בלי לקשקש ובלי למרוח - רק בשר. בלי חומוצ'יפסלט, בלי כל השטויות שמוכרים באלף מסעדות אחרות.הבשר - בשר. טרי טרי וטעים טעים.הסלטים - מצוייניםוהשירות האדיב הופכים כל ביקור לחוויה.בעיקר... הבחירה - מול העיניים - של הנתח שאתם מקבלים - וגם השקילה שלו מול עיניכם - כך שאתם משלמים בדיוק על מה שהזמנתם .. לא יותר ובטח לא פחות. אני אישית חוזר כל פעם מחדש,וכל פעם נהנה מחדש.ותודה מיוחדת לשי, תמשיך ככה :-)
אל תתרשמו מהשלט שבחוץ. רק תיפתחו את הדלת וחוויה קולינארית תחכה לכם. יופי של מקום. הסלטים מיוחדים מפתיעים .הבשר ניפלא!! בעיקר האוירה החופשית במקום המדהים הזה . טעים ומפנק. אנחנו היינו... בצהרים,אין ספק שנשוב בערב. מקום שמזמין אותך לבוא להשאיר את היום שלך ברח' סלמה ולהכנס לחגיגה של בשרים ויין. אהבתי מאוד את הרעיון שאתה בוחר איזה בשר ובאיזה מישקל. רעיון מקורי שעושה את הארוחה לחויה מהרגע הראשון. מומלץ בחום.
המשתה, או יותר נכון ההכנות למשתה התחילו כשראיתי הודעה תמימה בפורום קרניבוריםמעקב אחרי הלינק הביא הבטחה לבשר טרי ויין בשפע.הצצה זריזה לREST לבדוק תפריט מלא ומחירים הניבה קופון 30%... הנחה.ועל זה נאמר פעמיים כי טוב.כמה טלפונים לחברים ואנחנו א+צ ועוד שני זוגות א+ש, נ+ג קבענו ליום חמישי ב 8 בערב.טלפון למסעדה להזמין מקום העלה שאנחנו השולחן האחרון לאותו ערב כי המקום מלא.מייד עלו אצלי החששות – יהיו להם מספיק מלצרים או לא?וכדי לא להשאיר אותכם במתח מיותר – לא היו. אבל....הגיע הערב המיוחל ואנחנו באיחור אופנתי מקבלים טלפון מא+ש איפה אתם אנחנו יושבים פה רעבים.הגענו בשמונה וחצי וחשכו עיני.מקום ריק, רק עוד זוג מיותם ישב בשולחן פינתי.במהלך הערב המסעדה התמלאה וכשעזבנו נשאר שוב רק שולחן אחד.א+ש קמו לקבל את פנינו ואת נ+ג שהגיעו איתנו וישר לקחו אותנו למקרר, בלי אפילו לתת לנו זמן לשים תיקים.בתוך מקרר שקוף שכבו להם הררי הבשר מסודרים להפליא לפי סוגיהם השונים.עוד לא הספקנו לפצות פה וכבר מזגו לנו כוסות יין ואז השף הארגנטינאי הציע הצעה:אני אעשה לכם מיקס ואטפטף אותו לאט לאט במשך הערב, רק תגידו מה אתם לא או כן רוצים.נשמע מצויין.ביקשנו בלי עוף רק בשר אדום, הרבה שקדים ורק קצת קציצות כי אני אלרגי לחצילים.בנוסף סגרנו על כ 400 גרם בשר לבנאדם לפי המלצת השף למרות שחשבנו שזה הרבה יותר מידי.חזרנו לשולחן והמשתה התחיל:על השולחן היה לחם/לחמניות חמות שחוממו על הגריל של הבשר וקיבלו ריח וטעם בשרי מעושן – מדהיםהביאו לנו בקבוק יין אדום גדול, בקבוק לא מזוהה אבל טעים.ואז הגיע מלצר עם מגש סלטים מסוגים שונים, כל סלט 6 שקליםלקחנו חילבה עם דלעת או אולי דלעת עם חילבה והיה פשוט מדהיםסלט תפו"א סתמי, והם גם לקחו חצילים, אבל אני מתעלם במרץ.תוך כמה דקות התחילו להגיע הבשריםלא זוכר את הסדר, אבל זה התחיל עם האנטרניה המשיך לשקדים ולצלעות טלה.תוך כדי הגיעו גם שתי קערות עם עלים ירוקים (בשביל הבריאות) ושתי קערות תפו"א אפויים שהיו פריכים ומתוקים משהו.לצערינו עכשיו התחילו קצת חריקות במשתה שלנו, הבשרים שהיו אמורים להגיע במצב מדיום ריר הגיעו בחלקם במצב מדיום ואפילו מדיום וול, בנוסף על כל פלטת בשרים היתה דוגמית של רוטב צימיצורי.נ' שאוכל צימיצורי בכפית ביקש תוספת, וביקש שוב, וביקש שוב, ושוב ביקש שיביאו בקערה גדולה וביקש שוב עד שבסוף קיבל תוספת ומיד ביקש עוד...כאן אולי המקום לציין שהמלצרים היו אדיבים, מנומסים, חייכנים ובאמת שחיפשתי, אבל לא מצאתי שום דבר רע להגיד עליהם, חוץ מהעובדה שלא היו מספיק וכמובן העובדה שהיינו צריכים לבקש צימיצורי 700 פעם (אבל אני בטוח שנ' ירחיב על זה בהמשך).והמשתה כמו שהגדירה אותו צ' המשיך והמשיך, דני הבעלים בא כמה פעמים לדבר איתנו ולראות שהכל בסדר, בעקבות שאלה גם השף בא להסביר ולדבר והיין ניגר כמים, באיזשהו שלב הגיעו הקבבים עם החצילים שהם טוענים שהיו מעולים, אבל אני ממשיך להתעלם במרץ.הפלטה הבאה שהגיע, היתה של סינטה, אנטריקוט ושייטל, כאן היתה לנו עוד מעידה קלה כששוב הבשר הגיעה עשוי יותר מידי, אבל תוך כמה דקות הגיע השף עם פלטה חדשה על חשבון הבית שהיתה עשוייה כמו שצריך.קינחנו עם קצת פילה רך ומדמם ועוד קצת יין ונ' כמובן תיבל בצימיצורי.לפני שנעבור למנות האחרונות, ביקור בשירותים מפתיע גם הוא לטובה עם עיצוב מעניין של צדפים בכל מקום - אפילו בכיור. ג' לקחה קונכיה למזכרת.מאחר והמקום כשר (בלי תעודה, אבל כשר) קינוחי השוקולד היו פרווה, אבל היו טעימים. שני קינוחים שונים ודומים בעת ובעונה אחת של מוס שוקולד עם רוטב יין וציר בשר (אם אני זוכר נכון).מה יש, להגיד בשלב זה היינו מבסוטים עד השמיים וכבר תיכננו לחזור למסיבות יומולדת, יום שנה, או סתם בלי סיבה מיוחדת.ואז ביקשנו חשבון וחשכו עינינו1563 שקלים פחות 30 אחוז הנחה הגיעו ל 1151 שקלים.הצצה חטופה בחשבון גילתה שכנראה אכלנו כמעט 5 קילו בשר.עכשיו התחיל המרמור, אפחד מאיתנו לא הרגיש כמו אחרי 800 גרם בשר ועוד כל מיני תוספות ובכלל סגרנו עם השף על 400 גרם לבנאדם, אז איך המשקל קפץ לו פתאום?שיחה קצרה עם דני הבעלים והחשבון ירד ל 800 שקלים ועל זה הוספנו 150 שקלים טיפ.לפני שאני ממשיך, אני אשאל אותכם, אכלתם פעם קילו בשר בארוחה שנמשכה כ 3 שעות – כי אני בחיים לא ואני עדיין לא מאמין.דני כמובן טוען שהמשקל שלו לא משקר וכל מה שמופיע בחשבון הגיע לצלחות שלנו.ואנחנו אומרים, פעם באה ותהיה פעם באה לעמוד ליד המשקל ולראות בדיוק מה אנחנו מקבלים.והנה החשבון:מושכס 605 גרם 199.65 ש"חאנטרניה 955 גרם 267.4 ש"חצלעות טלה 475 גרם 123.5 ש"חקבב 350 גרם 61.25 ש"ח3 סלטים 25 ש"ח6 יין הבית 90 ש"חשייטל 585 גרם 122.85 ש"חסינטה 550 גרם 154 ש"חפילה 800 גרם 268 ש"ח5 תה 50 ש"ח2 עוגות 52 ש"חסה"כ 1562.95 (לפני הנחה)המומלצים שלי הצלעות, השקדים והפילה אם היה מגיע יותר מוקדם.בתאבון
אני וחברה עברנו בסביבה ואז שראינו שלט גדול-" רק בשר" וחשבנו שיהיה נחמד לנסות משהו חדש ואולי אפילו להנות מארוחת בשרים טובה. להפתעתינו גילינו שהמבנה שאליו נכנסנו הינו מבנה עתיק ויפיפה מה... שלא נגלה לעין לפני שנכנסנו. השיטה שבא אתה בוחר את הבשר לפי רצונך מאד הגיונית, חסכונית ואתה יודע בדיוק מה יגיע לצלחת שלך. הבשר היה טעים כל כך עד שלא יכולנו להפסיק לאכול גם לאחר ששבענו. המסעדה אינה יקרה כלל השרות מוצלח ורגוע העיצוב חם ונעים ובכלל נהנו מאד גם כשחזרנו בשנית עם עוד חברים. מומלץ בחום.
ממליצה בחום על המקום. יחס מפנק ואכפתי של כל הצוות. נחמד לדעת מה הולכים לקבל ולראות פיזית את הבשר לפני שמוגש לשולחן. היין שמגישים ישר כשמגיעים פותח את החך ואת התיאבון. מנות מושקעות,... סלטים מדהימים - סלט החצילים, הדלעת, הלחם עם השמן... היו טעימים מאוד. עיצוב חם ומוקפד. ועל הכול קיבלנו הנחה של 25% לרגל הפתיחה מקופון. שווה מאוד.
אני כבר פעם שלישית בחודש האחרון. סוף סוף מסעדת קרניבורים אפשר להזמין סטייקים בכל משקל שעולה על דעתך.ובמחירים יותר משפויים, סלט שאטמי סלט דלעת עם 21 התבלינים מעולה. קרה פעם אחת שהחזרתי... מנה והיא הוחלפה ללא בעיה. המסעדה שוכנת במבנה טורקי מדהים והשילוב של המבנה עם דני בעל השפם שווה ביקור. מומלץ ביותר!!!!
אחרי ההמלצות שקראתי באתר נסעתי לטעום את הבשר המומלץ ,האכזבה הייתה קשה... הרעיון נחמד ,לבוא ולבחור את הבשר בעצמך לשקול אותו ולאכול,אך איכות הבשר הייתה ירודה לא נהננו מכלום ,לא מאנטריקוט... ולא מהפילה חבל דווקא חסרות לנו מסעדות שיודעות מזה בשר טוב ואיכותי חשבנו שזאת אחת אך האכזבה הייתה גדולה.
מסעדה חדשה ומצויינת- תפריט במחיר שפוי ושירות מעולה, והבשר מדהים!! מקום לחזור אליו ללא ספק!
המסעדה החדשה הביאה איתה משב רוח של תקווה למחוזותינו. סוף סוף מקום עם בשר טעים ללא התנשאות, שמטופל היטב על ידי הגריל-מן המקצועי, שירות מזמין ואדיב ואוירה כייפית. מאוד נהניתי מביקורי... הראשון ושבתי כעבור שבוע יחד עם משפחתי. מסעדה לעניין. שיהיה בהצלחה לדני ולצוות העובדים הידידותי.
חייבת לספר לכם על ההתנסות שלי אני וחבר טוב שלי החלטנו לשבור שגרה באחד מימי הצהריים הקרירים שהחלו לאחרונה, בכל אופן שמענו על המקום מחברה טובה שנוהגת לבקר שם דיי הרבה מה שהפליא אותנו... לגלות שהמקום לא מרכזי ובולט מכאן מגיע האופי המיוחד שלו שנחבא בין החנויות ברחוב "דרך שלמה" הידוע בשמו העירוני סלמה. ומהשניה שפתחנו את דלת הכניסה גילינו עולם קסום, המבנה מרהיב ביופיו ומלפניו הסטוריה ארוכת שנים, קודמנו בברכה על ידי דני האיש והשפם, שמיהר למזוג לנו כוס יין להרים איתנו לחיים ולהסביר לנו על "איך הדברים עובדים כאן" חייבת להגיד שהשוני כאן הוא העניין שמדברים עם השף מה שנוסך בי הרגשת בטחון עצומה להרגיש שאני מדברת עם זה שמכין לי את האוכל נותנת לי הרגשה טובה שלא לדבר על צוות המלצרים על הסלטים הבייתים והפוקאצ'ה הביתית שקידמה את פנינו בשולחן, אני נותנת למסעדה ציון עשר ובטוחה שעוד אחזור לבקר.