הגענו ביום חמישי שלושה קרניבורים רעבים והזמנו: צ'וריסו, 3 קציצות כבש, 2 שייטלים, 2 נתח קצבים, אנטריקוט ו- 3 צלעות טלה, על הדרך הגרילמן פינק אותנו בקצת אסאדו שמנוני ומשובח.אני חייב לציין... שהאנטריקוט היה מאוד מאכזב אבל כל השאר- תענוג! וביחוד נתח הקצבים שהיה פשוט חגיגה אמיתית. הכל הגיע בדיוק במידה, בלי שטויות מעל, צ'ימיצ'ורי בצד למי שרוצה וזהו.אוירה מאוד נחמדה, מלצרים נחמדים ואדיבים (דואגים שהכוסות ישארו מלאות).בקיצור תענוג.
הגענו לראשונה ביום ההולדת של בן זוגי ומאז כל פעם שבא לנו על ארוחה טובה ומפנקת אנחנו חוזרים. אוכל טעים, בשרים איכותיים, שירות מצויין ומפנק, תמיד נותנים הרגשה טובה ותמיד יידאגו שנצא עם... חיוך!! מקום מעולה מומלץ מאוד!
מסעדה פשוט נהדרת, היינו 8 אנשים אכלנו בשר בכמויות נהנו במיוחד מהאנטריקוט שממנו אכלנו קרוב לשני קילו בסה"כ, האוכל נעשה בצורה מקצועית לחלוטין ומגיע על סוג של גריל מדליק במיוחד שמאפשר... שמירה על החום של המנה. בסך הכל נהנינו מאוד ונחזור בוודאות.
מסעדה מצויינת, בשר מצויין, יין מצויין, קינוחים מצויינים, מחיר טוב ושירות מעולה. רק דברים טובים יש לי לומר על המקום הזה
מקום מעוצב אוירה נעימה מסעדה מעוצבת בסיגנון איטלקי עתיק מאבן וקשתות יפות . יין חופשי בתוספת של 15 ש"ח , רמת מחירים סבירה , הבשר אפשר לומר רגיל לא משהו מיוחד במינו הזמנו סטק אנטריקוט... היה נחמד לא יותר מיזה . גם הנקנקיות לא משהו מיוחד הבשר מיושן מהסוג הזול .
מסעדה מצויינת, בשרים טריים וטעימים, כמו כן גם הראשונות והקינוחים טעימים מאוד.
מקצוענים בבשר.אין ספק.וגם היחס של המחיר לתמורה טוב. 5 אנשים אכלנו 1.8 ק"ג בשרים איכותיים ביותר ויצא כ 125 ש"ח לאדם לפני שירות.(שהיה בסדר אך לא מוקפד מספיק בדברים קטנים).כולנו היינו... בפיטר לוגר והסכמנו שההנאה הכללית מ-רק בשר ,היתה לא פחותה.ושיסלחו לנו הפלצנים.
אוכל מעולה בשר עסיסי שרות מפנק מקום מפתיע אם עיצוב מעניין ויפה מומלץ לבקר
כשהגענו ביקשו מאיתנו להמתין כמה דק' לבניתיים הוגש לנו יין על חשבון הבית. השרות היה מעולה והמנות היו ממש טובות הבשר בדיוק כפי שרצינו והיחס היה מדהים. אין אחד שלא המלצנו לו לשבת שם לאחר... הארוחה מכיוון שיצאנו מאוד מרוצים
אתמול יצאנו, לא הכרתי את המקום, לא שמעתי ולא ידעתי למה לצפות -ואולי משום כך כ"כ נהנתי.. ואולי בגלל האווירה, היין הנחמד והקליל שנמזג עוד ועוד (בהחלט תורם לאווירה), האנשים שמסביב שבאים... להנות ולשהות .. בעל המסעדה ניגש אלינו (ואל כל אחד מהשולחנות) לשאול לשלומנו ולאחל לנו חוויה קולינרית- וזה יאמר לטובה: הווה אומר שנשהה במקום, ניקח את הזמן.. והרי אכילת בשר ויין ואווירה שכזו מצריכה שיחה טובה, אווירה, שהות, בעל המקום מבין וגם דוגל בכך. הבשר? נו.. לא טעמתי את האנטריקוט, אבל מהמנות שטעמתי (ואני ממוצא ארגנטינאי) היה משובח, נעים וטעים לחיך -כולל המנות הראשונות שאולי לא מצטיינות בהתחכמות שלהן -אבל זהו עצם הענייין. הקינוח היה... א ל ו ה י (משהו עם חלבה) לא אכלתי עד להתפוצץ, ונהנתי מכל ביס, ומכל דקה. בהחלט אחזור. עלו והצליחו.