הגענו לגלידריה בעקבות כתבה בתקשורת ובעקבות ניסיון מוצלח במסעדת האם - ביסטרו גרינברג. המקום מעוצב להפליא - מיוחד, מגרה ולא שגרתי. מבחר הגלידות לא גדול אך הטעם נפלא! קרם קרמל מלוח - טעם... מיוחד. מומלץ לטעום. אבל הכי טעים - אמרנה. וואוו! יתרון נוסף למקום - חניה חינם (לא מובן מאליו בת"א).
הגענו בעקבות כתבה בטיים אאוט, בה סופר ששף הגלידות הגיע לכאן מאיטליה, והעיד שהגלידות שלו שונות. ובאמת, יש בהן משהו שונה. בכדור של אמרטו ושקדים יש אמרטו ויש שקדים. בכדור של קרמל מלוח, יש... גושים שחורים של הסוכר השרוף הנהדר. בכדור של משמש יש משמש- והרבה. אף גלידה שטעמנו שם לא הייתה מתוקה מדי (אפילו לא הבאצ'י). היו להן בדיוק הטעמים שמתבקשים משמותיהן, ומרקם קרמי ודחוס. המטבח נמצא מעבר לקיר השקוף, וגם מאוחר בערב יוצאים משם דברים חדשים לוויטרינה, שם מחביאים את מיכלי הגלידה מתחת למכסים מוזהבים. יש עוד מקומות שעושים זאת, אבל כאן זה המקום היחיד שבו נוצרת סקרנות למקרא התוויות. כל העיצוב יגרום לכם להרגיש כמו... טוב, כמו ילדים בחנות ממתקים יפהפייה וצבעונית שיצאה מתוך אגדה. הצוות הצעיר והחייכני נמצא שם בשביל לשמח, ולא צריך לבקש ממנו לפנק את המנה שהזמנת- גם אם היא קטנה. יש גם היצע מרשים של עוגיות מגרות וענקיות, ובקבוקי רוטב קטנים וחמודים לקחת הביתה עם מיכל גלידה. למרות המחיר הלא זול בכלל, זו סיבה מצוינת לטרוח למרכז המסחרי הצפוני הזה, ששוקק חיים בערבים הקיציים בגלל ריכוז של מקומות מוצלחים כמו זה. נחזור גם נחזור.
אהבתי את הקרם קרמל מלוח ובכלל הגלידות שלהן ממש טעימות. מומלץ מאוד!