מתכון איך להרוס מתכון. לקחנו היום בערב טייק אוויאי מנה שאנחנו מאוד אהבנו. אנחנו אוכלים די הרבה במסעדות, וחלק מההנאה זה להתאפס על כמה מנות טובות ולעשות הזמנה חוזרת. הכי טוב, לא? כמו המנה... של חלומי מוקפץ ברוטב אסיאתי בביץ קלוב חיפה בטיילת, ושמגיע עם לחם ארוך וטעים שמתאים במיוחד לטבילה ברוטב. מה עושים במסעדה? מורידים את הרוטב האסיאתי, מורידים את הלחם הטעים, מוסיפים כמה חתיכות של טאקו קשים, מעלים קצת את המחיר...ומקבלים מנה סתמית שלא שווה...ואומרים לי שהטבח אהב את המנה. (הוסיף כמה סלייסים מילימטרים של אגס שלא נותנים כלום) האם יכול להיות ששחכתם מי הלקוח? אכלנו בבית. לא טעים. מקווה שארז מסתכל פה, מקווה שהטבח מסתכל פה. ומקווה שתקשיבו ללקוחות.