הסיור שעושים לסועדים חדשים, עם טעימת שוקולד ויין, והגימיק של בשר מהקצבייה הם נחמדים מאד. האוכל היה טעים, הבשר משובח, גם לדעת שני האורוגוואים שהיו בשולחן. המקום יפה, אווירה טובה, שולחנות... רחבים ונעימים. המחיר מאד מאד יקר. שיטת התמחור לפי 100גר' בקצביה מקשה על תכנון ההוצאה, וזה יוצא נורא יקר. שלמנו מעל 1100ש"ח ל-6 אנשים, בלי אלכוהול ולפני טיפ! יש רק בשר - אין אף מנה צמחונית. לילדים יש רק שניצלונים וכשהיינו נגמר - לבתי בת ה-6 לא היה מה לאכול. השרות היה חביב אבל מאד מאד אטי.
הגענו בעלי ואני לחגוג לו יום הולדת 30. המארחת קיבלה אותנו בפנים חמוצות אחרי שלא הסכימה להזיז את הזמנתנו חצי שעה אחורה את (המסעדה היתה חצי ריקה שהגענו, לא היתה כל סיבה לכך). המתאבנים... טובים במיוחד הניוקי בחמאה מדהים. הבשר איכותי, אבל אין שום דבר מיוחד בו.עשוי על האש ללא רטבים מיוחדים, קצת חסר טעם למי שאוהב מידה עשיה מעל R. הקינוחים היו בסדר, לא הותירו רושם אדיר מדי. למי שאוהב את "רק בשר" זה פחות או יותר אותו הדבר, מעט יותר יקר, עם מנות ראשונות טובות יותר. חבל שהמארחת היתה כ"כ לא נעימה, ואפילו לא טרחה להחזיר לנו שלום שיצאנו.
הלכנו לצהרים עסקית אכלתי כבד ופירה מדהימים עונג צרוף מומלץ
ביום שבת הגעתי למסעדה המארחת למנה ראשונה הזמנו ניוקי שממש היה רך ועשוי כהלכה. למנות העיקריות הזמנו נתח קצבים שהיה טרי וטעמו היה פשוט ניפלא. הקצב ידע בדיוק להתאים את מידת העשיה המתאימה... לנתח שהזמנו. במשפט אחד: הנאה וחוויה קולינרית מובטחת.
אני ושלושה מחבריי הגענו בחמישי האחרון למסעדה, והתאהבנו! השוקולד בכניסה, המארחות החמודות שהסבירו בסבלנות על היין והבשרים, הטרטר פילה בקר חלומי! הפירה היה רגיל וציפיתי למשהו קצת יותר... מיוחד בו, אבל תפו"א פיצו על כך. סינטה, אנטריקוט , פיקניה, ופילה היו הבחירות שלנו (שהיו נהדרות) ולקינוח הוספנו צ'וריסו רוקפור שהיה פגז. צוות מלצרים שמח וקשוב, לואיס הקצב החביב והמארחות ווידאו שנחזור בקרוב! ממליץ בחום...
היינו בשישי האחרון ואין ספק שנשוב עוד הרבה!! למנה ראשונה לקחנו כבד אווז עטוף בעלי פילו שהיה פשוט תאווה לחיך וקרפציו שהיה מצוין גם כן! אחכ המשכנו אני עם נתח פילה ובעלי עם נתח אנטריקוט... ישראלי שהיו פשוט מעולים ובמידת עשייה מושלמת!!! האמת שאלכוהול אנחנו לא שותים אך בכל זאת היה פשוט תענוג!!!
הייתי ביום בצהריים במסעדה והתאכזבתי קשות. מארוחה של 230 שקל לאדם ניתן לצפות להרבה יותר. נתחיל בשולחן. היה מקום רק על הבר, אז הסכמנו. אבל הם מושיבים על הבר 8 אנשים בדלפק די קטן, כל שאין... מצב שהמרפקים לא יפגעו בשכן כמעט בכל ביס. בנוגע לבשר עצמו, כאן האכזבה היתה גדולה אפילו יותר. השייטל היה סתמי לחלוטין ואפילו תפל, האנטריקוט והפילה חסרי טעם. רק נתח הקצבים היה טוב. הקרפצ'יו שהזמנו למנה ראשונה (שכמובן בארץ הקומבינות מגיע ללא לחם וצריך להוסיף עוד 14 ש"ח) היה פשוט גרוע, עדיף לא להרחיב בכלל. אני לשם כבר לא אחזור
האוכל טעים השירות קטסטרופה !!!! ארוחה עיסקית שעלתה 72 שקלים !! היה חסר במנות הראשונות פוקצ'ה כפיצוי הסכימו רק לתת סלט חסה, כאשר יש סלט גדול אחד על השולחן ... כשביקשתי משהו אחר או פיצוי... למשל זיכוי על השתיה(6 שקלים) נאמר לי על ידי מנהל המשמרת שאי אפשר ושאני מתעסק בקטנות, המלצרית הגדילה לעשות והסבירה שהמנה הראשונה היא "מתנה" ולכן לא נורא שחסר ! אפילו ששילמתי מחיר מלא ! כמובן שלא השארתי טיפ וכמובן שהמלצרית החצופה רדפה אחרי בבקשה לטיפ על שירות שהיה קטסטרופה ! אני לשם לא חוזר אפילו שהאוכל טעים. נקודה.
האם אנחנו בשנות השישים ? האם לא מטריד את בעלי המסעדה שהרבה מהביקורות מתלוננות על המחיר וללקוחות הפוטנציאלים הרבים לא נשאר אלא להאמין לכך שמחירי הבשר מופקעים ? הרי ברור שהקונספט של... המסעדה מועתק אחד לאחד מרשת מסעדות מפורסמת שלא נזכיר את שמה ושנחשבת דווקא לא יקרה במיוחד, אז מדוע להסתכן בלקרוע את הכיס בשביל זה? רוב התגובות משבחות את האוכל, המקום נשמע מסקרן, למה אתם נופלים בעניין הזה כאילו יש לכם מה להסתיר? פרסמו את מחירי הבשר באתר האינטרנט !
ישבנו חמישה אנשים, אכלנו סה"כ לא מעט. שלוש מנות ראשונות. הטרטר אמור להגיע עם ביצת שליו עלומה, אבל היא הגיעה קשה. הבשר בסדר גמור, לא רע בכלל. וקינוח הבננה פשוט מעולה. אין ספק שזו מסעדה... לא רעה. הבעיה הגדולה היא במחיר. קיבלנו אוכל רגיל לחלוטין, בשר סביר ולא יותר, אבל שילמנו כאילו ישבנו במסעדת שף והתפנקנו. החשבון היה פשוט בלי פרופורציה למה שאכלנו שם.