להיות פאב אירי זה הרבה מעבר להכרזה בשלטי חוצות או חלוקת קובעי גינס. המקום בסדר, השירות עדיב והבירה טרייה וקרה - אבל זה לא מספיק בשביל ליצור חוויה. וכאשר פאב אירי במקום בילויים סואן עומד... ריק ביום פאטריק הקדוש - סימן שמשהו לא מצליח. וגינס מגישים בספלים, לא מזוג נכון, ועם בתנאים רגועים כאלה המוזג לא טרח לצייר טילטן מסורתי על הקצף - זה בהחלט מצביע שהתחברות תרבוטית איננה, וכך הפאב הופך לסתם עוד מקום שבו מוזגים בירה. כאלה אבל לא חסרים.
שליש בירה עולה 37 ש"ח!!! מחיר של חצי ועוד במקומות היקרים... אכלנו גם את הצ'יפס הפיקנטי- צ'יפס רגיל ובכלל לא פיקנטי. החוויה לא שווה את המחיר...