טוב...קטע מגניב כי בדיוק הרגע גיליתי שאף אחד חוץ ממני לא כתב חוות דעת מאז שכתבתי בפעם הקודמת..
אז ככה הפעם שניצליין קיבלו ציון נמוך יותר וכדאי שהבעלים יקראו ויפנימו כי בכל זאת...רוצים... לחזור לאכול..אבל לא בכוח.
הזמנו 3 סוגי שניצלים שונים בצלחת כולל תוספות.
א.למה לשים שניצל בודד גלמוד בצלחת בגודל L?
ב. תוספות כמו סלט וירקות קלויים - תהיו נדיבים לא צריך להתחנן לעוד כף...ולמה לא לשים ביחד עם השניצל בצלחת...גם חוסך וגם לא מעייף את הלקוח.
ג.נראה לכם הגיוני לגבות 45 ש"ח על ארוחה בצלחת בלי פיתה/באגט..משהו? הרי שניצל בבאגט עולה 37 ש"ח כמדומני...(מזל שהעובד דלפק קלט שאני בשוק ונתן לי חצי באגט שהיה פנוי..)
ד. הידית של הברז לשטיפת ידיים יצאה מהמקום...במקום לשלוח את כולם לשטוף ידיים בשירותים -תתקנו.
אחרי כל זה השניצל באמת טעים,פריך. העובדים כולם עם כפפות שזו נק' שראויה לציון בפני עצמה והאוכל מגיע יחסית מהר גם בשעות העומס.
נ.ב למה שורות מיותרות בחשבונית אם לכל דבר יש שם...לא מבין.
קיצר פעם הבאה אם לא תשתפרו נגיע לאכול בבאגט.
עוד פרטים
עזר לי(1)
הוספת תגובה
דיווח על תוכן פוגעני
lio
57 ביקורות
צהריים?באגט?תקנו
4.3
09/11/18
התחדשנו בשניצליין לאחר שהמקום עבר תהפיכות והחליף את פיצהל'ה ולאחר מכן את המסעדה החלבית שהייתה שם...לפי התור בשעות הצהריים תבינו למה אנשים באים - בכל מקרה אני הזמנתי שניצל צ'ילי(28 ש"ח)...וחברי הזמין סלט שניצל (36 ש"ח נראה לי..) מה שקנה אותי זו העובדה שכל העובדים למעט הקופאי עבדו עם כפפות, המקום מרווח פחות אהבתי את העובדה שאין סדר בתור ו/או אפשר לחייך תוך כדי שלוקחים ממך הזמנה, תשלום, מגישים את האוכל(אחרת היו מקבלים עוד כוכב) אבל זה בסדר כי זה מה שימתג את שניצליין בתור מקום לקחת באגט וללכת ולא מקום לקיים בו פגישות,ארוחות משפחתיות ועוד..