נגישות
נגישות

דון ויטו - DON VITO ביקורות וחוות דעת - עמוד 10

דירוג גולשים

3.5
אוכל
3.5
שירות
3.5
אווירה
3.5
מחיר
3.5

הייתם כאן? הוסיפו חוות דעת

94 ביקורות וחוות דעת על דון ויטו

 - תמונה
3 ביקורות
5.0
30/03/06

המסעדה הכי טובה בהביסטוריה זה פשוט חט לא לאכול שמה גם כשר וגם כל כך טעים פשוט משהו מדהים בין אם זה הפרימוורה המעולה או הרביולי האלוהי או הפוקצה המדהימה או הפיצה המדהימה,פשוט כל דבר שמה... טעים בטירוף,כולל הקינוחים הטעימים פשוט לא יכולתי להפסיק לאכול ,ממש ליקקתי את האצבעות פשוט חלום הכל גדול מועצב יפה והכי חשוב ממש טעים וגם האוירה המדהימהב ששוררת שם והעיצוב המדהים והשירות המפנק והמיקום הנוח להפליא ומה שברור שאותי הם יראו הרבה שם הנאה צרופה ובלתי נשכחת פשוט חוויה מדהימה אתה פשוט חושב לשעה שאתה חי באיטליה,והכל בעל סטייל יוקרתי והחורים זולים ביותר פםשוט חלום מסעדה כזאתי חלומית במקום כזה טוב ועוד כשר ממש חלום ומי שלא אהב את המסעדה הזאתי כנראה מתאים לרמה של המסעדות שהיו עד עכשיו אז שבלכום שיבואו וילכלכו שפשוט ילכו לשיפודיות.כי מסעדה כזאתי מתאימה רק לאנשים שיודעים מה שהם אומרים.

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
1.3
09/03/06

לא להתקרב. ישבנו ארבעה חברים, כל אחד הזמין עיקרית, כל מנה הגיעה בהפרש של רבע שעה לפחות כשהסועד האחרון היה במנה העיקרית הראשון סיים את הקינוח. האוכל היה מאכזב (אלא אם כן אתם אוהבים... מסטיקים לעוסים במנות שלכם). המלצה שלי, תתרחקו!!!!!!

עוד פרטים
הוספת תגובה
moshe - תמונה
moshe 3 ביקורות
4.3
12/02/06

הזמנו אירוע של 20 איש. היה מקום מספיק מרווח, האוכל טרי וטעים, השירות היה יוצא מהכלל.

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
3.3
28/01/06

לפני כשבוע הייתי במסעדה (הלכתי בעקבות המלצה ובהחלט לא התאכזבתי). האוכל היה נחמד מאוד פסטות טובות, גם המנות הראשונות. השירות היה מעולה!!!! וזה מה שעשה את הארוחה לטובה עוד יותר.... אני... בעצמי אפילו הצעתי עבודה בחברה שלי, למלצרית ששירתה אותנו והראתה מיקצעיות רבה. תודה!

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
2 ביקורות
1.3
24/01/06

היינו היום לארוחת בוקר. הסלט היה מקולקל, האוכל נראה כאילו ממוחזר ממליון שולחנות אחרים.השרות על הפנים, יד ימין לא יודעת מה עושה יד שמאל, המקום מלוכלך!!!!!(הרצפה, הכלים, הפנלים....).מעבר... לכך מאוד רועש.מזמן לא קיבלתי תגובה כל כך אנטיפתית מצד אחראית המשמרת בקשר לכל טענותיי.בקיצור - לא להתקרב!אנחנו, בכל מקרה, לא נחזור.

עוד פרטים
הוספת תגובה
בן - תמונה
בן 5 ביקורות
2.3
23/01/06

האוכל טוב ומעלה, המקום נעים וחם, אז למה השרות על הפנים, הצעקנות נוראית ולא נעים לשבת מעבר לחצי שעה?ממליץ: להקפיד על צוות לעניין ויותר מיומן ואולי גם דילול שולחנות יעשה אך טוב למקום (טוב... שם משמן טוב...).

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
4.0
16/12/05

בתאריך 15/12/05 חגגנו את יום נשואי אם מספר זוגות חברים. השירות והאכל היה סוף הדרך. המשיכו כך...

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
1.3
31/10/05

חברים יקרים, בתור בן אדם שעובד באיזור וביקר במקום מספר פעמים בשנה ומשהו האחרונות שדון ויטו קיימת, ניתנה לי ההזדמנות לראות איך המקום פשוט לא מתייצב עם הזמן. המקום משרה אווירה חובבנית בכל... רמ"ח אבריו: שירות אדיב אך איטי ולא יעיל. צוות המלצרים לא מנוסה ולא מסונכרן, כל כמה דקות ניגש מלצר או לשאול אם הכל בסדר (דקה אחרי שמלצר אחר ניגש לשאול את אותו הדבר) או להניח הזמנה לא נכונה. המנות לא מגיעות יחדיו והאוכל בינוני. כעבור 15 שעה של המתנה לשתייה החמה ובדיקה אצל 3 מלצרים שונים החלטנו שנמאס לנו השארנו כסף וטיפ ועזבנו את המקום. הדובדבן של הקצפת היה ללא ספק כאשר אחראית המשמרת יצאה החוצה לשאול אותנו מה עם הכסף. בקיצור חובבנות ברמה מאוד גבוהה.

עוד פרטים
הוספת תגובה
אבי - תמונה
אבי מבקר מתחיל
1.3
14/10/05

בעבר היה המקום מצויין לארוחות בוקר. הלחמניות היו טריות ופריכות והסלט ירקות הדק היה מהמם. אי אפשר היה להתעלם מנוחות ההגעה והלבביות שבכניסה. אבל וחבל השירות למרות ריבוי המלצרים חובבני... ומטה הביצים שמגיעים בצלחת מהודרת קרות והולך החשק. הלחמניות הטריות - כדאי לבדוק בטלפון אם יהיו! חבל שמקום כל כך מבטיח מפנה מקומו לבינוניות לשמה. בעבר - המלצנו לכל חברנו, היום - מומלץ לחפש מקום אחר. חבל שנגוז לנו החלום.

עוד פרטים
הוספת תגובה