אתמול (שבת) אני וחברה הלכנו לסעוד שבתאי בהמלצת חברים. כשנכנסנו היה נחמד, ראינו תפריט, על השולחנות היו מאכלים כמו פיצות שנראו ממש טוב וגם גודל המנות היה סביר מאוד. הזמנתי פסטה בולונז עם... ירקות ב55 ש"ח. המנה הגיעה מהר מאוד,צלחת מאוד גדולה ועמוקה אבל כשהמצלצרית הניחה את הצלחת על השולחן חברתי הסתכלה עליי ואני עליה וחייכנו חיוך נבוך. קיבלתי דוגמית! היתה פסטה,כמות קטנה מאוד בצלחת עם אולי כף של בולונז. היה טעים אבל בטוח לשם לא אחזור, אני אוכלת המון במסעדות ובשביל המחיר שדרשו על המנה היה צריך לגבות כ20 ש"ח, ולא 55 ש"ח גודל של מנת פתיחה ולא יותר מזה. מאוכזבת כבר אמרתי?
תודעת שירות נמוכה מאוד - הגענו שלושה חברים באמצע שבוע בשעות הערב המוקדמות (19:00). המסעדה הייתה יחסית ריקה וחצי מהמקומות היו שמורים. כשרצינו להחליף מקום ישיבה בתחילת הערב, המלצרית אמרה... לנו לקום וללכת למארחת (!) שהייתה אדישה מאוד. הפיצות טובות, עם זאת - יקרות מאוד. דברים בסיסיים כמו מאנצ'יס לצד הבירה או אבקת פרמז'ן לפיצה עולים כסף. הקרפצ'ו היה מזעזע, פאייה פירות ים הייתה מוצלחת. האווירה במקום צעירה ודי תוססת יחסית לאיזור תעשייה בקיסריה. מבחר הבירות מעולה. שורה תחתונה - אם אתם ממש בעניין של פיצה ובירה, אז זה יכול להיות בילוי סביר. מסעדה זה לא. ממליץ ל"שבתאי" להפסיק עם החובבנות, להעסיק צוות מלצרים מקצועי יותר ולהוריד את כמות הטבחים (10 טבחים שמורידים צ'ייסרים בכל חצי דקה נראים פשוט מגוחכים).
כנראה שדפי ואני לא היינו באותה מסעדה. שירות גרוע, לא הגיעו המנות כפי שהזמנו, הסכום והצלחות הונחו במרכז השולחן ולא טרחו אפילו לערוך ולסיום שכחו את מנת הקינוח שהזמנו. סלט חלומי עלוב... והגבינה אף טוגנה ביתר מידה.הפיצה סבירה, למזלנו את הבירה לא הכינו במסעדה :-)
מסעדה מצויינת, שירות מצוין עם חיוכים. מידי פעם אוכלים שם מהתפריט העיסקי. בסה"כ שווה ביותר, אם רוצים לאכול סלט בעיסקית- העסק כבר נהיה יקר יותר, אבל בשביל פיצות- מעולה. והפיצות מצוינות.... מומלץ ביותר.