פשוט מדהים!!!! לאחר המלצות רבות הייתי חייבת להגיע ולנסות ונהנתי מאוד ביחוד מהפילה דיז'ון שלהם-ממליצה לנסות בחום לאוהבי אוכל מתקתק כמוני... גם הקרפצ'יו שמוגש עם פרמזן מעל מעולה וחובה... לנסות את הצדפות עם הבייקון ..בקיצור חוויה... תודה לצוות המחבוא על השירות האדיב ונתראה בפעם הבאה...
אני ממליץ בחום על המסעדה הזה. במסעדה זו יש את כל סוגי האוכל. אני נהנתי לאכול את הסטיק פרובנסל, הסטיק היה קל לעיכול וטעמו היה נהדר. לסיום אני ממליץ על עוגת הפאקן , שהיא עוגה נהדרת בעלת... טעם ייחודי.
אני במקור לא מישראל שאלתי את המלצר מה עושה לקוח שנהנה כל כך, אז הוא אמר תעביר את זה הלאה ובכן זה מה שאני עושה מומלץ לכולם
מנות גדולות ומצויינות , הפילה פרובנסל היה מצויין, ממש התפלאתי כשגיליתי שהמנה כוללת שתי חתיכות גדולות של פילה, תמורה מצויינת למחיר, והטעם נהדר - הבשר ממש נמס בפה...
במהלך השנה וחצי האחרונות בהן התגוררתי באילת אכלתי במסעדה אין ספור (יותר ממה שאכלתי בכל מסעדה אחרת בחיי) ומפעם לפעם האוכל והאווירה השתפרו, התפריט מגוון והאוכל מדהים (דגש על הפילה... דיז'ון).ממולץ בחום, עדיפות על אמצע השבוע
במילה פשוטה- מאכזב. הייתי במקום לפני 3 שנים וממש נהנתי, סיבה הגיונית לחלוטין בכדי לשוב למסעדה ולגרור אחרי עוד 5 אנשים רעבים מספיק כדי לכרסם את ריפוד מושב הרכב... חוץ ממנת הקרפצ'יו... שהייתה טובה, שאר המנות היו כשלון. פילה דג יבש (ואפילו רוטב ה"ניו אורלינס" לא הצליח להפיח בו חיים), פילה בקר שאינו אלא רק מתחזה לפילה בקר ומנת דג דניס שלם שמתאימה למי שקיבתו בגודל אגוז, אך במפורש אינה קיבה של אדם בוגר... אפילו הפאי פקאן בסוף היה יבש ובעל חן כפי שלצנון יש חן....
המסעדה מאכזבת ביותר!המיקום בלב השיכונים של אילת- לא משהו. העיצוב- מסעדה עם שטיח בורדו מקיר לקיר מלפני 20 שנה והכל "ישן שמור" בהתאם- צפוף ולא מספיק ממוזג כשהמסעדה מלאה.אז קיוונו שהאוכל... המומלץ בכל פה יפצה - ממש לא. 7 סועדים: 3 מנות בשריות שונות לא נאכלו - בשר פשוט לא טעים צף במיני רטבים שונים. 2 מנות של מאכלי ים נאכלו. הפסטה היתה סבירה. בתור עוגת שוקולד חמה עם גלידה קיבלנו עוגת שוקולד קרה עם קרם מרגרינה עבה.המלצרית היתה חביבה המנות הגיעו מהר- אבל לא לשם כך התכנסנו. על ארוחה של מעל ל-1000 ש"ח ו-3 מנות שלא נאכלו קיבלנו קינוח אחד חינם.התאכזבנו מאד , האירוע שהיה אמור להיות השיא הקולינרי בערב החג הפך לחווייה מעיקה ולא נעימה. הפער בין ההמלצות למקום לא ברור לחלוטין.
אני לקוח ותיק של המחבוא ואני נרגש תמיד להגיע דרומה למסעדה האהובה עלי. אני מוסיף המלצה מכיון שאני מבסוט על הכרטיס החדש שהביאו לי, כרטיס ידיד שלהם זה מראה לי שהם זוכרים אותנו ויודעים... לתת יחס אישי תמיד שאנחנו מגיעים. דיברתי עם אדי אחרי הארוחה גם כן אישיות בפני עצמה, טיפ שלי אם אתם רוצים לדבר איתו אל תגיעו יום שישי כי קצת צפוף . בכל מקרה היה חשוב לי לכתוב כי אני אוהב את המקום ואת האנשים תמשיכו כך רועי
הגענו שישה אנשים ביום שישי האחרון. בשולחן היתה חסרה כוס ולא היו מפיות. לאחר מספר בקשות הגיע מלצר עם ערימת מפיות לא מקופלות ופשוט הניח בחוסר חשק מפית ליד כל אחד כאילו שהייתה סמרטוט. אני... הזמנתי פילה ברוטב חרדל דיז'ון וסוכר חום ששחתה ברוטב. אומנם הבשר היה טעים אך לא הבנתי למה אי אפשר להזמין פילה בקר פשוט רק עם מלח גס ופלפל. התוספות היו הזויות בלשון המעטה - בשביל שישה אנשים צלחת קטנה של גזר גמדי מתוק (כמו שיש בצימעס) וצלחת קטנה נוספת עם 6 חתיכות קטנות של משהו הדומה לבורקס פיצה. איזה מן תוספות אלה למנות שעולות 91 ש"ח?? ועוד לשולחן שיושבים בו שישה אנשים? למנה אחרונה הזמנו עוגת פקאן שהגיעה מתוקה מאוד, ומאוד לא טעימה - מה גם שהחתיכה בגודל 10X10 ס"מ לכל היותר הייתה חתוכה וראו שאחת הפינות היא הפינה המעוגלת של התבנית שהייתה מעט שרופה. כמו כן הזמנו עוגת שוקולד חמה שנראתה כמו עוגת יומהולדת פשוטה ביותר, גם היא בגודל 10X10 ס"מ לכל היותר, תפלה בטעמה שהגיעה שוחה בגלידת שוקו מזעזעת שבתוכה היו חתיכות קרח (כמו שיש בגלידה לא איכותית שנמסה והוקפאה בשנית). בקיצור - אומנם בשר טוב, אך המחירים מוגזמים לחלוטין, חייבים לשנות את התוספות לפירה, תפו"א, אורז וכו' ולשפר ד-ח-ו-ף את צוות המלצרים מאחר והישרות נוראי.
אחרי הרבה המלצות ושמועות...הגענו סוף סוף למחבוא שכל כך שמענו עליו. אחת המסעדות הכי שוות שאי פעם אכלנו בה. סטיקים ברמה, שירות נעים וחברי, קינוחים...והנאה..... שווה לבוא למסעדה גם מאוד... מרחוק. בדוק. כל הכבוד על החזקה של כזאת מסעדה!! מזל שיש כאלה באילת. עשיתם לנו את החופשה. משפחת כהן