כל רכיב קיבל שימוש במספר מנות וגם חומרי גלם לא טריוויאליים. אין ספק שבעולם שלנו זה מאוד מעורר מחשבה, כיצד ניתן לנצל חומרי גלם בצורה מיטבית. WOW אחד גדול
עוד פרטים
עזר לי
הוספת תגובה
דיווח על תוכן פוגעני
TheEditor
9 ביקורות
אם זה הולך כמו ברווז, נראה כמו ברווז, נשמע כמו ברווז - זה לא תמיד ברווז מוצלח
3.0
10/09/17
מודה שציפיתי בכיליון חיך למפגש עם המטבח של רזי ברווזי. גם העובדה שנמצא לנו תאריך רק כחודשיים לאחר המועד שצלצלנו העלתה את הרף.
ניגש לעניין - הישיבה למרות שעל הבר אינטימית והצוות מיומן,...אדיב, מסביר משרה אווירה טובה ולא מעונבת.
ואז הגיע האוכל - אני מבין שמטבח מולקולרי זה לא מטבח מנחם, אבל זה לא מרשה לו להיות לא טעים והארוחה שאכלנו באותו ערב נעה רובה ככולה בין הסתמי ללא טעים. החיפוש אחר מרקמים ושילובים חדשים ראוי להערכה אך המאמץ ניכר לעיתים קרובות מידי (ג'ינג'ר עם לבנה, ולמרות האילוץ זה עבד) זהו בהחלט מטבח מחפש, אבל אחוזי הפגיעה שלו לא מספיק טובים ובעיקר, נולד הרושם כאילו אף אחד לא טרח לטעום את היצירות הקטנות שהוגשו ובאמת סודרו נורא יפה על מגוון יצירתי של כלי הגשה.
אם לתמצת את הבעיה האקוטית של כל המנות, הרי שהמכנה המשותף היה - מלוח מידי. האוכל היה פשוט מלוח מידי. זה התחיל עם מנה שכללה מרק מיסו מלוח מידי ובתוכה פרכית מוקצפת של חלמון או משהו, מוטיב הפרכיות יחזור לאורך כל הארוחה כולל באחרונות שמוגשות כל אחת עם הקראסט שלה. מבין שזה קטע מולקולארי כזה אבל בסוף זה בטעם של מה שקונים בסופר אז סליחה אבל לא (ושוב די עם המלח, גם במתוקים, זה לא מעצים את המתוק זה סתם מלוח).
היו מנות טובות - זו עם הבריוש למשל (נחמה קטנה אחת) שהגיעה עם טרטר לניגוב והיתה טובה גם בגרסתה הצמחונית עם סלק, עוד מנה שנזכור היא הגזר שעבר טיפול מרשים ובסיוע פקנים מסוכרים הפך למעדן מפתיע.
ועם זאת היה מעט מידי בשר - רק בשתי מנות בכל הארוחה, אם לדייק - ורק באחת הוא בושל. מנת הדג לברק (נדמה לי) היתה טרייה ועסיסית אך סתמית בטעמה. כך גם היתה מנת נגיס הבשר שלא היתה נימוחה - כאן בהחלט כשלו בטיפול בבשר.
בקינוחים את המנה
עוד פרטים
עזר לי(4)
הוספת תגובה
דיווח על תוכן פוגעני
ilayavni
26 ביקורות
הארוחה הכי מיוחדת שאכלתי אי פעם במסעדה
5.0
25/03/17
חווית האירוח במסעדה הזו שונה מכל מה שחוויתי בעבר. 20 סועדים (בלבד) יושבים על הבר סביב המטבח הפתוח, שבו 5 טבחים שוקדים על הרכבת המנות. תחושה מיוחדת שמתארחים אצל השפים לארוחה פרטית... ואינטימית. הארוחה כוללת 9 מנות (ועוד הפתעות בין לבין), כולן מיוחדות ומורכבות מאוד. טעמים, טקסטורות וכמובן פרזנטציה מדהימה. אני גם בחרתי בתפריט אלכוהול שבו מגישים לצד חלק גדול מהמנות אלכוהול מתאים שהולם את אותה מנה. ארוחה נהדרת, מיוחדת, ובמחיר סביר בהחלט. נחזור!
עוד פרטים
עזר לי(4)
הוספת תגובה
דיווח על תוכן פוגעני
SIVAN
45 ביקורות
ואווו חוויה נדירה
4.8
02/02/17
חוויה קולינרית חדשה מעניינת וטעימה...
280 ש"ח לאדם, 9 מנות שונות ומגוונות, ושירות מדהים!
נהנתי מכל רגע ומכל מנה, אף על פי שמנות קטנות אבל זהו הקונספט
וגם שבעים בסופו של דבר למרות שחששנו... מזה מעט.
ממש טעים! מומלץ!!!
עוד פרטים
עזר לי(3)
הוספת תגובה
דיווח על תוכן פוגעני
דפני
234 ביקורות
חוויה מדהימה ומיוחדת, מומלץ מאוד
4.8
26/05/16
זו לא סתם מסעדה
מדובר על חוויית אוכל חדשנית ומגניבה. שילמנו 280 לבן אדם שזה המון אבל מרגיש שקבלנו תמורה לכסף שזה הכי כיף.
רז השף ושאר הטבחים פשוט מקסימים ולא מפסיקים להסביר על המקום,... האוכל והתהליכים.
כשגענו קיבלנו קוקטייל ממש טעים (למרות שאני לא אוהבת ג'ין בכלל, היה מגניב). אחריו הגיעו 9 מנות, לחלק התחברתי יותר ולחלק פחות אבל מדובר באומנות. מאוד אהבתי את הראשונות - ביניהן היה טרטר בקר עם הרבה אלמנטים של קולורבי, סלמון עם מלפפונים בג'ין ומן ממרח שמיר עם קוויאר סלמון. בעיקרית הייתה צלע טלה מעולה עם פירה עגבניות ובקינוחים היה קרם ברולה עם סורבה של עלי דפנה
הכל היה מפתיע ומגניב, וכל כמה יימים התפריט משתנה לחלוטין. מאוד מאוד מומלץ