זה לא הפעם ראשונה שאנחנו באים למקום ותמיד יצאנו מרוצים. גם הפעם מצאנו לנכון להגיע מתל אביב עד גדרה, כגודל הציפיה כך גם האכזבה. בגלל תינוקת שבחבורה הושבנו במרפסת שגמרי לא הייתה מוכנה... לקליטת אורחים, היה חם נורא והמאווררים לא ממש עזרו. הסטיקים היו קשים ושומניים, ההמבורגרים היו בסדר, הקינוחים על הפנים. מהחום יצאנו תשושים ובסוף החשבון סגר עניין. חבל, היה מקום נחמד.
באנו המשפחה המורחבת לאירוע עם ילדים. ולכן ישבנו בחוץ בדק. בטלפון הבטיחו לנו שאם יהיה קר המקום סגור ויש חימום ולא לדאוג ושימו אותנו במקום יפה. נתחיל בזה שהשולחן לא היה מוכן בזמן, חצי שעה... אחרי, ולא בגלל שהיה תפוס. השולחן צפה למחסן גדול ומכוער. נראה שאילתרו מקום מחוסר ברירה. לא סגור בכלל. הערב היה קר והתחיל אפילו גשם קל. אבל החימום לא עבד. רק כשהגיע הקינוח הצליחו להפעיל חימום אחד. עד אז אכלנו עם מעילים כולנו קפואים. רק רצינו לסיים ולצאת משם. בקיצור-לשם לא נחזור
אכלנו ארוחת ערב כמה חברים והיה ממש טעים! המנות הראשונות (הנקניקיות מעולות!) והנתחים שבחרנו (דנבר ו- T) היו ממש ממש טעימים. דווקא ההמבורגרים היו קצת פחות מרגשים לדעתנו, אבל הבשר היה באמת... מעולה. התוספות היו גם ממש טעימות (השעועית, פלחי תפו"א והבטטה מעלפת). גם הקינוחים היו טעימים, מנת הקדאיף היתה ממש קלילה וכיפית. נהננו!
הגענו בערב יום שישי, זמן ממושך אחרי ששמעתי על פרה פרה, אז הציפיות היו די גבוהות. השירות מזמין, אכפתי ונגיש, וכך גם האווירה שמשדרת המסעדה שממוקמת בלב גדרה בבית ששופץ בהתאמה. אבל... בזה... זה נגמר. מכאן ואילך, רק נפילה. נתחיל: יין אדום הוגש מקורר במקרר, ממש לא לעניין, שווה להשקיע במקרר יעודי ליין, לא המציאו אותו סתם. מנות ראשונות: סוכריות בקר בפולנטה - קוביות נתחי בקר, ככל הנראה של הכתף, יבשות וקשות, ומתיקות הפולנטה לא הצליחה לתקן את הרושם. אפשר לוותר. סלט עגבניות שרי - עבניות השרי הגיעו חתוכות לחצאים, קצת גדול לטעמי והייתי ממליץ על חיתוך לרבעים או שמיניות. אבל הבעיה של הסלט הזה שהוא צריך להגיע קר מאוד ולתת הרגשת רעננות. לצערי הסלט הגיע פושר עד חמים שגרם לו להיות סלט ללא כל השראה, סתם סלט. אפשר לוותר. מנות עיקריות: פילה בקר 300 גר' על מצע ריזוטו - הנתח היה ברמה די טובה, אבל עם בעיה מקצועית. הוזמן מדליונים מדיום+, הגיע רייר, ושלוש פעמים היה נדרש להחזיר ולתקן את הנתחים, מה שגרם לכל אחד לאכול לבד כאשר השני ממתין. דווקא הריזוטו היה טעים, אם כי מעט מלוח לטעמי. דנבר קאט 710 גר' - הוזמן פרוס מדיום-רייר. הנתח הגיע במידת עשייה טובה, והיה סביר ביותר, לא "עפתי", ציפיתי מהנתח להיות הרבה יותר עז בטעמים שלו. אבל האכזבה הקשה הייתה דווקא במראה שלו בצלחת שהגיע. העין "אוכלת" לפני הבטן, מושג שחייבים להפנים ולתת לו חשיבות. נתח בגודל כזה אמור להיות מונח אחר כבוד בצלחת שיכולה להכיל אותו ולתת לו מראה וחשק עז. כאן הוא הגיע בפלטה שבקושי הכילה אותו, ונראה צפוף ביותר ומראה ממש לא מזמין. חבל שמסעדה נופלת על הפרטים הקטנים, שכל כך משפיעים על חווית הסועד. חוסר תשומת לב? חוסר מקצועיות? חבל.
שירות מעולה , אוכל טעים מאוד , אויירה מקסימה פעם ראשונה שלנו , אבל בהחלט לא אחרונה . מומלץ מאוד !!!!!!
הגעתי לשם בצהריים פעם ראשונה לארוחה עסקית עם הבוסית שלי. המסעדה הייתה ריקה לחלוטין אז זה קצת הפחיד אותנו אבל לחלוטין לשווא. המלצרים נתנו לנו שירות מעולה, הסבירו בצורה מפורטת על הנתחים... המיוחדים ועזרו לנו לבחור את המנות שהתאימו לנו. התחלנו את הארוחה עם קישואים ובצלים צלויים, ומנת נקניקיות שהם מכינים בעבודת יד - שתי המנות היו טעימות מאוד. למנה עיקרית לקחנו נתח אחד שחלקנו יחדיו, סטייק פורטר במשקל של 460 גרם שהיה עשוי בצורה מושלמת וקינחנו עם צנצנת לימון, שזה קינוח עם 3 שכבות שהיה קליל וטעים אחרי הארוחה הכבדה. נהנינו מאוד מהחוויה ובהחלט נחזור שוב בעתיד.
ארוחה טעינה ברמה גבוהה המנות עדיבות וההכנה שלהם מקצועית ביותר המלצרים מקצועים והמנות יוצאות ללא רבב. בהחלט אמליץ לחברי לאכול בפרה פרה
שרות מאוד איטי. המלצרים האוהד עסוקים ( שרות ממש חלש) הבשר הגיע לא במידת העשיה המבוקשת . האוכל טעים ומוגש יפה
אכלנו שלושה אנשים, לא היינו מאוד רעבים, אז הזמנו 2 מנות ראשונות ועיקרית אחת (נתח של 650 עם עצם) וקינוח אחד. המנות היו מאוד טעימות, הסטייק נעשה בדיוק במידת העשייה שביקשנו, אווירה קלילה... ושירות מאוד אדיב (טוב היינו היחידים במסעדה (5 בצהריים בשבת)), המקום ענה לצרכים גם של השומר הכשרות בנינו. קצת יקר (אם היינו רעבים היינו כנראה ממש מתבאסים על החשבון) ככה גם מנה אחת יצא לנו 400 לשולחן
אוירה ביתית וחמה, שרות אדיב ומשתדל, בשר איכותי עשוי נכון עם בירה קרה, כמה חברים טובים, לא צריך יותר מזה.