סוכות הוא חג משפחתי וגם חופש די ארוך. כדי שתוכלו להעביר אותו יחסית באופן מאוזן ולא רק חגיגי, ליקטנו עבורכם דילים חביבים במסעדות ברחבי הארץ. אז איפה אוכלים בסוכות 2019? המדריך לאושפיזין במסעדות (עם הילדים או בלי).
יום כיף: איפה יוצאים לאכול עם כל המשפחה?
על הדרך: המסעדות השוות בתחנות הדלק
טבעי שזה טעים: המסעדות הטבעוניות הטובות בארץ
תל אביב
רוסטיקו
רשת רוסטיקו התל אביבית מציעה מטבח איטלקי קליל וצעיר. בין היתר מציעים כאן מנות פסטה, פיצה ואחרות בהתאמה לחך המקומי. בין היתר יש מנות שילדים ישמחו לאכול כמו פוקאצ'ה (18 שקלים); שרימפס בחמאת לימון (47 שקלים); פסטת לינגוויני עם פירות ים (83 שקלים); קוביות דג סלמון (78 שקלים); מנות פיצה מגוונות (מ-58 שקלים), ועוד מנות בשר ודגים. יש גם מנות ילדים במיוחד לסוכות במסגרת פיאצה רוסטיקו, שבמסגרתן יוכלו הצאצאים לבחור צורת פסטה עם רוטב לבחירה (36 שקלים, בולונז ב-46 שקלים), להם אפשר לצרף שתייה ו/או גלידה ב-10 שקלים לכל תוספת. במסעדה שבשרונה יש גם גני שעשועים ומרחבים ירוקים אז בכלל..
רשת רוסטיקו – מתחם שרונה, קפלן 22, 053-9367141; שד' רוטשילד 15, 053-9443070; בזל 42, 053-9442920
יש גם גלידות לכולם. מנה במסעדת רוסטיקו (צילום: באדיבות המקום)
סיטארה
סיטארה, מסעדת שף הצופה לים במתחם סי אנד סאן בצפון תל אביב מציעה לכבוד סוכות תפריט ספיישלים בסימן יינות רמת הגולן בהרכבתו של השף אורן מורד. בין המנות שמחכות לכם בימי החג: סלמון אדום, כבוש בסלק ומרלו, קרם סלק צלוי, סלט תפוחים ואננס טרי (72 שקלים); אוסובוקו טלה, ירקות שורש, ציר טלה וקרם תפוחי אדמה (149 שקלים); טונה אדומה בקראסט פיסטוק, קרם ארטישוק ירושלמי (149 שקלים); חזה אווז בקרם דלעת, אגסים צלויים, דלעת ערמונים. סירופ קברנה סוביניון ירדן יקב רמת הגולן (159 שקלים); בריוש כבד אווז, תפוחים צלויים בדבש ענבים וקראמבל צ'ילי אדום (89 שקלים). לצד המנות יככבו במסעדה כמה יינות מיוחדים בהם שרדונה קצרין ירדן יקב רמת הגולן; יראון יקב הרי גליל ועוד.
סיטארה - רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן, תל אביב, 053-9443447
תפריט בסימן יין. סלמון אדום של סיטארה (צילום: יהונתן בן חיים)
פר דרייר
לרגל חג הסוכות יוגש בגן הסודי של בר היין והמסעדה פר דרייר במתחם נגה בתל אביב בראנץ' קלאסי (13-20.10 עד 16:00). בין המנות: אגז בנדיקט, שקשוקה, פיצות, פרנץ' טוסט, סלטים ועוד.
פר דרייר - בת עמי 7, תל אביב-יפו, 03-6292111
חגיגה בגן הסודי. בנדיקט של פר דרייר (צילום: ovlac)
ורנדה
לרגל חג סוכות ורגע לפני תום העונה תהפוך המרפסת בעלת חופות העץ עם הנוף לים ולטיילת תל אביב לגרסה של סוכה אורבנית עם קישוטים. בצוהרי החג ייערכו מסיבות צהריים עם ספיישלים חגיגיים של השף כפיר ינין בליווי קוקטיילים צבעוניים.
ורנדה - הירקון 115, תל אביב, 053-9383514
צוהריים, ים וקוקטיילים. ורדנה (צילום: יח"צ)
מרכז
אברטו
מסעדת אברטו בגדרה, בהובלת השף אסף שטרן, תציע במהלך סוכות תפריט בראנץ' עשיר עם מנות ספיישל (14-17.10 בשעות 14:00-9:00). הבראנץ' כולל בופה עשיר עם מגוון לחמים, גבינות, סלטים, קישים, בורקס תרד וריקוטה, תבשיל פריקי, אנטיפסטי, דגים כבושים, מטבלים ועוד. כל סועד בוחר ביצים לבקשתו או אחת מהמנות הספיישל: אגז בנדיקט, שקשוקה ים תיכונית, קרואסון סביח, קרוק מאדאם ועוד (מ-89 שקלים לסועד). בחול המועד יוגשו מנות נוספות בהן קרואסון צלי כתף, עם איולי שום דבש וסלנובה (143 שקלים); סלמון בבשמל גבינות, תפולי אדמה, ברוקולי ושורשים (157 שקלים);סטייק & eggs, סינטה עם ביצת עין, תפוחי אדמה קונפי בסלסה ורדה (167 שקלים). מנות ילדים ב-45 שקלים.
אברטו - שכביץ 5, גדרה, 053-9374768
מנות מיוחדות לילדים. תפריט בראנץ' לחול המועד באברטו (צילום: אפיק גבאי)
לחם יין
במסעדת לחם יין הוותיקה ביהוד חוגגים את חודש האוקטוברפסט ואת חגי תשרי עם תפריט האפי האוור חדש עם מבחר מנות ונקניקיות מיוחדות. בימים ראשון-חמישי במהלך חודש אוקטובר מ-19:00 יגישו מנות ספיישל מלוות בבירת ווינשטפן. בין המנות המיוחדות: נקניקיית עגל בסגנון ווילווואסט (81 שקלים); נקניקיות מרגז, נקניקיות בקר וכבש חריפות (78 שקלים); כריך ציידים עם נתחי סינטה ורוקט (89 שקלים); צ'יפס בלגי וצ'יפס בטטה (19 שקלים למנה); קריספי חציל (43 שקלים); המבורגר טבעוני – ביונד מיט (79 שקלים) ועוד. בנוסף, מי שירצה רק לשתות כוס בירה יוכל ליהנות ממבצע של 1+1 על מותגי הבירה השונים שבמסעדה בהם סטלה וטובורג.
לחם יין - דרך החורש 4, יהוד, 053-9443662
לחיים. האפי האוור חגיגי במסעדת לחם יין (צילום: איתיאל ציון)
Del Borgo
חוגגים סוכות בבראסרי Del Borgo, קרוב לים בהרצליה, עם הטבה טעימה בחול המועד סוכות - על כל הזמנה של מנה עיקרית תקבלו מנה ראשונה ללא עלות. בין המנות העיקריות המוצעות בתפריט: פילה סלמון על מצע פירה (91 שקלים); דלבורגר עם תערובת של כבד אווז, 250 גרם (85 שקלים); פיש & צ'יפס (72 שקלים); סטייק פרגית על הגריל ברוטב עגבניות, פטריות, שום וצ'ילי (72 שקלים) ועוד. המנות הראשונות בחינם הן, בין היתר, פטה כבד Del Borgo ברוטב פירות יער וקונפיטורה ומוגש עם ברוסקטות (54 שקלים בתמחור הרגיל); טרטר דג עם צנונית, בצל סגול, פלפל אדום, עירית ובצל ירוק מוגש עם ברוסקטות (56 שקלים בתמחור הרגיל), פרחי כרובית בתנור (39 שקלים בתמחור הרגיל) ועוד.
בראסרי Del Borgo - רמת ים 60 הרצליה, (סמוך למלון דניאל), 053-9387201
פינוקים חגיגיים במיוחד. טרטר דג של בראסרי Del Borgo (צילום: יח"צ)
תל יצחק
מסעדת תל יצחק, השוכנת בתוך בוסתן בלב השרון, מציעה לבלות את חג סוכות בסביבה ירוקה ועם כמה מנות ספיישל רק לימי החג שיצר השף אייל גימשי. בין המנות קרואסון שחיתות - קרואסון חמאה, עריסה מתוקה, לימונים כבושים, ספריבס טלה, איולי עמבה, גלייז ברביקיו בצלי שאלוט וכוסברה; חריימה פירות ים עם לוקוס שלוק בשמן זית, מולים, קלאמרי ועוד.
תל יצחק - קיבוץ תל יצחק, 053-9381377
סוכות בבוסתן. מסעדת תל יצחק (צילום: בן יוסטר)
ירושלים
כרמא
בבראסרי הים תיכוני כרמא בעין כרם מציעים בחול המועד סוכות דיל להורים שיזמינו ארוחת ילדים לקטנטנים - כוס בירה צוננת במחיר מיוחד של 15 שקלים (15-17.10 בשעות 19:00-12:00). בין המנות בתפריט הילדים: שניצל ביתי שמוגש עם צ׳יפס או פירה (48 שקלים); פסטה עם רוטב עגבניות / שמנת / ללא רוטב (44 שקלים); פיצה מרגריטה לילדים (52 שקלים).
כרמא - עין כרם 74, ירושלים, 053-9439229
דיל משפחתי. תפריט ילדים במסעדת כרמא ירושלים (צילום: גיל אבירם)
וילה בראון
בחצר של וילה בראון, מלון הבוטיק הירושלמי, תוצב בחג סוכה גדולה ומקושטת ובה תוגש ארוחת בוקר זוגית בהנחה לרגל החג. בתפריט הבוקר של השף ישי שופן יש חמש מנות טאפאס ישראליות עם טוויסט, כמו ירקות ממולאים על יוגורט כבשים, קרם חצילים עם סומאק וקרוטון בריוש, מקלות חלומי חמים עם טחינה וסילאן ומנות מתחלפות אחרות, לצידן תוגש מנה עיקרית לבחירה (מתוך שקשוקה, אומלט, קרואסון סביח, תבשיל ירוקים ועוד), שתייה חמה וקלה וכוסית קאווה (180 שקלים לזוג, במקום 120 שקלים ליחיד).
וילה בראון - הנביאים 54, ירושלים, 02-5011555
ארוחת בוקר בווילה בראון (צילום: אסף פינצ'וק)
חיפה והצפון
ג'ויה
סוכות בניחוח איטלקי במסעדת ג'ויה החדשה שנפתחה לאחרונה בראש פינה. בחול המועד סוכות, 15-17.10, יוגשו ארוחות צהריים עסקיות בהנחה של 15% בשעות 17:00-12:00. במרכז המסעדה בר רחב ידיים ומטבח פתוח, שבמרכזו הוצב טאבון ענקי, כך שכל המנות נעות מול עיני הסועדים, והפסטות והבצקים נעשים במקום בעבודת יד. בין המנות ממטבחו של שף ירון גור שיוגשו גם בחג: ארנצ'יני (38 שקלים); סביצ׳ה בורי (52 שקלים); פולנטה עם פטריות פורטובלו, כמהין, ערמונים, אספרגוס, פרמזן ושמן כמהין (48 שקלים); פיצה טרטופו (62 שקלים); ניוקי פורצ'יני וערמונים (68 שקלים) ועוד. יש פסטות מחיטה מלאה או ללא גלוטן. כשר.
ג'ויה - דרך הגליל 12, ראש פינה, 053-9370333
בואו לעסקיות. מסעדת ג'ויה ראש פינה (צילום: סיון שובי)
גבינות אלטו בשמרת
בקיבוץ שמרת בגליל המערבי תוקם סוכה כשרה של מחלבת אלטו, המתמחה בגבינות עיזים וכל זאת בתוספת נוף גלילי ירוק ובוסתן עצי פרי. בבית הקפה של המחלבה יגישו גם בסוכות ארוחות חלביות כשרות על טהרת תוצרת מחלבת הבוטיק שלהם. התפריט כולל ארוחות בוקר עשירות המבוססות על גבינות אלטו ומוגשות לאורך כל שעות פעילות בית הקפה, קינוחים חלביים, כריכים, סלטים, ועוד. אפשר גם לקנות לדרך.
מחלבת אלטו - קיבוץ שמרת, 077-9964403
אלטו, מאפה ברי (צילום: מיזם אוצרות הגליל)
דרום
כפות תמרים
אם אתם מתגוררים באזור אילת והערבה או שאתם מתכננים לנפוש שם בסוכות, תוכלו לאכול במסעדת כפות תמרים הנמצאת בקיבוץ אילות, ממש בכניסה לאילת. במקום מציעים מידי יום שישי ובערבי חג קייטרינג אוכל מוכן לפי משקל או לאכול במקום ארוחת ערב חגיגית בסגנון מזנון חופשי. בסוכות תפעל כפות תמרים בתאריכים 11.10 (קייטרינג אוכל מוכן בשעות 14:00-8:00 ובערב ארוחת ערב ולאחריה פעילות יצירה של הכנת קישוטים לסוכה ומשחקים על הדשא), 13.10 (קייטרינג אוכל מוכן בשעות 14:00-8:00 וארוחת ערב בופה), חול המועד 15-17.10 (ארוחות בוקר וצהריים במקום), 18.10 (קייטרינג אוכל מוכן בשעות 14:00-8:00 ובערב ארוחת ערב בופה ולאחריה הרקדה לכל המשפחה), 20.10 (ארוחת ערב בופה). ארוחת שישי / חג - 99 שקלים למבוגר, 48 שקלים לילד; הנחות לתושבי הערבה.
כפות תמרים – קיבוץ אילות, 053-9441759
מגוון פעילויות למשפחה. כפות תמרים בקיבוץ אילות (צילום: רוני בלחסן)
רחבי הארץ
רשת גרג
רשת קפה גרג תקים סוכות כשרות בחלק מסניפיה ברחבי הארץ ושם יוכלו הסועדים להתארח ולאכול. בסוכה אפשר יהיה לערוך אירועים חגיגיים או ליהנות מהתפריט הרגיל. בין הסניפים שבהם תוקם סוכה קריית אתא (העצמאות 57), עתלית (קניון דרך הים, דרך הים 2), עפולה פרנדלי (השוק 13 מרכז ביג), עפולה (שדרות יצחק רבין 18), אריאל (הבנאי 6), הוד השרון (קניון שרונים, הרקון 2), בית שאן (שטורמן 1), ראש פינה מתחם סנטר הגליל (התפוח 5), נהריה קניון ארנה וקניון נהריה, קניון הדר( פייר קניג 26, תלפיות, ירושלים), גוש עציון (מרכז הרים צומת הגוש), מעלה אדומים (הרכס 31), שדרות (מנחם בגין 1 מרכז מול 7), נתיבות (בעלי המלאכה 5), פרדס חנה (מרכז ביג, תדהר 1), יוקנעם (קניון ג'י, התמר 2), כפר תבור (בזלת 2), צ'ק פוסט (בר יהודה 111 מתחם ביג), ראשון לציון מתחם ג'י 2 (ילדי טהרן 5), ירושלים, סנטר 1 (ירמיהו 43, ירושלים), ב"ש גרנד קניון (שד' טוביהו), נס ציונה (מתחם קניותר, האירוסים 53), חולון (המרכבה 38), גן העיר אשדוד (הגדוד העברי 1, קיטצ'ן), כפר סבא (קניון ערים, ברל כצלנסון 14) , פתח תקוה (קניון סירקין, פרידמן אלעזר 9), קריית מלאכי (ביג קסטינה).
רשת גרג - לכל הסניפים
אגאדיר
רשת מסעדות ההמבורגרים אגאדיר מזמינה את הסועדים לאכול בסוכות שיוקמו בסניפי הרשת. בנוסף, יוגש בחג תפריט ספיישלים (במקביל לתפריט הרגיל). בין מנות הספיישל לסוכות: וואגיו פלאו 250 גרם - המבורגר עסיסי מבשר וואגיו, קורנדביף, אסאדו מפורק עם רוטב איולי צ'יפוטלה וירקות (89 שקלים); וואגיו 250 גרם - המבורגר עסיסי מבשר וואגיו, חסה, עגבנייה, בצל ומלפפון חמוץ (69 שקלים); אסאדו מפורק בג'בטה עם איולי צ'יפוטלה, וירקות טריים (65 שקלים); נקניקיית צ'וריסוס שמנמנה בלחמנייה עם בצל קריספי, כרוב כבוש ורליש מלפפונים (46 שקלים); כדורי מאק אנד צ'יז (27 שקלים); כדורי פירה קריספיים (27 שקלים) ועוד.
רשת אגאדיר - לכל הסניפים
אסאדו מפורק של אגאדיר (צילום: איתן וכס)
פיצה שמש
בחלק מ-60 הסניפים של רשת פיצה שמש ברחבי הארץ מציעים לאכול פיצות בסוכות חגיגיות. הסוכות יוקמו בסניפים הבאים: אור יהודה, באר שבע (2 סניפים), בת ים הרצל, גדרה, ירושלים (3 סניפים), קריית גת, חיפה רמת הנשיא, מעלה אדומים, קריית אתא, חריש, באר יעקב.
פיצה שמש - לכל הסניפים
רשת פיצה שמש (צילום: אנטולי מיכאלו)
אירועים קולינריים נוספים:
פסטיבל חג היין
עיריית תל אביב-יפו בשיתוף חברת "איש הענבים" תערוך בחול המועד סוכות את פסטיבל חג היין - פסטיבל סוף בציר שמח במתחם התחנה בתל אביב. הפסטיבל, הנערך זו השנה השישית, יתקיים ב-16-17.10 מ-18:00 וישתתפו בו יותר מ-25 יקבים ויציעו טעימות והסברים. את הפסטיבל ילווה DJ ויהיה מתחם אוכל סמוך (89-79 שקלים למשתתף, עם קיזוז על חלק מהסכום ברכישת יין; 44 שקלים למחזיקי כרטיס דיגיתל ברכישה מוקדמת).
פרטים נוספים בטלפון: 03-5180533, או באתר
חג היין במתחם התחנה (צילום: תום גץ)
איש-איש תחת גפנו
בחול המועד סוכות יפתח יקב קסטל בבעלות משפחת בן-זקן את שעריו לסיורים ולטעימות במתחם המבקרים של היקב במושב יד-השמונה, וביום חמישי 17.10 יתארח במתחם שוק של אמני אוכל בשיתוף קייטרינג לואיזה. הסיורים כוללים הדרכה וטעימת יינות עם הצוות המקצועי של היקב, הצצה למרתף החביות של משפחת בן-זקן וסיור ברחבי היקב, בעקבות ההיסטוריה הייחודית של משפחת הייננים. הסיורים ביקב נערכים בתיאום מראש בימים שלישי ורביעי 15-16.10 בשעות 16:00-10:00 וביום שישי 18.10 בשעות 14:00-10:00 במחיר 130 שקלים למשתתף. אפשר גם להגיע ליקב בספונטניות בימים אלו, לשבת במרפסת היקב שמשקיפה להרי ירושלים וליהנות מיינות היקב ומפלטת גבינות (על בסיס מקום פנוי).
פרטים נוספים באתר
יקב קסטל (צילום: אלעד ברמי)
פסטיבל טועמים עולם בירושלים
השפים מאיר אדוני, יונתן רושפלד, עומר מילר, שגב משה, מסימיליאנו ועוד רבים וטובים ישתתפו בפסטיבל טועמים עולם בירושלים בין 15-17.10 בשעות 23:00-16:00 - אירוע קולינרי בינלאומי חוצה עמים ועדות שייערך בסוכות בבירה. כל הפודי'ס מוזמנים לטעום עולם (עד 35 שקלים למנה), להתרשם מתפאורות ענק שייצגו את המדינות השונות, לשמוע מוזיקה ועוד. הפסטיבל הססגוני ייערך בגן הבונים, למרגלות החומה, סמוך לשער יפו.
פרטים נוספים באתר
סיור שבעת המינים בשוק הכרמל
לכבוד החג יערוך יוסי בן אודיס ממסעדת הטרקלין סיור בשוק הכרמל מטעם מאסטר שוק, בסימן שבעת המינים. סיורי הקולינריה והיין ייערכו מידי יום בשבע תחנות שונות ויטעמו את מגוון שבעת המינים. הסיור ימשך לאורך שעתיים וחצי בשוק בין בירות בוטיק מחיטה ושעורה, יין ישראלי, חנות תבלינים, פירות יבשים, שייק רימונים, חומוס עם שמן זית איכותי, בוריק גורמה, מאפה גרוזיני, קינוח של דבש תמרים על מלבי ועוד. הסיורים ייערכו עד 30.10, 250 שקלים למשתתף.
פרטים נוספים והרשמה כאן
תבלינים בשוק הכרמל (צילום: שי בן אפרים)
מלון ענבל
מלון ענבל בירושלים מקים את מה שמגדירים שם - הסוכה היקרה במזרח התיכון. המלון, שנמצא בל העיר ונושק לאתרי תרבות והיסטוריה, מציע ארוחות חגיגיות בסוכה המפוארת. הסוכה יכולה לאכלס כ-750 אורחים ויוגשו בה מנות חג כמו סלמון כבוש עם סומק, בצלי שאלוט מוחמצים ועלי חזרת; עלי מונגולד ממולאים בשר עשבי תיבול וגרגרי חומוס; מרק ירקות ירוקים; מרק עוף מסורתי עם קרפלך וירקות; צלע עגל ברוטב תימין לימוני ושום; קונפי ברווז ברוטב רימונים; פילה לברק עם סלסה ירקות בגריל; בצלים ממולאים פריקה וירקות ברוטב תמרינדי ועוד.
מלון ענבל, ז'בוטינסקי 3 ירושלים, 02-6756666
סוכות במלון ענבל (צילום: אילן מור)
יקב טורא
הסוכה הגדולה ביותר בשומרון וטעימות יין ללא עלות במהלך סוכות ביקב טורא, המזמין את הציבור להגיע להיות אושפיזין במרכז המבקרים ובסוכה ביישוב רחלים. הביקור כולל טעימות יין של היקב, טעימות שמן זית מבית הבד של היקב, סיור במרכז המבקרים ופעילות מיוחדת לילדים שכוללת סרט על ייצור היין בהשתתפות משפחת בן סעדון, בעלת היקב. היקב כשר. הפעילות תתקיים בתאריכים 15-17.10 בשעות 17:00-9:00 וב-18.10 ו-20.10 בשעות 13:30-10:00.
יקב טורא - רחלים, 052-7966613
יקב טורא במושב רחלים (צילום: יח"צ)
יקב עמק האלה
יקב עמק האלה יארח במרכז מבקרים במהלך חול המועד סוכות, כולל סדנאות טעימת יין מידי שעה עגולה (עד 15:00) והסברים בעברית ובאנגלית (50 שקלים למבקר). הביקור כולל חמש טעימות של מגוון יינות היקב, בליווי זיתים, בייגלה ועמדת קפה. בתוספת של 35 שקלים לאדם אפשר להוסיף ארוחת גבינות בוטיק עם לחמי מחמצת, פלטת ירקות, זיתים ושמן זית.
להרשמה באתר
יקב עמק האלה - מרכז מבקרים (צילום: אייל גוטמן)
מלון ממילא
תפריטי ערב חג וחול המועד חגיגיים יוגשו במסעדות של מלון ממילא הירושלמי - הפי פיש ורופטופ. כמידי שנה בחג הסוכות יוכלו אורחי המלון ומבקרים מבחוץ ליהנות משתי סוכות מושקעות ומעוצבות. כל סוכה ממוקמת במסעדה אחרת של המלון ומעוצבת בקונספט שונה. ארוחת ערב חג ערב ראשון בסוכה של מסעדת הפי פיש יוגשו המנות במזנון בהן סלטים, גפילטע פיש, כבד קצוץ, סלט ירוק, סלט כתום של דלעת גזר דלורית ובטטה, סלט פאקוס עם פלפלים חריפים וכוסברה, סלט ביצים, סלט ארוגולה עם אגוזי מלך, קשיו ופיסטוקים, בוויניגרט סילאן וליים, סלט בצלים שרופים, סומק וצנוברים, סלט אורז מלא, בטטות צלויות ובהרט, סלט עגבניות שרי, פטריות שמפניון ובצל ירוק, סלט עשבי תיבול, צימוקים, חמוציות ושקדים קלויים, סלט גזר וביבי תרד בוויניגרט לימון כבוש וסלט של חציל שרוף. תהיה עמדת מרקים ועיקריות לבחירה מתוך מבחר של אנטרקוט צלוי, כתף טלה במעטפת תבלינים ושום, סלמון במרינדה של הדרים, דג בר מרוקאי, עופיונים צלויים בסומק ובצלים, אווז קונפי ערמונים ופורטובלו, אוסובוקו עגל וכן שלל תוספות, מנות ילדים וקינוחים. כשר (740 שקלים לסועד). במהלך חול המועד תפעל הפי פיש לפי תפריט רגיל בסגנון ים תיכוני על טהרת הדגים.
במסעדת רופטופ על גג המלון יגישו בסוכה המעוצבת בסגנון מיסטי מנות שרקח השף בהן עוף אורגני, קרם דלועים, זוקיני צלוי, בצל ירוק שרוף, פקאן מסוכר, ואבקת אורז ארומטי (94 שקלים); צלעות טלה (186 שקלים), טרטר בקר (68 שקלים) ועוד מנות שיוצרת השפית סימון שפירו.
הפי פיש ורופטופ, מלון ממילא, שלמה המלך 11, ירושלים
סוכות במסעדות מלון ממילא (צילום: אילן נחום)
יקב דלתון
יקב דלתון השוכן בגליל, בסמוך למושב כרם בן זמרה, יפתח את מרכז המבקרים ב-15-18.10 מידי שעה עגולה בשעות 18:00-10:00 לטעימות יין ולסיור ביקב ומאחורי הקלעים של ייצור היין מהכרם ועד הבקבוק. אפשר להוסיף פלטת גבינות עיזים משובחות שהגיעו ממחלבות האזור (בתוספת תשלום). 20 שקלים למשתתף, 10 שקלים לילד מגיל 9.
פרטים נוספים בטלפון: 04-9527107, או באתר
יקב דלתון (צילום: דוד סלברמן)
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת