חגגנו בשישי בערב יום הולדת במסעדה. החל מכוס היין בכניסה עד היין בקינוחים לא הפסקנו לשתות. הייתה במסעדה אווירה מעולה והאוכל היה מצוין. בקינוח המלצרים עשושמח ושרו לו עם זיקוקים על הפרפה... חלבה. מחכה ליום הולדת הבא
מקום טעים ומהנה לאוהבי בשר!!!
היינו בשבת האחרונה במסעדה קבוצה גדולה של אנשים. למרות שהמסעדה הייתה מפוצצת לגמרי קיבלנו שירות מעולה מהמלצר ומהקצב. כל הבשר שהזמנו הגיע בדיוק במידת הצלייה המבוקשת. אין ספק שהם יודעים מה... שהם עושים. בנוסף פינקו אותנו בפרפה חלבה מעולה בלי שביקשנו. נחזור
בתור לקוח קבוע אני מתענג כל פעם מחדש מהמנות המעולות והבשר המשובח יש לי בקשה קטנה מהשף: יש אפשרות לקבל את המתכון המדוייק לרוטב הצ'ימיצ'ורי שלכם? תודה. אלון.
ללא הזמנה מראש ,ב 14.12.2010 מבחוץ המקום נראה מבטיח , קיבלנו מקום פינתי , בשר ( אנטריקוט) יצא סביר - לא משהו מיוחד , אכלתי טובים יותר , הקבב היה סביר ( לא יותר מזה ) הצוריסו היה זוועה ,... כל הלילה סבלנו מכאבי בטן , המחירים במקום יקרים , אם מבקשים סטק אנטריקוט 150 גרם מדיום ממליצים לקחת גדול יותר ואז המחיר בהתאם - אכלנו אנטריקוט של 240 גרם ב-98 שח ,תוספות - רק תפו"א - לסיכום אין תמורה לכסף ששולם !!
מסעדה נהדרת! נהנו מכל רגע במסעדה. מסעדה מפנקת שכייף לאכול בה ולבלות בה. מומלץ בחום.
והפעם - פסטיבל הבשרים: יין, בירה ו-7 סוגי בשרים!!! והכל הכל ללא הגבלה. איך הם עושים זאת פעם אחר פעם, מידי חודש נערך הפסטיבל שהפך לאירוע מוביל בין החברה שלנו. התחלנו 5 ובפסטיבל האחרון... הגענו 12. האירוע הקולונארי הכי שווה בארץ. ואני לא מגזים. אכול ושתה עד שתתפוצץ. והשירות של המלצרים פשוט מדהים. הם משרתים 150 איש במשמרת ולא מפסיקים לפנק.. לפנק. וכל זאת ב 125 ש"ח לאדם. ווולה הם פשוט משוגעים. תודה
היינו השבוע במסעדה בעקבות המבצע של גרופר, התקבלנו עם כוס יין וניגשנו לקצב לבחור את הבשר. בחרנו באנטריקוט, שייטל ובהמלצת הקצב ניסינו פקאנייה?! אכלנו למנה ראשונה פטריות ורוסטביף, לקינוח... ופל כבד אווז שהיה מאוד מיוחד. בסוף עוד קיבלנו חבר מועדון ללא עלות. נבקר שוב
תחילה, יש לציין כי המשוב מתייחס אך ורק לערב "חגיגת בשרים מס' 3". הושיבו אותנו בחדר וי.איי.פי, מה שגרם לכך שקיבלנו אחרונים את האוכל, כשהוא היה קר, ובאופן יחסי, פחות אלו מאלה שישבו בחלל... המסעדה (בעיקר כי אכלנו יותר מנות ראשונות ומאסנו בבקשות מהמלצרים להביא עוד בשר). מידת העשייה של הבשר היה ברובו Well Done ושרוף בחלקו הגדול.המלצרים מקצוענים אמיתיים והקינוחים מעלפים. כל שאר החוויה - בינונית ומטה.
היינו בשבת האחרונה, פעם ראשונה במסעדה זאת. נהננו מכל רגע, דבר ראשון מהקצב שהמליץ וסיפר לנו על נתחי הבשר, מהמלצר ששירת אותנו במקצועיות ובאדיבות מדהימה, מהבשרים שהגיעו לשולחן על מתקן... מיוחד ושמרו על חום הבשר. בקצור שווה כל אגורה מסעדה מעולה !!!!!!!!!!! לאה