נדיבות, נדיבות ושוב נדיבות....., זה המוטו של המקום.
אין לי כל היכרות עם בעל העסק ושום אינטרס אבל שאפו....
ילמד כל בעל עסק בתחום המזון כי מי שעוסק בתחום צריך להיות עם יד פתוחה ולא קמוצה,... עם מבט של שפע ורצון להאכיל.
אז הגענו לשם בעקבות פרסום בטיקטוק ובפייסבוק - לא אוהב להיות קטנוני, אבל פרסום צריך להיות אמיתי, ואם "התחייבתם" לשישה שניצלים במנה, אז תעמדו בזה.
אבל בכל זאת, מנה נדיבה עם בין 4 ל 5 שניצלים בתוך הבאגט במחיר של 37 שח.
מנה סבירה וטעימה - שניצל מטוגן וחם תמיד טעים :).
רק חבל שהשניצל דק מדי, יותר פירורי לחם מאשר עוף.
הייתי מעדיף שניצל אחד בשרני ונורמלי.
השניצל דק כמו נייר והטיגון גורם לו "להתנפח" ו"להתעוות", דבר המייצר עוד נפח.
הציפס היה ברמה די נמוכה, טוגן בשמן עייף והיה רווי בשמן.
נקיון ברמה בינונית.
בעל בית נדיב עם יד רחבה שאוהב לפנק - ביקשנו מעט טחינה והבחור העמיס צלוחית מלאה של טחינה (די מדוללת אבל בכמות נדיבה ומוגזמת).
אבל לפעמים כל המוסיף גורע - חומוס בכמות נדיבה מדייייי גורעת מהטעם, אז קצת פרופורציה בכמויות.
לבן אדם ממוצע בלתי אפשרי לסיים את המנה אלא אם תרצה להעלות 20 ק"ג במשקל תוך כמה חודשים :).
אז הטעם סביר פלוס פלוס.
ובשביל הנדיבות המטורפת נתתי חמישה כוכבים