מיד כשהתיישבנו קיבלנו הרצאה על ניסיונו והקרדיט של השף.
שתי מנות ראמן, אחת עם פירות ים והשניה עם בטן חזיר הגיעו עם ציר מלוח מידי שהאפיל על הטעמים. מנות ראמן זהות במקום דומה בטוקיו עולות...10 דולרים והמקומיים לא מוכנים לשלם יותר מכך על מנה בסיסית זו, פה מדובר סביב ה-60 ש"ח לאחת.
יותר מוצלחת היתה מנת הים על בסיס אורז שהיה טוב ובמרקם יפני אמיתי אך שוב יקרה מדי לקערה לא גדולה, המקום הוא פונקציונאלי ואינו מושקע רבות בעיצוב וגם לא מצפים לטיפ כפי הנהוג ביפן, אך המחירים הגבוהים מן הסתם מגלמים אותו, קערה עם גזרים, מלפפונים, פולי סויה וכו' עם כמה חתיכות סלמון לא צריכה לעלות כל כך הרבה במיוחד שאין מדובר בעבודת שף אלא בחיתוך מוצרים ותו לא.