הגענו ביום שישי למקום מתוק ביותר. הריח כבר סחרר אותי ומראה העוגות והמאפים חימם את ליבי. הזמנו 2 בורקסים אחד עם גבינה והשני עם גבינה ותרד. שניהם היו טריים אך לדעתנו היחס בין המילוי לבצק...בעייתי ובנוסף הבצק היה שומני מידי. מה שכן קיבלנו גם 2 מאפים של וניל ופיסטוק למרות שלא הזמנו שהיו טעימים. לקחנו איתנו 4 עוגות אישיות להמשך הסופש וכשהלכנו המלצרית אמרה שהם הוסיפו משהו לקופסה ומסתבר שהוסיפו לנו 2 עוגות אישיות נוספות - שיחקו אותה!!. במגזר המתוקים המובילה היא עוגת הגבינה שהיא טעימה בכל קנה מידה ואף שווה את הנסיעה לצפון, העוגה השניה שממש הפתיעה אותנו הייתה עוגת קוקוס במילוי מנגו פסיפלורה (סוג של סולרו כזה שהיה מרענן וקליל). הפאי אגוזים וקרמל היה מאוד טעים למרות שהיה קצת כבד.