נגישות
נגישות
מגזין REST
יוליה פריליק ניב
כל הכתבות של:

יוליה פריליק ניב

עיתונאית קולינריה ולייפסטייל, עורכת לשעבר במגזין "מסע אחר", כותבת ועורכת בנושאי אוכל ומסעדות, תיירות ועיצוב במגזינים ובאתרים מובילים כמו מסע אחר, G גלובס, אטמוספרה, נשיונל ג'יאוגרפיק, GO Style, מאקו, ועוד. בעלת תואר ראשון בתקשורת.

פיצריות מושחתות ומסעדות המבורגר: מי צריך יותר?
שנת הדרקון: מצעד האסייתיות שעשו לנו את הקורונה
עולים לעיר הבירה: מסעדות מומלצות בירושלים
החומוס של השכונה: חומוס כספי בפתח תקווה
סיור שווקים: טייק אווי בשוק בין הדוכנים
ירוק בחורף: מנות ומתכונים עם אבוקדו
בוקר לאורך כל היום: המלצות טייק אווי
בראנצ'ים בטייק אווי ברחבי הארץ
יוצאים מהסגר? עולם המסעדנות ממשיך להמתין
ארוחות בוקר מומלצות בטייק אווי
מרק עגבניות וגזר של טנדורי (צילום: יפית בשבקין)
המלצות חג: מטיילים ואוכלים בגליל
עם השלום בא התיאבון: סיור קולינרי במזרח התיכון
שבת שלום: 3 מתכונים לארוחת שישי עשירה
באבא יאגה. שרית גופן
מבשלים אהבה: מתכונים מושקעים לכבוד ט"ו באב
חוגגים אהבה קצת אחרת: המלצות טייק אווי בט"ו באב
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
סיום שהוא גם התחלה: סקירת מסעדות חדשות
גלידות של משק יעקבס (צילום: הדס ניצן)
קולינריה בהשגחה: המסעדות הכשרות הטובות בתל אביב

כל המסעדות שצפיתי בהן

קדימה
אחורה
מתכננים אירוע במסעדה?

תנו לנו למצוא עבורכם את המקום המושלם

שם לא תקין
דוא״ל לא תקין
מספר לא תקין
  • * השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
  • **השירות חינם ומתאים לאירועים עם 10 משתתפים ומעלה
EVENT