ביקרנו במסעדה ביום שישי האחרון, את פנינו קיבלה מארחת חיננית שמיהרה להגיש לנו טעימות של שוקולד מיובא מברילוצ'ה- כך הסבירה המארחת. משם המשכנו לטעימות יין אדום וקיבלנו הסבר קצר על הבשרים... בקצביה. למנה ראשונה הזמנו ניוקי שקדי עגל, מנה מצוינת! נתחי הבשר שהזמנו היו עסיסיים וטעימים! בהחלט נשוב להתענג
הההאאם!ממש חגגית בשרים אמיתית! הביקורת הבאה היא לא לצמחוניים... היינו שולחן של 10, וכהרגלנו זה איפשר לנו לטעום המון. במנות הראשונות אכלנו את הקרפצ'ו המדהים, הניוקי שקדי עגל חלומי(לא... לפספס ), נקניקיות טובות ואכותיות ואפילו הסלט היה חדשני ומרענן. לא נראה לי שאני אספיק לתאר את כל העקריות שאכלנו, אבל לא לוותר על שקדי עגל, כבד אווז וצלעות טלה וכמובן האנטריקוט והפילה הנמסים. בשר- כמו שבשר צריך להיות: איכותי, עשוי טוב ונקי מרטבים (חוץ מקצת צ'ימצ'ורי בצד) חובה להתנסות
אחת המסעדות היותר מאכזבות שחווינו: אמורה להיות על תקן בשר ארגנטינאי והקצב אומר לך שתסע לארגנטינה וממליץ על בשר ישראלי הפילה שהזמנו היה סיבי להחריד שיורת בינוני ומטה בקיצור - לא... ללכת!!!!!!
היינו ביום חמישי האחרון, נכנסנו במקרה כי היינו באיזור. קודם כל מאוד התרשמנו מהאירוח, שנכנסו למסעדה פינקו אותנו בדברים טעימים, החוויה הראשונית מאוד מרשימה. הדבר היחיד שצרם לי שבחרנו... סטייק אנטריקוט, וחתכו לי נתח עם פס שומן ממש עבה מעליו, (אנטריקוט אמור להיות עם שומן במרכז, לא מעליו) בקשתי להסיר אותו ולמרות הכל חייבו אותי גם עליו, שזה קצת לא הוגן מבחינתם. הבשר טעים ואיכותי, לא משהו יוצא מגדר הרגיל, אבל טעים. לא נחזור, בגלל המחיר היקר. המסעדה מציעה חוויה איכותית אבל לדעתי לא שווה את המחיר, ובעיקר בגלל הקטע של השומן בבשר קצת הרגשנו מרומים.
ביקרתי במקום בשבת האחרונה בשעות אחה"צ לארוחה,הכרתי את המקום מתוך הצעות לקופונים,קראתי את חוות הדעת השונות שנתנו תחושה להתרחק מהמקום בגלל המחיר,החוויה שלי למחיר היא סבירה כאשר אתה לא... מגזים בהזמנת הבשר ואתה צמוד למחיר ובכמות [ובלי הגזמה]כמו שראיתי בשולחנות סביבי,הפתיחות טעימות כמו ההמשך בבשרים,יין הבית מוסיף הרבה לתענוג האכילה,לסיום ויתרתי גם על הקינוח גם מתוך זה ששבעתי,וגם להמשיך את הטעם הטוב שאיתי בפה,מקום טוב לשבת בו ולחזור להתענג על האוכל,
לחאר חניכת הסרט הצרפתי "COMME UN CHEF " , הדן בעולם הגורמה האהוב עליי , החלטת ללכת עם אשתי+זוג למסעדה. הראשונות טובות ומתומחרות היטב - הכבד אווז עם השוקולד , וזה שבפילו היו בעלי טעם... עדין , לא גס - אבל גם לא מורכב . הטרטר פילה היה מצויין וביצת שלו העלומה הוסיפה לא מרקם עדין , את הקרפציו אבוקדו - היה צריך שיהיה קצת יותר נוקשה ולא יראה כמו ממרח. הסלט ( ברילוצה) היה טעים אבל לא ייחודי . אם כי האדס ביין היה מאוזן מאוד . הבעיה היא בתחום הבשרים : התמחור שערוייריתי עד כדי פשע . הבשרים טובים , אפילו טובים מאוד - לקחנו אוכף טלה , אנטריקוט מארגנטינה , כל סוגי הצ'וריזו ץ קובה ביף היפני ( האם אמיתי? הרי יש מגבלות חמורות ביפן על ייצוא הנתך - אפילו לא לארה"ב , רק מקאו מייבאת - אז אני מקווה שזה האמיתי) . בכל מקרה , הבשרים בסדר גמור - הצ'וריזו ממש לא - טעמם נפלא אבל הם באו יבשות ולא עסיסיות , וזאת לאחר שהמלצר הוריד אותם מיד מהפלנצ'ה - לא בסדר. לגבי המחיר - אין הצדקה לשלם 150 אחוז עד 170 אחוז ממסעדות ביסטרו תל אביביות רבות המעניקות בשר ברמה כמעט זהה . שוב , הבשר טוב מאוד אבל לא מצדיק בשום אופן את המחיר המופקע . מה גם שבאתר של המסעדה ישנן תמונות של המקרר ורואים שם מחירים ( 37 , 39 שח ל - 100 גרם לאנטריקוט) - רק שאלה כנראה מלפני כמה שנין , היום זה האמיר ל - 49 (!!!!!!!) ש"ח ל 100 גרם . פשוט פשע חברתי . הקינוחים ( לקחנו פאי , לבה , סורבה , גלידה , מגדל ברולה) היו טעימים אבל לא יוצאי דופן . 1400 שח ל - 4 , אני מבטיח לכם שתלכו עם זה ל - 2 מסעדות , וישאר לכם טיפ לחנייה - אז אל תתקרבו - פשוט שילמדו להיות הגונים עם מחירי הבשר.
מקום מדהים, אחלה מוזיקה וכמובן בשרים מעולים חגיגת בשרים והצמחונים מפסידים איך שנכנסים מתכבדים בשוקולד ויין הבשרים מיד אחכ מתחילים לזרום תענוג אמיתי! שווה שווה שווה! וההוכחה לזה היא... שאני כותבת את ההמלצה עוד כשאני במסעדה חחחח תהנו
הזמנתי מקומות לפני כשבוע, והתקשרו אלי אתמול להזכיר לי שיש לי הזמנה ל 19:30. הקדמנו קצת והשיבו אותנו במיידית. השירות נהדר, הבשר טעים, טרי ואיזור הבשר נראה אסטטי ונקי (מאוד חשוב לי)... ואווירה אינטימית. המנות יצאו מהר במידת עשייה נכונה. היינו זוג. הזמנו כל אחד מנת פתיחה, כ 1.5 קילו בשר (מהרבה סוגים), יין בשבילי, בירה בשבילו, קינוח, וכוס תה. יצאנו בנזק של כ 750 ש"ל לזוג. שזה קצת יקר לטעמי. אבל מלבד זאת הכל היה נהדר. חוויתי ובלתי נשכח.
מסעדת בוצריה היא "מסעדת הבית" שלי. הייתה עד היום. ביקרתי שם הרבה פעמים, הפינתי חברים, קניתי שובר במתנה. ביום שישי 02/03/2012 חבר שלי חגג יום הולדת ובהמלצתי הזמין מקום לשישה אנשים. במעמד... ההזמנה נאמר לו שאפשר להזמין ל 7 בערב או ל 10 בערב והוזמן שולחן לשעה 7. יצאנו להתאוורר לפני המנות האחרונות בשעה 9 החוצה (ירד גשם קל) ואז הופיע בחור גבוהה בסווצ'ר ירוק (כנראה מנהל משמרת) והודיע לנו שחייבים לעזוב עכשיו כי השולחן שלנו הוזמן לשעה 9:15. הוא אומנם היה נדיב והציע להגיש לנו קפה על חשבון הבית: בחוץ, בגשם. סירבנו. את החשבון מעל 1000 ש"ח שילמנו בחוץ, כמו ב"פלאפל מוסקו". יש לציין שבעת ההזמנה לא צוינה הגבלת הזמן הזו ולכן הנחנו שיש לנו לפחות עוד חצי עד 3/4 שעה. אין לנו טענות לאוכל, השירות היה בסדר, אך האווירה... בקיצור - שלום ולא להתראות. ככה מאבדים לקוחת קבועים.
השולחן ליד הכניסה מעט בעייתי שכן כל פעם שמישהו נכנס או יוצא מרגישים גל קור... פרט לכך הכל היה אחלה