מקום די קטן אבל האוכל נעשה במקום ויש כמה יציאות מפתיעות ביותר. בשעות הצהרים יש עומס אז יש צורך בהמתנה אבל האוכל אוייי האוכל טעים מאוד. מומלצת הלזנייה שלהם וגם הפוקצ'ות המדהימות. לסיכום... אם אתם בסביבה כדאי להכנס.
לפחות פעמיים בשבוע, בצהריים, אני מעדיף לזכות את ברנצ'יס בשובר האוכל של העבודה, וזאת מתוך מבחר בתי האוכל שבאזור. האווירה משוחררת ובלתי מחייבת, החיוך והאדיבות של מאיר ודינה הם בחינם, אבל... עבורי -הסיבה העיקרית הם הפוקצ'ה (גבינות וירקות), לחם כהה מלא וכבד שהם קוראים לו "לחם מאיר" ונשאר טרי בבית 3 ימים בלי להקפיא. כל כך הרבה מאפים פריכים שהעין לא שבעה, כמו הבגט, שאם תנסו לקחת אותו למשרד, הוא לא יוציא את יומו (קרנצ'י בעברית זה פריך ?). ראיתי באתר שלא צויינו ארוחות עסקיות אבל אני דווקא ראיתי על לוח המחירים במסעדה מספר הצעות. גן עדן לאוהבי הלחם והמאפים.