כל פעם נהנים יותר מהפעם הקודמת, רק חבל שכבר אין את המנת פתיחה עם הארטישוק הירושלמי! השירות מעל למצופה, יחס אישי, מאוד מכבד. לא מחליפים את מנת הפיצה פונגי ופסטה פונגי- ואף פעם לא... מתאכזבים!!
אכלנו שם לפני חודש לארוחת ערב - פסטה וסלט. האוכל היה מעולה, גם השירות, אבל היה קצת צפוף באזור השולחנות..
הזמנו מקום בצהריים לשעה תשע בערב במסעדה. כאשר הגענו, ולמרות שההזמנה שלנו הייתה רשומה במחשב לא היה מקום פנוי והמארחת רצתה לתת לנו לשבת על הבר. במקרה, בדיוק התפנה מקום אז לא הייתה בעיה... באמת. החלטנו להזמין אנטיפסטי ורביולי גבינות. האנטיפסטי היה קר, רובו היה מורכב מבצל ודל מאוד בירקות אחרים. הרביולי היה בינוני בטעם, והוגש בצלחת גדולה עם הרבה רוטב שבתוכם שוחים להנאתם 5 כיסונים (יש רבים לרביולי?) בלבד! לא שווה את המחיר, לא מבחינת הכמות ולא מבחינת האיכות. ויותר מכך מביש ביותר. השיא היה, כאשר אמרנו זאת למלצר, לא בדרישה לפיצוי, אלא בתור הערה להעביר הלאה, והוא ברוב חוצפתו העיז להגיד לי:"כל מי שמזמין את המנה הזו שבע ממנה, אבל אם את לא, אז את יכולה להזמין עוד משהו". אני לא נוהגת למצוא כל הזדמנות בשביל לקבל פיצוי, ואני לא חושבת שחייבים לפצות אותי, אבל בטח אני לא צריכה לזכות בתגובה כזו. בקיצור, מי שמחפש מקומות כשרים בתל אביב ובמרכז, וגם מי שלא, יש מקומות הרבה יותר טעימים, נעימים, מסבירי פנים ומשביעים מזה.
הגענו למסעדה בעקבות הקופונים .הזמנתי מקום אבל הגענו באיחור גדול.הציעו לנו לשבת רק על הבר ולא רצינו ראינו שבחוץ יחסית ריק ושאלנו אם אפשר בחוץ.המארחת אמרה שכן.שאלתי אם בחוץ זה למעשנים... בלבד המארחת אמרה שלא ותושיב אותנו במקום בו לא מעשנים בחוץ. אבל מילים לחוד ומציאות לחוד.כמה פעמים הרגשתי שאנשים פשוט עישנו לידיינו וזה ממש היה מאכזב כי זה היה לנו מאוד חשוב. האוכל בינוני ,לא שווה את המחיר בעיני. יש מקומות עם מחיר שפוי יותר וברמה גבוהה יותר. לא נראה לי שאחזור למסעדה שוב.
הגענו בעיקבות אחד ממבצעי השוברים. התקבלנו בחיוך ובסבר פנים יפות. המארחת והמלצרים מאוד אדיבים והשירות מפנק. אוכל עשוי בקפידה, טרי וטעים מאוד. נחזור מהר מאוד !
אתמול חגגנו לאשתי יומהולדת. הזמנו מקומות מראש לשעה 19:30. כאשר הגענו המתנו משהו כמו 20 דק' שכן המארחת טענה כי עורכים לנו את השולחן. לאחר שעברו להם ה- 20 דק' פניתי שוב למארחת היא אמרה את... אותה תשובה כאילו היא מאמינה למה שהיא אומרת. אני אומר כמה זמן לוקח לערוך שולחן. אציין כי המסעדה לא הייתה מלאה בשעה הזו. התיישבנו האווירה הייתה נחמדה העיצוב היה נעים מאוד וחשבנו שתמו ייסוריינו. עד שמישהו מהמלצרים התייחס אלינו עברה לה עוד רבע שעה ושוב לאחר שאנו ביקשנו זאת. המלצר היה נחמד המליץ על מנות הזמנו מנת פתיחה ומנות עיקריות. מנת הפתיחה הגיעה לאחר זמן סביר אבל אחרי שסיימנו את מנת הפתיחה עברו להם עוד 20 דקות מייגעות. המנות היו טעימות מאוד אם כי הם היו קטנות ולא משביעות. לאחר שסיימנו את העיקריותן, שוב עד שהתייחסו אליהו כדי להביא לנו את תפריט הקינוחים עברו 20 דקות. אחרי שהזמנו את הקינוח והקפה חיכינו תשמעו טוב 30 דקות והקינוח הגיע בלי הקפה. אחרי שנאלצנו להסב את תשומת ליבו של המלצר עברו עוד כמה דקות ארוכות עד שהקפה הגיע וביינתים הסתיים לו הקינוח. מנהלי אונו היקרים, יש המון מה לעשות בתחום שירות ללקוח ויפה שעה אחת קודם. אוכל טוב אינו חזות הכל.
יש לי חבר שומר כשרות שתמיד גורם לי לשבור את הראש איפה לאכול איתו, אבל אונו פתרה לי את כל הבעיה. הזמנו יחד פוקצ'ה ומלפטה (שהיו סופר טעימים) ואחכ אני לקחתי את הסטראצ'טי תרד, והוא הזמין... פילה סלמון שלטענתו היה מעולה. בלי קשר לכשרות, נדיר שלצמחוני כמוני יש מבחר כזה גדול של מנות במסעדה, ואני שמח שגיליתי מקום שבו גם לי יש סוףסוף מה לאכול
אני בדרך כלל לא נוטה לרשום תגובות על מסעדות, אבל המסעדה הזו לא השאירה לי ברירה. ראשית, ביצענו הזמנה של מקום בטלפון ונאמר לנו שיש מגבלה של שעתיים לשולחן (לא ברור לי מי אומר דבר כזה, ואם... אני מזמין במשך שעתיים אז יעיפו אותי?). הזמנו למנה ראשונה פ'וקצה. כן כן, חתיכת לחם עם מטבל. הגיע אחרי 35 דקות. (נציין שפוצנו באנטיפסטי). למנה עיקרית רביולי ופיצה- הגיעו אחרי שעה שישבנו בשולחן (ולחשוב שצריך למהר כי עוד שעה מעיפים אותנו). הפיצה הייתה בסדר גמור, קטנה אבל טעימה. הרביולי היה טעים, אבל בשביל 5 חתיכות רביולי לשלם 56 שקל נראה לי מוגזם. מיותר לציין שויתרנו על קינוח כי לא היה לנו כח לחכות שעה לקינוח פיצפון. 150 שקל ונשארנו רעבים. לשם אני לא חוזר.
טוב, החלטתי לשתף בחוויה קולינרית שעברה עליי אתמול בצורה מפורטת למרות שבדרך כלל אני לא נוהג לעשות כן, אבל החוויה הייתה כל כך טראומטית שהחלטתי שחשוב שגם חבריי יידעו על כך.. יש מסעדות... שמתפארות בגדולתן, מביאות את השפים בעלי השם הגדול ביותר, יועצים קולינריים שאין שני להם ואפילו מתעדים את תהליך פתיחת המסעדה וקבלת ההחלטות בתכנית טלוויזיה! מסעדת uno נתנה את חותמתה כמסעדה איטלקית כשרה שאין שניה לה במדיה הטלוויזיונית.. אבל לצערי אתמול, סבלתי מכל ביס ובכלל מכל ה״טקס״ שלמענו אני פוקד מסעדות, אותו טקס שכולנו אוהבים.. אתמול בשעות אחה״צ נכנסנו אני וידידתי למסעדת UNO בהמלצתי וקיווינו כי נצא פעוריי פה! מרגע ביצוע ההזמנה ועד להגשת הבורסקטת איזבלה שהזמנו (בורסקטה עם בצלצלים מקורמלים וגבינה כחולה) עברו כ40 דקות.. כמובן שהמנה הגיע עם התנצלות על בעייה במטבח.. בסדר, לא נורא..כאשר הניחו לנו את המנה על השולחן פתאום ראיתי ייצור חי הולך או אולי זוחל וטועם את הבורסקטה שלי לפניי!! חוצפן!!! מייד ביקשו להחליף לי את המנה ואני אמרתי... נו שויין קורה, לא נורא! לבינתיים כפיצוי מצאו לנכון להביא לנו מספר חתיכות ירקות אפויים( למרות שהם היו קרים כאילו יצאו מהמקרר) אני מאמין כי הם קוראים לזה אנטיפסטי למרות שלדבריי המלצר אנטיפסטי היא מנה חמה, והירקות האפויים הקרים היו כל כך עצובים עד כדי כך שהבצל באמת בכה מאוד.. לאחר מספר דקות שוב הגיעו הבורסקטות ושוב... מנה קרה, עם בצלים חתוכים עבה מדיי ונגיעות גבינה שספק עם הבעלים היה נותן את חותמו על רכישת הגבינה הזו.. אבל האכזבה הכי גדולה היה מן המרקם הקר והכמעט קפוא של המנה כולל הבורסקטות עצמן שלפתית יש יותר טעם מהם.. למנה עיקרית הזמנו לינגוויני ( שהגיע אל דנטה אבל עם רוטב קר קר קר) וניוקי בטטות שפשוט גרם לי להתאבל על המותגUNO.. הניוקי פשוט לא היו ניוקי, אפילו לא הזכירו ניוקי.. הן היו כופתאות פירה ללא טעם וללא מרקם, חתיכות הבטטה היו חיות, כאילו לקחו בטטה וחתכו אותה לקוביות ללא כל בישול או אפייה.. והרוטב..... בואו נגיד שטוב שהביאו פרמז׳נו ופלפל שחור גרוס.. כי זה היה הטעם היחידי שהיה למנה... ולמה ידידיי? למה אתם מתפארים ביצירות מופת ובפועל מאכילים אותנו בגלוייה? למה אתם מבטיחים לנו סערת רגשות בפה בעוד שאתם גורמים לנו לשיברון לב? אתם הריי לא מוצר חד פעמי.. פשוט חבל!
אני ובן זוגי חגגנו 3 שנים במסעדה. בחשבון של 160 שח יצאנו מאוכזבים והחלטנו לא לחזור בשנית. האוכל לא היה טעים. לא היה טרי. לא מצדיק את המחיר. ובנוסף לכל, הברמן לא הציע שום דבר לאחר שראה... שלא נגענו במנה הראשונה. שירות מאכזב ביותר. אציין בנוסף שלא חזרו עליי לאשר הגעה למסעדה.