אתחיל בכך ש...אני חושב שכל פודי/ית בישראל צריך להגיע לפה ולהתענג!!!
ועכשיו בואו נעבור ל...פרט מעניין ...בימי חמישי במקום מתקיימת לה מסורת של דגים חיים, אור מפליאה במטבח ביד בטוחה...
ובמנעד טעמים שלא היה מבייש מסעדות בעלות יחוס עם שפים מהמובילים בישראל
אנחנו הזמנו :
סלט סלקים אפויים על עלים ועל קרם מסקרפונה כמהין, שקדים ובלסמי
וואו וואו ועוד פעם וואו , מנעד הטעמים מדהים כל ביס היה עונג אמיתי
קרפציו מוסר , תאנים, מיקרו צנונית ובזיליקום, פיסטוקים, קרם פרש, מלח טימין, אחד הקרפציו דג הטובים שיצא לי לאכול , חמצמץ במידה השילוב עם התאנים הקרם פרש עשה את זה למשהו מדהים ...
ברוסקטה פרידה , יוגורט יווני מתובל, תאנים צלויות בשמן זית, סביצה פרידה, שאלוט, שקדים, פטרוזיליה , ביס מושלם שגורם לחיוך רחב של עונג ושימחה ...היה פשוט ממממ
ניוקי עננים- ניוקי קלאסי, קרם שמנת כמהין, פטריות, פרמז׳ן, מדוייק , אווירי, טובל ברוטב מדוייק שעשה לו המון כבוד אך השאיר אותו כמי שמוביל את המנה פשוט מנה מצויינת
ארטישוק א-לה רומנה, פסטו הום מייד, ארוגולה, שקדים ופיסטוקים, בלסמי, גרנה פדנה, אחד המנות הכי מענינות , מנעד טעמים שמאתגר את החיך משתנה בפה וגורם לך לנשום ולבחון את עצמך ...מדהים
טונה טרטר על קרם עגבניות צהובות שום שמן זית ועלים = זה היה הקינוח שלנו , ואיך אומרים ...סיימנו אותו עם האצבעות ...
כל אלו + 3 שתייה בעלות של כ250 ש"ח ...
מי אמר אני ולא קיבל ?
חוזר על תחילת ההמלצה שלי ...כל פודי/ת בישראל צריכים לבוא למקום ופשוט להתענג ...אה כן גם אלו שהם לא פודיס ...ההנאה מובטחת