להמשיך. סבבה של מקום ועוד בישראל!
חברים, הגענו שתיים בערב מוקדם באמצע השבוע - מסעדה מעוצבת יפה אבל המוני - פוטנציאל לצפיפות ומחנק אם לא היה ריק - 2 מנות פתיחה סלט וחמוצים אכן טעימים - תמחור בשמים, 2 מיצים בכוס דקיקה... מלאה מחציתה בקרח - טעם תפל תמחור בעננים, מנת פתיחה שיפוד טמפורה מיובש ודל טעם - תמחור מעבר לענן - מנה אחת עיקרית פרגית בקארי - לא טוב - מנה של אוכל מטוסים תפל - תמחור מעבר לקשת בענן - למי שנהנה מכל זה - אחלה, תסעדו ותירבחו!
סרנו למקום בשעות בין הערביים של יום המנוחה(שבת..)המקום מעוצב בסגנון הייטקי ספקטקולרי ומעורר התפעלות, אך יצאנו בתחושת מרמור כבדה- המנות קטנות יחסית למחיר המנופח-לא משביעות ולא מלהיבות... במיוחד...פתיח הירקות האסייתיים היה חביב(עמוס (מדי!!..) בשומשום),מנת נתחי הפרגית ברוטב בצל צילי ושום הגעה משופעת בקישוטים(צילי)שלא ניתנים לאכילה, לא ניתן לומר כי אינה ערבה ליחך עד מאד, אך עם זאת מגיעה ללא תוספות-מרגיז בהתחשב במחירה, מנת הפאד טאי הייתה סתמית ותפלה והשירות יהיר ומתנשא...יקר יחסית לתמורה ולטעמי אוירה לא מזמינה...יצאנו רעבים ומאוכזבים..:(
המסעדה מעוצבת יפה, המנות ראשונות היו מזעזעות אף לא אחת היתה טעימה, קבאב לוקוס בודד ומאוד קטן עלה לנו 60 ש"ח שערוריה.
היה מדהים,כייף לגמרי,הגענו בעקבות המלצה של חברה פולנייה, אבל גמרנו עומר בליבנו ,קראנו תיגר על כבידינו ויצאנו לקרוע את עיר,ללא ציפיות וללא משוא פנים וכך היה,קיבלה אותנו המארחת החיננית... שהרגישה לנו כשם שאנו מזיקין לה בשעת התש שיש לה עם חברה,התעלמנו וביקשנו לשבת על הבר,שם קיבל אותנו בחור ,עלם חן, ברמן מקצועי ביותר שהתעקש לומר שזהו יומו הראשון בעבודה(אולי על מנת לקבל טיפ גבוה יותר),הזמנו אוכל כחבורת פרגיות המחכות להתבגר ממנת יתר של אכילה ממושכת ושוות נפש של אוכל פיקנטי וחריף,לא אהבנו את כל המנות וודאי לא כל המנות אהבו אותנו,אך דבר אחד היה ברור,אותנו ירצו וכמובן שזו משימה קשה לכשעצמה,מנות שהיו פחות פחות הוחלפו בכאלו שהיו יותר יותר,השירות היה מ צ ו י י ן ויש לדווח על כך,שאפו ידידיי,אשריכם,נחזור ועוד איך
המקום מעוצב בקפידה והאוכל מצוין, א ב ל השולחנות מאוד צמודים אחד לשני (פחות מ-20 ס"מ מרווח בין כל שולחן), כך שאי אפשר לשבת מבלי לשמוע את כל השיחה של היושבים בשולחן שמלפניי, מאחוריי... ומצדדיי...