א'-ה' 12:00-00:00
zap rest עושה שימוש במספר וירטואלי לפי תנאי השימוש באתר. מספר הטלפון של העסק מופיע בהמשך העמוד.
מרחב מוגן צמוד למסעדה ! את קזן בראסרי מוביל השף שחר ברנע, שמביא אלטרנטיבה אמיתית לשומרי הכשרות באזור השרון. הדגש במסעדה הוא על בשרים משובחים, שעוברים יישון קפדני במקום ונצלים על הגריל עד למידת העשייה המושלמת. לחובבי הבשר יש למה לצפות. התפריט כולו... משלב כמה מטבחים שונים ומציע מגוון רחב במיוחד בראשונות ובעיקריות – החל ממנות בשרים ודגים, דרך פסטות מובחרות ועד לכריכים ולסלטים. יין טוב או קוקטייל מרענן לצד המנה, וקיבלתם חוויה קולינרית מהשורה הראשונה. למען האמת, החוויה מתחילה כבר מהרגע הראשון בזכות העיצוב המרהיב של האדריכל דן טרויים. כשכל פרט חשוב, מרגישים את זה. עוד
זה בסדר שיש מסעדות שמשלמים קצת יותר כדי לאכול בהן, אבל האוכל צריך להיות ממש טעים כדי להצדיק את זה. סתם אוכל ברמה סבירה, מנות קטנות מדי והמחיר, כאילו מינימום מסעדת מישלן. עד מתי נשלם... ביוקר וניצור במו ידינו מדינה שכבר יקר מדי לחיות בה?
נהננו, היה מאד טעים. בהחלט נחזור בעתיד. השרות היה טוב מעולה, היו נדיבים, סבלנים, מקום טוב ועל רמה.
המלצרים לא מקצועיים מספיק כל פעם ניגש מלצר אחר לשולחן ממש לא מקצועי. לא מגישים את כל המנות בילד לסועדים כל אחד מקבל בזמן אחר.. חלק אפילו מסיימים לאכול לפני שאחרים קיבלו את... המנה.. מגישים את הקינוח הרבה זמן לאחר קבלת השתייה חמה. המקום צפוף מאוד המחיר לא מצדיק את המנה. מארחות מאוד לא נעימות לא מרימות את הראש לכיוון ולא אומרות שלום בכניסה. בקיצור יש להם עוד הרבה מה להשתפר מאוד מאכזב
הגענו עם חברים מחו"ל למסעדה על פי בחירתם,בגלל הכשרות.המסעדה היתה עמוסה וצפופה וברקע התנגנה מוזיקה רועשת שהקשתה על אפשורויות השיחה לקשה עוד יותר. השירות היה מהיר מאד הביאו לנו לשולחן... ארבעה אנשים צלחת פצפונת עם סטרטר לא מזוהה (פרט לטעם החריף של החומץ),פלוס ארבע מצות, והמלצר הכריז שזה על חשבון הבית.מאד התרגשנו. לקחנו ארבעה דגי לברק בליווי ארבע זיתים קטנים, כוס יין,פעמיים אספרסו,כוס סודה עוגת,שוקולד ומנת גלידה סורבה עם קצת פירות. על כל זה שילמנו כשבע מאות ש"ח.מחיר לא סביר לאור גודל המנות.התאכזבנו וכמובן לא נמליץ.
סעדנו שני אנשים לעסקית צהריים. השירות היה סביר אך לא יותר מזה. המארחת שישבה בפתח המסעדה גילתה אדישות רבה, לא בירכה לשלום אנשים שנכנסו או יצאו, והתרכזה בהושבת הסועדים בלבד. בראשונות... לקחנו מרק בטטה שנאמר שיש בו גינגר וחלב קוקוס. לצערנו הוא לא היה חם, מתוק יתר על המידה ושאר טעמי המרכיבים לא הורגש. ראשונה נוספת- סיגר הממולא בבשר טלה. אלו הסיגרים הכי גרועים שאכלתי בחיי-גסים בצורתם, מטוגנים ביתר, דחוסים בבשר ללא טעם, ואפילו הטחינה שהוגשה ליד היתה מאכזבת. כבד העוף היה מצוין (לשם שינוי) אך הפירה שהוגש לידו היה נפל אמיתי, יבש ונטול טעם. גם בפירה כשר שלא ניתן להוסיף לו חלב ו/או חמאה ניתן לשדרג במעט שומניות וטעם ! מנת הפפרדלה עם בשר פילה אכזבה גם היא בגדול למרות מחירה. בשר הפילה היה מועט ביותר (אולי 100 גרם) וללא טעם מיוחד, הפסטה היתה אמנם אל-דנטה, אך הרוטב המתקתק ביתר השתלט על הכל. לא הורגש טעם היין וגם לא טעם שאר המרכיבים. לצערנו ציפינו הרבה יותר ממסעדה זו הנקראת: ״ברסרי-מסעדת שף״...
קזן בראסרי הכשרה מזמינה אתכם לחגוג פה במסעדה. נשמח לארח כל סוג של אירוע, פרטי או עסקי, עד 150 מוזמנים. אם מדובר באירוע... אינטימי יותר, נעמיד לרשותכם את החדר הפרטי. השף יבנה תפריט מוקפד ועשיר בהתאמה אישית, וצוות המסעדה ילווה אתכם לכל אורך הדרך. עוד
מספר נוסף: 09-7797300
תעזרו לנו ולגולשי רסט לשפר את המאגר