מסעדה שגובה כ-400 ש"ח לקילו בשר, מן הראוי היה שלא יציעו בשרים סוג ב' ומטה. הידרדרות של המקום לעמת האכויות בתקופת ההקמה של המסעדה.
צלי בקר עם מח עצם, שהוכן מראש, לא חומם כראוי. סטייק האנטריקוט היה חתוך דק וכך נעלמה חלק מהעסיסיות שלו. צהלות השמחה של ימי ההולדת שנחגגו במקום התערבבו ביללות של תינוקות וטף.
קודם יותם אתה ענק. חברים מה שהיה שם אתמול קצת נראה לי לא רווחי למסעדה (125 לאדם אכול ושתה כפי יכולתך) בהחלט רווחי לבטן שלי היה. יותם המלצר שלנו פינק אותנו בלי סוף וקצת נאלץ לשתות איתנו... אכלנו המון מידות העשייה היו תענוג , היה גם צ'יפס שהם בדרך כלל לא נותנים תודה לצ'יני על הפינוק של הגראפה גם בסוף אנחנו נחזור ועוד נמליץ להמונים
קיבלו אותנו בסוג של תור בכניסה שהרגיש קצת מוזר אבל מהרגע שנכסנו אכלנו בלי סוף הרוסטביף היה תענוג אכלתי איזה ארבע אנטריקוטים, קצת מהשייטל והרבה קבבים גם הצלי היה סבבה ואין מה לעשות אחרי... הכל בא אהובי פרפה החלבה. חברים מקום מדהים גם סתם ביום בהיר ובייחוד בפסטיבל בשר או כמו שליאור בעל הבית קרא לזה חג בשר שמח
יופי של בילוי אוכל טעים מאד שירות מקצועי ומפנק אווירה קלילה וזורמת ממולץ מאד
כאחד שמרבה לאכול במסעדה נהנתי לקרא את ביקורתו של המזדהה בשם י.ה. גם אני הייתי ביום שטיפטף המזגן אך לפי דבריו של י.ה פשוט שטנו במסעדה עקב "הצפה" ואכן נהנתי לשוט הלוך וחזור ברחבי המסעדה... כאשר סטייק אנטריקוט עסיסי בפי "ידי היו עסוקות בלהשיט את השולח עליו שטטתי". ידידי י.ה שכנראה הוא אחד מאותם חסידי עולם אנא שחרר אותנו מנוכחותך ותן לנו להנות
השירות אכזבה- חיכינו לקינוח יותר מחצי שעה, המזגן טיפטף והציף את המסעדה, המנות ראשונות- "לחם הבית" - תאור מתאים יותר לחמניות קייטנה. "אמפנדס"- חסרי טעם, ריח ואני מניח שחוממו במיקרוגל... שגן היו ספוגיים וכלל לא פריכים. התוספת לבשר- מספר תפוחי אדמה מסכנים להונחו על הגריל- חסרי כל טעם או ייחוד. ובשר- הזמנו פילה וסינטה- היה סביר בלבד- לא יותר בקיצור- ממש ממש לא ממליץ!
כאחת שאוכלת לעיתים די תכופות במסעדה (ונהנת) מרגיזה איתי ביקור מסוג הביקורת של הכותב בשם אליהו. על מה הוא מלין: שירותים לא נקיים!!!! ובכן מעולם לא נתקלתי בבעיה זו , נהפוך הוא , ישנה... הקפדה על ניקון השירותים. ובאשר לבשר ה"לא אכיל ויין הפטישים" כפי שכתב. יש רק לקוות שאנשים מסוגו שלא מבינים בבשר ובוודאי לא ביין שימשיכו לאכול במסעדות שיפודים ויאפשרו לנו למצוא מקום בפנינה הזאת
אחת החוויות הקולינריות שהיו לי לאחרונה. המקום היחידי בו אפשר לראות ולבחור את הבשרים, המבחר עצום והשיטה בה מקבלים את הבשרים על גבי גריל נפלאה. נהנתי מכל ביס.
ביקורי הראשון והאחרון במקום. השירותים מתחת לכל ביקורת מטונפים כמו בתחנה המרכזית. הבשר לא אכיל ועל כל זה כאילו שאפשר לחפות על הגועל הזה ביין פטישים גרוע ב-15 ש"ח. ועל זה עוד צריך לשלם.... שיחפשו פריירים אחרים.