מסעדת באלדנא חבויה במעלה הכפר ג'יש (גוש חלב)וצריך להתאמץ כדי להגיע אליה וכדאי. כאשר קצת נמאס ממסעדות החומוס/סלטים/שיפודים, החביבות והטובות בכניסה לכפר, כדאי להיכנס למבנה החמים והנעים... שבו מגיש טוני, בעל הבית והשף, תבשילים מקומיים עשויים בתשומת לב ובאהבה. מנסף על פריקה, שניצל בשר לבן, קישואים קטנים ממולאים, במיה בעגבניות. לחם טרי ולא פיתות, מטבלים, בירה קרלסברג מחבית, בקיצור תל אביבים ירגישו בבית. והבית הזה מסביר פנים ונעים במיוחד.