היינו באמצע השבוע, המסעדה הייתה יותר מחצי ריקה. לא הזמנו מקום (כי אין צורך) ובכל זאת המארחת התעקשה לציין שעלינו לסיים תוך שעתיים. הסכמנו והתיישבנו אחד לצד השני. מייד התנפלו עלינו... המלצרים שנאלץ לשבת אחד מול השני כי שאר המקומות מוזמנים. אמרנו שנעבור לשבת אחד מול השני כשיגיעו האנשים שהזמינו. מיותר לציין שכל הארוחה ישבנו אחד לצד השני פשוט כי אף אחד לא הגיע. לא זוכרים בכלל איך היה האוכל כי הוציאו לנו כבר את כל החשק עם השירות המתנשא.
הגענו לחגוג יום הולדת, לא הזמנו מקום והצוות הודיע לנו שיש לנו שעתיים לשבת מכיון שהמקום מוזמן, לטעמי שעתיים זהו זמן מספק לקצב המסעדה ולא היה צורך להלחיצנו וזה קלקל את האוירה. המלצרית... התעקשה לדחוף לנו מנת אורז למרות שקיבלנו אחת יחד עם מנה אחרת, מה שקצת הרגיז. יש להביא בחשבון שבמסעדה יושבים אחד בתוך השני - לא מתאים לחגיגות אינטימיות. לסיכום, האוכל היה סביר, אך במחיר הזה ציפינו להרבה יותר.
חוויה כלל חושית בערב אם מתמסרים לתפריט והולכים על המלצות הצוות. אין מילים. רמה גבוהה ושרות יעיל לאוכל מדהים והכי חשוב קל וכנראה בריא. תפריט המשקאות סבבה לגמרי ומקיף ביותר. צפרה שמח... וכיף.
קצת מפריע לי שהתפתחה אופנה של ליכלוך על מסעדות חדשות שנפתחות. בהתחלה כנראה יש יחסי ציבור מאסיביים וכתבות בכל עיתון וכלי תקשורת. בשלב מאוחר יותר המסעדות מכרסמות במתחרים, מתחילות להופיע... ידיעות " עלומות " על קילקולים כאלה או אחרים, על חויה לא טובה כמו שקראתי ברסט.אני מניח שאם היה מקרה כזה באמת והייתה פנייה למסעדה , היא הייתה נענית (לא סתם הבעלים הם מהמובילים והמצליחים בשוק המסעדות) ומענה שכזה היה ניתן להציג, משלא נעשה הדבר אני לא יכול להתעלם מהתחושה שבמקרה הזה המתחרים מלבים את האש ! - אולי משום שאין להם בשלב כל יכולת אמיתית אחרת. אני הייתי שם פעמיים: היו מנות שהם עילוי והיו מנות שפחות התחברתי (תפריט ענק של למעלה מ-50 מנות) והדבר האחרון שהתאכזבתי. מעבר לזה המקום פופולרי ונעים ורק ישר כוח על ההשקעה המרשימה.
האוכל טעים ומשובח, אנשים שמחים, מטבח לדוגמא, כלים מדהימים, משקאות משכרים, שרות עינייני במקום הכי מושקע, הכי מקצועי ומעבר לכל תחרות לפחות בביצה התל-אביבית. צפרה-שיחוק רציני. כל הכבוד לכם... ושימותו הקנאים.
We took a couple here for a special occasion here on a Friday night, thinking that we could have a nice, slow, relaxing dinner. My wife and I are food fanatics and have no problem... paying allot of money for good food.1. The service is rushed, tense, and militant! They made many mistakes and gave us two wrong dishes.2.The food is so over-spiced that drinking wine is a total waste. Your pallete is destroyed and bunrned within the first five minutes. 3. The pace is so fast and furious, without any consideration for the guests. We got all of our food with 15 minutes!Its great if you are in real hurry.Summary. Very disappointing place, the portions are cheap, the business plan is in full effect, and I for one will not return
אכזבה גדולה. היינו 4 אנשים שמאד אוהבים את שאר המסעדות בהן קונפורטי הוא השף ודי התאכזבנו. חלק מהמנות פשוט נראו כאילו לקחו אותן מזוזוברה, מתחו אותן (אורז במקום אטריות בסומלא קארי קמבודי)... והכפילו את המחיר.שילמנו חשבון כ- 200 ש"ח לסועד וכשיצאנו החלטנו פה אחד שבמחיר כזה היה עדיף ללכת לצ'ימיצ'נגה .
חויה נהדרת במסעדה סופר דופר עם לאונג', בר וחדר פרטי. מטבח פתוח וירוק משגר אוכל אסייאתי עם טעמים מדהימים מתאילנד שם חיינו שנתיים. סום טאם, סלט פפאיה טעים טעים עם "סטיקי רייס" אורז דביק,... פאד קראפאו יותר טוב מדוכן האוכל הקבוע שלנו בבנגקוק ופאד תאי מנצח. השיחוק האמיתי היה בסלט פירות תיאלנדי שהימם אותנו כי היה בו המון עלים של קפיר ליים שלמיטב ידיעתי לא גדל בארץ. כמו כן מנת הספריבס הייתה אליפות בעיקר בגלל חומרי הגלם והטיפול בגריל להבות ובלי רוטב מתוק ורטוב. אנחנו חוזרים, זה בטוח.
אי אפשר להשאר אדיש לקונפורטי. סצנה של חו"ל שמחה בעברית ובמחירים שפויים. מי היה מאמין לפני 10 שנים שנוכל לאכול אוכל כזה במקצוענות כזאת. לכולנו היה נורא טעים וחלקנו כמעט 8 מנות- פשוט בלתי... אפשרי לטעום הכול עם מבחר של שישים מנות ואיזה 8 טכניקות בישול שונות . הקוקטלים אקזוטיים וחזקים 36 ש"ח וסצנת הבר חזקה מאוד. צפרה,כיף גדול.נחזור שוב!
בן זוגי ואני תמיד מנסים מקומות חדשים לאכול בהם. בתור אוהדי אבי קונפורטי, יצאנו ממש מזועזעים מהמסעדה החדשה שלו. המחירים מרקיעי שחקים, רביעיית סושי עולה 58 ש"ח, הרבה יותר יקר מכל... קומבינציה מלאה בסושיות תל אביביות אחרות, האוכל חריף, אוירה של חדר אוכל, המלצרים מנסים לדחוף מנות ושתיה ויותר מכל המנות זעומות וקטנטנות עד כדי כך, שיצאנו עם נזק גדול לארנק אבל עם רעב גדול. זו הפעם הראשונה שיצאנו ממסעדה (ואנחנו אנשים במידות נורמליות) ונסענו למקום נוסף לקנות סנדוויץ'. אין ספק שלא נחזור למקום, פשוט חבל על האנרגיה והכסף.